Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yenik durumda olmak forvet sokmayı gerektirmez hatta aksi bir hamle bile yapılabilir. Diğerleri organize ataklarla pozisyon hazırlıyor, pres yapıp rakibi çıkarmıyor gibi bir durum mu var ki sorun forvet eksikliği olsun. Eren rahat pozisyona girebilen, tek başına tehlike yaratıp gol atan biri değil ancak bu maç özelinde sorun başka yerlerde.

Yöntemi seven var mı? Albayrak ı bile sevmiyorum ben, Allahın laz alaturka sı transfer yapacak?

Hoca Eren'i çıkartmıyor, yönetime alın doya doya izleyin mesajı veriyor.

Hocam kuş avına cıkmıs trabzona yenılıp ıcımızdekı haınlerı gormek ıcın guzel taktık. Hocam herkesin üstündedır

Hocam kuş avına cıkmıs trabzona yenılıp ıcımızdekı haınlerı gormek ıcın guzel taktık. Hocam herkesin üstündedır
.
f9d74cbac5b25bc6473575bd7867e5c7.jpg

ya ne bileyim devre arası sinani çıkar linnesi al ahmeti çıkar feghouli al ama bir şeyler dene dene son 10dk adam girip 3 gol mü atacak

Şu yönetime bu sahte Galatasaraylılara Fatih hocam cok bile siz burads yonetime sovecdgkniz yerde hala terimi eleştiriyorsunuz yazıklar olsun size

Tamam da neye yaricak bu saatten sonra? Transfer yapma ihtimal mi var?

Transfer yapma ihtimali yok ama bu maçı kurtarma imkanı da yok. Ama 2-0 ve kırmızı karttan sonra yönetimin yaptığı mallığı yüzlerine vurma fırsatı vardı. Onu kullandı. Eren'i çıkarıp yerine alabileceği adam mı var maçı kurtaracak, hem de 10 kişi ile.

her geldiği donemde oynattıgı baskılı, dikine ve cesaretli futbolla herkesi havaya sokup taraftara, camiaya ve oyunculara buyuk bir özgüven aşılayıp, çok büyük hedefler peşinde koşacağımıza inandırır. bir süre sonra ipe sapa grlmez, top kontrol edemeyen, yanındaki adama pas veremeyen bazı adamları ısrarla tekrar tekrar sahaya sürerek takımın içine eder, aldıgu rezil sonuclarla da gider.

gecen seneki tutumundan, soylemletinden değiştiğini ummuştum ancak yine aynı seyler bizi bekliyor.

sinan eren ahmet belhanda gibi vasıfsız adamlar 4 maç üst üste
oynamasının mantıklı bi açıklamasını verebilecek kimse yoktur.

Transfer yapma ihtimali yok ama bu maçı kurtarma imkanı da yok. Ama 2-0 ve kırmızı karttan sonra yönetimin yaptığı mallığı yüzlerine vurma fırsatı vardı. Onu kullandı. Eren'i çıkarıp yerine alabileceği adam mı var maçı kurtaracak, hem de 10 kişi ile.
bu maçın böyle bitmesi en sorumlusu Terim dir. Çok ofansif bir kadro, üstelik okadar yumuşak. Belhanda ısrarı, defans ile serdar yada donk u oynatmamasi, ndiyae hala yedek beklemesi şu bu... Yani bu maçın sorumlusu terim dir.

bu maçın böyle bitmesi en sorumlusu Terim dir. Çok ofansif bir kadro, üstelik okadar yumuşak. Belhanda ısrarı, defans ile serdar yada donk u oynatmamasi, ndiyae hala yedek beklemesi şu bu... Yani bu maçın sorumlusu terim dir.

Katılıyorum buna. Gereken dersleri çıkaracaktır. Özellikle Hainhanda ve Ahmet konusunda.

Maçtan sonra yapacağı açıklamaları çok merak ediyorum. 3 aydır santrafor ve stoper diye bas bas bağırdı adam ne yapsın başka? Lakin kol kırılır yen içinde kalır misali tüm sorumluluk benimdir gibi bir romantizmin içine girerse ve yönetimi ateşe atmazsa kendisi kaybeder. Şu takıma stopersizliği ve santraforsuzluğu reva görenler kimler ise açık açık söylemeli, açık açık söyleyemiyorsa işaret etmeli.

Maçın 2. yarısını zaten izlemedim neyini izleyeceğim lakin basın toplantısını merakla bekliyorum.

Vallahi kimse kusura bakmasın da ligin en zayıf deplasmanına dahi Ahmet ve Sinan gibi mallarla çıkmam.Onu geçtim bu mallari,son yıllarda kabus olan hamsilere karşı oynatmak da ayrı bir kafa yapısı...

bakın tekrar söylüyorum maçı çeviririz veya çeviremeyiz ama devre arası 3 değişiklik yapılması lazımdı değişikliğinin ne oldugu onemli değil isterse muslera cıksın mugdat girsin ama bir şeylerin yapılması gerekiyordu işler kötüye giderken sadece harekete geçenler hayatta kalır put gibi maçı izlersen madara olursun böyle

yol kazası önemlidir hoca genelde yol kazalarından ders çıkarır keşke transfere 2-3 gün kala oynansaydı şu maç. o zaman seve seve forvet alırlardı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt