Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Akhisar (Kupa)
Trabzon (4-0)
Akhisar (3-0)
Erzurum (1-0 rezalet oyun)
Antalya (1-0 rezalet oyun)
Bursa (1-1)

Pasta dagitacagina takimi hazirla, koskoca 70 yasina geldin taktik = 0

insan biraz kendinden utanir

sorun belhanda yada sakat oyuncular değil sorun puan kaybıda değil,elindeki oyuncularla hiç bir sistem,düzen oturtmama sorunudur, gününe denk gelirse,bir veya bir kaç oyuncu kahraman kesilirse eyvallah aksi halde sahada ne yaptığını bilmeyen bir futbolcu topluluğu,adına takım demeye utanılacak bir gürüh.esasen bunca yıla rağmen tamamen çala kaşık bir sistemsizlik ve hocanın milandan neden gönderildiğidir aslında sorun...

Hocanin biatci tayfasi adam olup kendilerinin bir bok bilmedigini kabul etme vakti geldi herhalde.

Hoca fazia ötesi ya resmen yemin ederim, Selçuk'u alarak resmen maçı verdi bence. Selçuk sadece defans önünde bekleyip uzun top attı, Selçuk öne çıkmadığı için defans da çıkmadı arada 30 metre boşluk oldu her pozisyonda. Ataktan dönen topların hepsini rakip kaptığı için bir ton kontra yedik. Gitsin etsin demiyorum ama sene başından beri kötü oynadık çoğu maçta, nasıl çözecek merak ediyorum.

takımın sahadaki duruşu bi vuruş kaç kuruş sorusunu akıllara getiriyor

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Üşüyoruz

scott_piri234.jpg

Birinci Terim sonrası hoca çok ibretlikdir,ben oldum dedi ve orada kaldı halbuki kendini geliştirse,üstüne koysa çok farklı yerlerde olabilirdi lakin tam tersi oldu,sistemsizliğin,düzensizliğin hakim olduğu ülkemizde eyvallah bir yere kadar domine etti lakin artık Galatasarayın hedefleri çağdaş bir yapılanma ise ne yazıkkı yetersiz...

Terim saçma sapan işler yapıyor doğruda şu leş kargası modundan çıkın artık, her saçmalıkta yönetim forvet almadı diyen biatçılarada sözüm. Bu maç özelinde herşey rezalet ama ben bir şekilde takımı şampiyon yapacağını düşünüyorum terimin. Cl de de bir mucize olursa gruptan çıkabiliriz şu görüntüyle.

ONEPLUS A5000 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yorumlar niye her hafta değişiyor :D

Bir övülüyor bir sövülüyor resmen

3 oyuncunun ardı ardına kas problemi yasamasını biri açıklayabilir mi?

Takımın fizik kondusyonunun bu derece kotu olmasının sebebi nedir?

Hani sapkadan tavsan degil, degişik hayvanlar çıkaran hoca nerede??

Bu maçta takımda görüntü olarak bir bozukluk vardı. Bunu ikinci yarı çözer belki dedim ama yapamadı.

Kötü oyun bir tarafa takım orta sahadan ikiye bölünmüş gibiydi. Hücumcular savunmacılar gibi ayrıldık.

Bunu farketmemiş olması hoca adına bir eksi. Maçın gelişimine etkisi büyük oldu bu görüntümüzün.

Tebrik ederim büyük başarı!
Senelik 350 milyon lira maliyetli profesyonel takımın daha 9.haftada kondisyonu bitiyor.
Bunu sağlamak her hocaya nasip olmaz!

Koskoca GALATASARAY'in oyuncuları koşamiyor.
Kendi sahasında Üst üste rakip ataklarına maruz kalıyor.
Oyuncular 2 metre yanındakine pas vermekten aciz.

Senelik 20 milyon lira alıp idmanlarda yan gelip yatarak maçı en güzel yerden izlemek birtek sana nasip oldu bay ego.

Birileri zengin olurken GALATASARAY fakirleşiyor!

Lanet gelsin, transferde emeği geçip pay alanlara!

Saçma sapan mevkilere genç bakacağımıza FORVET'e bakmaya ne dersiniz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt