Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bana yonelttigin garip sualleri ozledim.Ne zaman barisacagiz?Can'a hic katilmamana ragmen habire yaziyorsun.Bir Almanci kadar bile degerimiz yok mu ha?
7dcc9c24b30a881f8faf5f4af3c3f317.jpg

sent via GSC

Hoca noluyor? takım niye oynamıyor?

Her hafta ilk 11 değiştiren ve yazın 3 aylık transfer sezonunu boş boş izleyen biri olarak istifa etme vaktin geldi.

yalnız uzun süre sonra bir deplasman maçında içerdeki gibi rakip sahada toplu baskı yapıyoruz ancak top kapma yüzdemiz düşük , demek ki içerde o baskıların işe yaramasının ana sebebi stadın ve taraftarın oluşturduğu atmosferden rakip oyuncuların hata yüzdesinin artması

Ah ah bi laf dinleseniz

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Savunacak 1 tane hali kalmadi, rezillik resmen.

Sezon basindan beri bagririyoruz bu takim birsey oynamiyor diye, ama hoca bilir tayfasi inkar ediyordu.

Terim düsmanlarina karsi kendisini savunmaya devam edecegim ama firsatcilara firsat vermekte ve akla aykirilikta israr ediyor.

Sürekli degisen 11'lerle basarili olan bir kadroyu tarih yazmadi, bundan sonra da yazmayacak. Havanda su döverken takima verdigin zarari baskasi yapsa tereddütsüz ihanet derim.

Mevcut kadaroda sakat yada cezali olmadiklari sürece Donk ve Ndiaye merkez ortasahanin degismez oyuncularidir. Aksini düsünmek futbolun ABCsini bilmemektir.

Takimin oturmus ve rakibe göre modifiye edilmesi gereken hücum ve savunma planlari ya yok, yada yok denecek kadar zayif. Görünen bu.

Fatih hocanin Galatasaray'in basindaki en formsuz sezonu bu sezon.

Bu rezil oyun ne iş hoca ümit ve hasanla tavla mı oynuyor sunuz antrenmanlarda? Başkan yumuşak hesap sormuyor nasılsa koca Galatasarayı dingonun ahırına çevirdiniz şu rezilliğe bakıp utanır bu futbolu en son sigi held oynatıyordu yazık ya

SM-C5010 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu gol tüm anti Terimci arkadaşlara armağan olsun

benim forvetim yok maicon,donk bakın bunları forvette oynatmak zorundayım diye yine element uydurmaya çalışıyor yahu senin forvetin olsa ne olur olmasa ne olur sen daha forvet bölgesine topu taşıyamıyorsun ,taşıdığındada donkun yapdığı gibi birisi golü atacak bu gün takım terim yüzünden direkden döndü donkun golü tamamen kendi şansı keza kendisi karşı sahaya oyunu yıkamadığımızı anlamadan forvet eksikliği yüzünden tribe girdi..

benim forvetim yok maicon,donk bakın bunları forvette oynatmak zorundayım diye yine element uydurmaya çalışıyor yahu senin forvetin olsa ne olur olmasa ne olur sen daha forvet bölgesine topu taşıyamıyorsun ,taşıdığındada donkun yapdığı gibi birisi golü atacak bu gün takım terim yüzünden direkden döndü donkun golü tamamen kendi şansı keza kendisi karşı sahaya oyunu yıkamadığımızı anlamadan forvet eksikliği yüzünden tribe girdi..

Yürü git lan 30 tane orta açtık vuramıyor topa bizim kız gibi topçular.

Sinan vurdu işte bir tane kalecinin üstüne.

Donk vurdu gol oldu.

Şu maçta takım 1 tane pozisyon vermemiş ona bakma, forvet yokmuş ama olsun de oha be.

Eşekler geçidi şu kadroyla ayakta kalmaya çalışan şu adamı eleştiriyorsunuz. Tuhafsınız. Gidin kafesinizde ciyaklayın!!!

Hocam şapkadan tavşan çıkarmak sözünü eyleme döktün büyüksün

Bu haftayıda öylr böyle kurtardın artık diger deplasmanlara hazırla takımı

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt