Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üstündeki 2 aciz adama rağmen adam ligde 15 puan , burada 3 puan artı iyi oyunla deplasman mağlubiyeti yaşattı bize . Umarım senin de hakettigin kişiler gelir Hoca'm ama 3 sene maalesef katlanacaksın

SM-A320F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Belhanda da Maicon da artık kolay kolay giremez kadroya bence. Emre Akbaba sakatlanmaydı iyiydi

Yok iyi oynattı yok oynatamadı geçin bu işleri görevi zaten takımı maça en iyi şekilde hazırlamak

Benim için bu maçtan sonra bir tek kriteri var hocanın

Bugünden sonra eğer biraz adaleti varsa Sinan ve Belhanda denen pislikleri bir daha oynatmaz bu kadar net

Bunu yaparsa o zaman sıkıntı yok ama yapmazsa o zaman nasıl eleştiriliyor görürsünüz
Sinan iyiydi bence. Bugün maicon dışında çok eleştirilebilecek bir adam yoktu şanssızdık üstüne bir de yeteneksizlik eklenince sonuç bu oldu.

Fatih Terim’in antremanlardaki defans ve ofans calismalarini izlemek isterdim.

Defansimiz genelde kotu ama Porto macinda yenilen golu amator takim yemez. Rakibin tek forveti kornerde nasil tamamen bos birakilir? Defans oyuncularini bir kenara birakirsak Muslera alti pasa gelen kornerleri toplamasi lazim. Benim gibi izledi topu.

Ofansta hic bir organizasyon yok. Tek yapilan ileriye hizli direk toplar atmak. Ataga kalkarken topu ayagina alan oyuncu icin bosa cikan, ucgen yapmaya calisan oyuncu yok. Oysa bir oyuncu topu aldiginda minimum bir ideal olarak iki oyuncunun kendini bosa cikarmasi lazim. Hic calisilmadigi cok acik.
Allah icin kaçırdığımız golleri gözlerinizle bir izleyin.. neredeyse tamamı organize atak..

Tek soru işareti Belhanda ve Maicon inadı Fatih Hoca 'nın

İnşallah Emre bir an önce iyileşir ve adam akıllı bir stoper transferi yaparız ...

E tamam bana de ki şu oyuncu çıkıp gol umudu olarak Yunus girmeliydi diye ? Kimi çıkarabilirdin o an için
Yunus'u neden oyuna aldi merak konusu aslinda? Sacma sapan bir is pesinde kosuyor.

Fernando cikmicakti iste.

Belhanda saha'da kalip 8'e gecip Feghouli 10'a gecicekti.

Ama bizim Terim ne anlar futboldan, anca saha kenarindan bağırır, herkesde burda imparator bilir diye biat yapar.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Forvetsiz, Ndiayesiz bence gayet iyi bir deplasman maçıydı. Şu oyunu ligdeki deplasmanlarda oynayabilsek keşke.

Yunus'u neden oyuna aldi merak konusu aslinda? Sacma sapan bir is pesinde kosuyor.

Ama bizim Terim ne anlar futboldan, anca saha kenarindan bağırır, herkesde burda imparator bilir diye biat yapar.

Yunus hücum oyuncusu olduğu için orada bi aksiyon yaratabilmek için alındı. Belhanda sahada yoktu ki ne 8i ne 10u. Sen zannediyor musun oyuncu kovalayacak. Feghouli biraz daha erken girebilirdi sadece

Takimi mükemmel hazirlamis

Saglik olsun canin sagolsun hocam

Sinan iyiydi bence. Bugün maicon dışında çok eleştirilebilecek bir adam yoktu şanssızdık üstüne bir de yeteneksizlik eklenince sonuç bu oldu.

Sinan'ın iyi hali bu mu Mehmet çıldırdım yaa ekran başında

Maicon'da kesiği yesin lafım yok eyvallah

Ama artık Fatih Hocadan beklentim Sinan, Belhanda ve Maicon'u kesmesi yapsın yani bir zahmet istiyorum artık

Angırır ne demek ?
Forum yönetimi göreve !

Hocam şu belhanda denen ...... Artık kadro dışı bırak onun dışında bu kadar eksiğe cl deplasmanında böle oynatmak büyük iş iyiki varsın

Ama bizim Terim ne anlar futboldan, anca saha kenarindan angirir, herkesde burda imparator bilir diye biat yapar.

unnamed.webp

Hocam Porto maçından sonra ilk 11 netleşmiş olmalı. Belhanda'ya ve Maicon'a yer yok bu 11'de.

-------------------Muslera------------------
---Linnes----Donk------Serdar----Nago--
--------------Ndiaye---Fernando--------
---Henry--------Feghouli------Garry---
-------------------Eren------------------

11'e girebilecekler:
Mariano------>Linnes
Ozan----Donk,Serdar
Ömer------->Nago

Selçuk------>Ndiaye,Fernando,Feg
Muğdat, Sinan------>Eren

Feg forvet arkası oynamalı, Belhanda elimizde 10 topçu kalana kadar oynamamalı.

Tek kızdığım nokta Feghouli olayı.

Böyle maçta ilk 11 oynamalı böyle bir adam. Sonuçta Belhanda gibi bir hiç bir halta yaramayan bir kazmayı bile ilk 11 oynatabiliyorsan Feghouli yi hayli hayli oynatabilirsin. Hiç bir şekilde Belhanda dan daha kötü oynayamaz.

Bırak artık şu inadı.

sent via GSC

Sinan'ın iyi hali bu mu Mehmet çıldırdım yaa ekran başında

Maicon'da kesiği yesin lafım yok eyvallah

Ama artık Fatih Hocadan beklentim Sinan, Belhanda ve Maicon'u kesmesi yapsın yani bir zahmet istiyorum artık
Mecburiyetleri göz önünde bulundurunca sinan mı eren mi deseler çoğu maç için sinan derüm açıkçası, elde düzgün bir santrafor olsa aynen bende katılırım s.. gitsin derim ama işte eldeki malzeme bu

Belhanda ve özelikle maicon konusunda hemfikirim. Belhandada da benzer bir mecburiyet var ne yazık ki öz3llikle bugün badunun yokluğunda alternatifsiz kaldı.

Bunlar hep beceriksiz yönetim yüzünden oldu aklıma geldikçe sinirleniyorum bir de galip geldiğimiz maçlardan sonra gevrek gevrek çıkıp konuşmuyorlar mı cinnet sebebiler yemin ediyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt