Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Vayyy bee.. CL koşu ortalamasında Sonuncuyuz elhamdurillah..

Bu ayıp da bize yeter :(((
Cevabı gayet basit kardeş.. bloklar arasındaki mesafemiz kısa olduğu için koşu mesafesi doğal olarak düşüyor.. bu eleştirilecek değil, takdir edilecek bir durum..
Koşu mesafesiyle işler yürüse PSG nin değil Kızılyıldız’ın 6 atması lazımdı.. ; )
Bir de haşortmanlı Aykut ligde şampiyon olurdu tabi : ))

DoqCsO_X0AA2AUT.jpg

DoqCtA2X0AAiAOW.jpg

DoqCuNGXgAEjLIb.jpg

Hocam üzgünüm ama adam haklı

Şu gereksiz herife gereken muameleyi göster artık

Cevabı gayet basit kardeş.. bloklar arasındaki mesafemiz kısa olduğu için koşu mesafesi doğal olarak düşüyor.. bu eleştirilecek değil, takdir edilecek bir durum..
Koşu mesafesiyle işler yürüse PSG nin değil Kızılyıldız’ın 6 atması lazımdı.. ; )
Bir de haşortmanlı Aykut ligde şampiyon olurdu tabi : ))
Bloklar arası mesafe kısa oldugu için koşu mesafesi düşük oldugu cevabını inanarak mı yazdın bilmiyorum, ama hiç mantıklı gelmedi renkdaş..

Istersen o tabloya bir daha bak.. Bloklar arası mesafe, oyuncu kalitesi, oyun anlayışı, pozisyon zenginliği vs anlamında bizden çok yukarılarda olan takımların koşu mesafesinde de bizden çok önde oldugunu göreceksin..

Vizyoncu değilim ama Sneijder’i son 1.5 senede ki performansına rağmen seviyorum.

En azından formanın kıymetini bilen, yenilgide bizim kadar olmasa da üzülen biriydi. Gevşeklere tahammül edemiyorum sarı-kırmızı olunca mevzu.

Bırakalım bu Terim vizyon ayağını.

porto maçının ilk yarısında yaptığımız gibi. Önce durdur, sonra vur taktiğiyle deplasmanlara çıkarsak, Anadolu takımlarını ekarte ederiz. Hoca bunu anlamalı artık.

bırak topu rakibe oynasın biraz, kendine güveni gelsin, ileri çıksın. Ummadığı anda salarsın kobrayı.

porto maçının ilk yarısında yaptığımız gibi. Önce durdur, sonra vur taktiğiyle deplasmanlara çıkarsak, Anadolu takımlarını ekarte ederiz. Hoca bunu anlamalı artık.

bırak topu rakibe oynasın biraz, kendine güveni gelsin, ileri çıksın. Ummadığı anda salarsın kobrayı.

Aykut hoca deplasmanları böyle kazanıyordu geçen sene. ilk 10-15 dk rakibine lan biz feneri yenebiliriz galiba özgüveni veriyordu, rakip açılınca yerleştiriyordu bir tane, demoralize olan rakip ikinciyi de yiyordu maç bitiyordu.

Maçlarda skor olarak gerideysek orta saha çıkartıp hucüm oyuncusu sokma huyundan vazgeçmeli.

Orta saha oyuncusunun yorulduğu yerde başka bir orta saha çözüm olabilir.

Ancak iç saha da görece zayıf bir takıma karşı oyunu yığdıysak rakip alana geçerli oluyor bu tarife.

Denge de veya az biraz bizim üstünlüğümüzde giden kaçta hep dengeyi aleyhimize bozuyor.

Real Madrid 3-2’lik maç en büyük örnek. Elmander’i alınca baskıyı kırdılar.

Lokomotif maçında nasıl Selçuk bile o baskı yediğimiz bölümü bize doğru çevirdi gördük.

Donk ve Fernando çıkıyorsa oyundan Yunus ve Feghouli girmemeli.

Bana yonelttigin garip sualleri ozledim.Ne zaman barisacagiz?Can'a hic katilmamana ragmen habire yaziyorsun.Bir Almanci kadar bile degerimiz yok mu ha?
vay be şurada şu adama bile bir almancı kadar bile deger verilmiyorsa bu forumun çivisi çıkmış durumdadır

Vay diyorum, Adam 40 yildir futbolun içinde bunun rahat 15-20 yili td olarak geçirmiş. Galatasaray'da Cl hariç almadığı kupa kalmamış.İtalya'ya gitmiş İtalyada'da çok güzel bir sezon geçirip Milan'a geçmiş.. Şimdi Ergenin biri gelmiş, hoca artık böyle oynatma şöyle oynat takımı diyor..

Çok enterans insanlar var bu forumda. Hocam cocu felan değil. FATİH TERİM her gün oyuncularla beraber her gün anteramanda izliyor. Hoca bilmeyecek sen daha iyisini bileceksin.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Vay diyorum, Adam 40 yildir futbolun içinde bunun rahat 15-20 yili td olarak geçirmiş. Galatasaray'da Cl hariç almadığı kupa kalmamış.İtalya'ya gitmiş İtalyada'da çok güzel bir sezon geçirip Milan'a geçmiş.. Şimdi Ergenin biri gelmiş, hoca artık böyle oynatma şöyle oynat takımı diyor..

Çok enterans insanlar var bu forumda. Hocam cocu felan değil. FATİH TERİM her gün oyuncularla beraber her gün anteramanda izliyor. Hoca bilmeyecek sen daha iyisini bileceksin.

Suç onlarda değil forumda tutanlar da hala.

Arada eleştiri vs olur şöyle yapsan daha iyi hoca denir bunlar bokunu çıkarıyor sanki bana neler.

Bu işin erbãbı orda yahu Tudor vs olsa anlarım da daha üst seviyesi yok bizim Kloop'umuz, Conte'miz, Sarri'miz bu adam bırak üst seviyesi 5 de 1 seviyesi de bir hoca gelmez daha 2013 2014 de gitti Avrupa da aldığımız galibiyet sayısı o aradaki 23 maçta sadece 3 yahu 3

bana dünyada şu surattan daha fazla güven veren bi şey yok

ft3.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt