Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gomisin gitmesini hoca istememiş. gomise yönetim para lazım seni satmak istiyoruz demişler. hocayada söz vermişler santrafor alıcaz diye.
Apo zaten tv karşısında santrfor bir veya iki kesin net alacağız demesi yeterli gomis satıldıktan sonra.

Ya hocaya veyahut dahada vahimi Galatasaraya bile bile zarar vermek isteyen sorumlu kişiler var yönetim tarafından.

umarım hatalarınden en kısa sürede ders cıkarırsın artık olan oldu demiştik demeyi hiç sevmem ama artık yapacagımız sey önümüze bakmak

Canın sağolsun hocam yanındayız.

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

takımı istanbulda karşılasa keşke ultraslan .

Daha sezonun başındayız. Bu noktayı bir kırılma notkası gibi görüp çok büyük anlam yüklemeyi doğru bulmuyorum.

Geçen sene Gençler maçı farklıydı mesela. Bu ise öyle değil. Tamam felaket bir oyun ve skor var ama 4. haftadan ne çok negatif ne de çok korumacı yaklaşmaya gerek yok.

Daha zaman var. İyi değiliz ama rakipler de değil. Toparlarız.

Devre arasi bahceye cikip agladim sinirden. Harbiden Bugünkü olay normal degil. Kac kere 4 yedik, olabilir ara sira dedik ama bir sey vardi en azindan. Bugün cok annormal seyler oldu, ve buradaki KUSlar ve baska türlü Insanlar Hoca'ya yikmaya calisiyor. Beni burada taniyan bilir. Hoca'ya o Malum Senelerden dolayi kizgindim, öfkeliydim. Yine'de geldigi ilk saniye'den itibariyle en cok sevinenlerden birisi'de bendim. Böyle kolay gitmek, nefret ettirmek, yollamak yok artik. Sevmeyen sektire sektire gidebilir
şimdi okkalı bi ana avrat sallarım da kalp kırmak istemiyorum.kuşu boko s...gider zaten.önemseme musap bu kadar.hoca gitmez hiç bi yere.ancak kuşlar,ergenler öteki tarafa gidebilir,ölebilirler.sorun degil,yaşamaları günah.en ufak bi olayda saçmalayan bi nesil geldi.cogu da twitterda yasıyo

Apo zaten tv karşısında santrfor bir veya iki kesin net alacağız demesi yeterli gomis satıldıktan sonra.

Ya hocaya veyahut dahada vahimi Galatasaraya bile bile zarar vermek isteyen sorumlu kişiler var yönetim tarafından.
Deseler paramız yok . oyuncu satamadık. takviye yapamıcaz bukadar tepki yemezlerdi. bizim dursun yönetimine kızmamızın sebebi yalanları değilmiydi bi farkları kalmadı gözümde onlardan

Devre arasi bahceye cikip agladim sinirden. Harbiden Bugünkü olay normal degil. Kac kere 4 yedik, olabilir ara sira dedik ama bir sey vardi en azindan. Bugün cok annormal seyler oldu, ve buradaki KUSlar ve baska türlü Insanlar Hoca'ya yikmaya calisiyor. Beni burada taniyan bilir. Hoca'ya o Malum Senelerden dolayi kizgindim, öfkeliydim. Yine'de geldigi ilk saniye'den itibariyle en cok sevinenlerden birisi'de bendim. Böyle kolay gitmek, nefret ettirmek, yollamak yok artik. Sevmeyen sektire sektire gidebilir
Arada olur böyle şeyler.4 te yersin 5 te yersin.Gününde olmazsın.Zaten golü yiyerek başlayınca gerisi de bok gibi gitti.İkinci golde aynı geçen seneki gibi defansa çarpıp girince orda koptu zaten.Bugün olmayacakmış zaten belli.Yok kadroydu yok şuydu buydu demiyorum.Adam gibi oynayan 1 adam yoktu.O yüzden bu geceyi herkes unutsun.Tekrarı yaşanırsa o zaman neden böyleyiz deriz.Hocaya laf sokmaya çalışan çok adam var malesef burada.Adam bırakıp gitse paspasa döneceğimizin farkına varmaları çok uzun sürmez.Zaten Hoca bıraktığı an şuanki Manu gibi olacağız.Sürünür dururuz

şimdi okkalı bi ana avrat sallarım da kalp kırmak istemiyorum.kuşu boko s...gider zaten.önemseme musap bu kadar.hoca gitmez hiç bi yere.ancak kuşlar,ergenler öteki tarafa gidebilir,ölebilirler.sorun degil,yaşamaları günah
yapilacak bir sey yok maalesef. 6 ay önce söz verdim hakaret etmeyecegime dair, ondandir gidiyor. Dua etsinler. Eski'den katliam olurdu

Daha sezonun başındayız. Bu noktayı bir kırılma notkası gibi görüp çok büyük anlam yüklemeyi doğru bulmuyorum.

Geçen sene Gençler maçı farklıydı mesela. Bu ise öyle değil. Tamam felaket bir oyun ve skor var ama 4. haftadan ne çok negatif ne de çok korumacı yaklaşmaya gerek yok.

Daha zaman var. İyi değiliz ama rakipler de değil. Toparlarız.
buda bi bakış açısı ve haklısın renktaş . hocaya moral açısından demiştim aslında ben. futbolcular karşılanmayı haketmedi zaten. cok ruhsuzlardı

ben şu an kötü yorum görmedim kuşlar ben de engelli belki ondandır.ama yorumlara da bakmayacagım tek tek.iyi günlerde de burda olacaksınız nasıl olsa.

lafi koyu basın toplantısında, resmen yönetim transfer icin ugrasmadi dedi, bu isler lafla olmaz icraat lazim dedi

Deseler paramız yok . oyuncu satamadık. takviye yapamıcaz bukadar tepki yemezlerdi. bizim dursun yönetimine kızmamızın sebebi yalanları değilmiydi bi farkları kalmadı gözümde onlardan
Ya beceremediler gerçekten transfer işini veya cahilce gomisi satalım...

Alanya maçı gösterdi ki bize, eren ilede olur bu iş düşüncesine kapılıp, transfer olmadan da hoca şampiyon yapar düşüncesine kapıldı adamlar.

Ya beceremediler gerçekten transfer işini veya cahilce gomisi satalım...

Alanya maçı gösterdi ki bize, eren ilede olur bu iş düşüncesine kapılıp, transfer olmadan da hoca şampiyon yapar düşüncesine kapıldı adamlar.
bu vasıfsızlar ocakta 1 ay boyunca yatar son 2 gün oyuncu araştırır alamazlar . badou gönderildi .takviye yapılmadı. gomis gönderildi takviye yapılmadı . daneyer gitti ( olsa bugün cok farklı olurdu ) adam alınmadı. Bukadar acemi klup yönetilmez . koca yaz başkan bakan makamlarını gezdi ..çay corba için . yazık ya.

terimin bu sezonki büyük maç karnesi 1 de 0 öyle ankaragücünü alanyayı yenmekle olmaz bu işler bu kadro zaten elini kolunu sallayarak yener o maçları büyük maçlar TD kalitesini belirler

bu vasıfsızlar ocakta 1 ay boyunca yatar son 2 gün oyuncu araştırır alamazlar . badou gönderildi .takviye yapılmadı. gomis gönderildi takviye yapılmadı . daneyer gitti ( olsa bugün cok farklı olurdu ) adam alınmadı. Bukadar acemi klup yönetilmez . koca yaz başkan bakan makamlarını gezdi ..çay corba için . yazık ya.

Bu adamların önce futbolcu satmaları gerek almaları ıcın. futbolcuları ıkna edemıyor oyunculara kulup bulamıyorlar. Fener nasıl satıyor adamlarını bjk nasıl satıyor takır takır. Şimdi bakalı kımı satmaya calısacaklar.

Başkanın işi o olmalı zaten. Transfer işinden kim sorumlu ise yönetici ayağında o sorumludur bence.

Ha başkan ise sorumlu kişi odur. Apo ise odur...

Terim hoca ise odur ki onun olmadığını biliyorum. Takım ile ilgilenen kişiler bu yoğun transfer meselesi ile uğraşacak zamanı olmaz. Oyunculara olur alın veya almayın der okadar.

geride bıraktıgınız güne iyi bakın arkadaşlar,daha sonra güleceğiz bu maça.hep aynı şeyleri yasıyoruz.ama hala ilkmiş gibi davranıyosunuz.böyle maclar sonrası toparlanmak bizim işimiz

Maalesef çok kötü bir huyu var.Mesela sürekli oynayan bir 11 oyuncusu sakat ya da cezalı olduğunda yerine kim oynarsa oynasin çok saçmalamadıysa onu hep oynatıyor.Ta ki rezil bir performansa ya da maça denk gelene kadar.Mesela gayet iyi oynayan serdar aziz sakatlandı yerine 2 hafta içerideki maçlarda oynayan ahmet çalık maçlar kazanıldı çok saçmalamadı diye bugün de oynatıldı emin olun bugün kazansak s.liginde bile oynayabilirdi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt