Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya of oynama artik tribunlere terim gitsin mi diyoruz
Rezalet bir top oynuyoruz bunun sorumlusu da terim tabi ki elestirilecek biraz tahammulun olsun yav

Algı öyle değil ama şu Hakan Düztepe gibi birilerinin tetikçiliğini yapan adamların forumda hala durması başka neyle açıklanır bilmiyorum

Fazla yapabilecek seysi yok terimin maalesef. antremanlarda sikintilar var gibi ama elimizdeki kalite bu...

Hic uzatmadan, sene sonu komple teknik ekibi ve kendisiyle veda edilmeli. Terimle olmayacak

Çok beğendiğiniz vizyonlu hocalar takımı CL ye bile götüremiyordu onuda ek not olarak düşelim tabi

Ya da sexy başkanların getirdiği hocaların durumları da ortada

Varsın başarısız olsun şu dandik kadroyla 4 puan aldık ve hala bitmiş bir şey yok.Tabi bu yorumlar şaşırtıcı değil bunu bekleyenler vardı zaten

Yav tamam laf etmek için fırsat kollayan tipler var. Ama şu an birçok eleştiri yapılabilir hocaya, yapılmalı hatta. Kadronun yetersizliği büyük oranda yönetime yazar zaten. Ama bu kadar amaçsız, plansız, fizik olarak yerlerde bi takıma bahane değil kadro kalitesi.

Porto maçı hariç her maçta öyleyiz. Arena'da ilk golü atınca atmosferin etkisiyle açılan maçlar var ki o ilk golü de atamıyoruz artık.

Terim gitsin demiyorum, hakaret falan etmiyorum, saygısızlık yapmıyorum. Sonuna kadar hak ettiği eleştiriyi yapıyorum sadece. Ama "vizyoncu" dediğin birkaç kişiye karşı cephe aldığınız için tüm eleştirilere karşı savunma çabasına giriyorsunuz anlamsızca. Ya da bana öyle geliyor..

hadi kadro sıkıntısı vs. anladık da ama oyunun sonunda mariano gibi tecrübeli bir adam dururken sumocu ömer'i alması tam bir skandaldı.
He ya hiç sorma. Neymiş Linnes ters ayaklı olduğu için solda tercih etmezmiş. Ömer düz ayaklı da ne oluyor? Linnes daha önce sol bek bölgesinde iyi performans vermiş bir oyuncu. Hani daha önce o bölgede oynamamış olsa hocayı anlayacağım ama bu inadını anlayabilmiş değilim. Sol beke Eren'i bile koyarım ama bu Ömer denen zavallıyı koymam. Linnes'i hele gözüm kapalı koyarım.

Takım umutsuz vaka her hafta dibe gidiyor adamın derdi hocanın götünü kurtarmak. Sorsan o esas Galatasaraylı. Eleştiri yapılsa ne yapak hoca mı gitsin deniliyor hemen. Hocanın gitmesini isteyen kim yav bir şeyler yanlış gidiyor onlarıda mı söylemeyeceğiz.

Takım her hafta kötüye gidiyor devre arasına kadar kadroya bağlayacaksak işimiz var. Oyuncuların kondisyon promlemleri, sürekli sakatlanmaları sebebi dar kadro mu.

Evimizde artık takımları yenemiyoruz yada zorlanıyoruz. Seyirci baskısı bile artık bir yere kadar.

Şuan mesala minimum eleştiriyi hoca alıyor zaten ve suçlu da değil. Forvetsiz sezona başlatan yönetim daha suçlu. Fakat sürekli hocaya eleştiri geldiğin oo sexy yabancı hoca diye zırlamak iki yüzlülük. Şuan takımın başında oo sexy yabanco hoca olsa istifa diye inliyordu her yer.

Emre, Fernando, Serdar ve Onyekuru, Feghouli sakat. 18 yaşında çocuğu oynatmak zorunda kalıyorsunuz ki Maicon'a göre çok da iyi oynadı orası ayrı konu. Yedek kulübenizde Akhisar'ın çöpleri ve emekli olmuş Selçuk'tan başka adamınız yok. Santrafor dediğiniz adam kronik sakat yürüyecek hali yok. Kusura bakmayın şu oyuncu topluluğunun başarılı olma şansı yok.

Bu maçta tek hatası Nago sakatlanınca Mariano'yu almamak oldu. Linnes'i sola atabilirdi.

Çok ezildi takım ikinci yarıda. Hoca da üzülmüştür. Maalesef 11’i yeterli kalitede değil ve yedek kulübesinde de oyuna sokacağı maçı çevirecek oyuncusu yok.

Ekonomik olarak sartlar negatif anlamda degisiyor artık ozani zorunda kalinca oynatmak degil onun potansiyeline guvenerek oynatacak zihniyet gerekiyor. Terimle de olabilir terimsiz de

ub.msji

Yav tamam laf etmek için fırsat kollayan tipler var. Ama şu an birçok eleştiri yapılabilir hocaya, yapılmalı hatta. Kadronun yetersizliği büyük oranda yönetime yazar zaten. Ama bu kadar amaçsız, plansız, fizik olarak yerlerde bi takıma bahane değil kadro kalitesi.

Porto maçı hariç her maçta öyleyiz. Arena'da ilk golü atınca atmosferin etkisiyle açılan maçlar var ki o ilk golü de atamıyoruz artık.

Terim gitsin demiyorum, hakaret falan etmiyorum, saygısızlık yapmıyorum. Sonuna kadar hak ettiği eleştiriyi yapıyorum sadece. Ama "vizyoncu" dediğin birkaç kişiye karşı cephe aldığınız için tüm eleştirilere karşı savunma çabasına giriyorsunuz anlamsızca. Ya da bana öyle geliyor..

Bir noktada haklısın ama bu kulübün efsanesi bir çok kişinin Galatasaray'lı olmasına vesile olmuş biri hakkında biraz daha saygılı olmak gerek,o tarz eleştirilere kimsenin bir şey dediği yok

Bizim laflarımızın yeri belli örnek ver diyorsan Hakan Düztepe,Ahmed Arif vb

Vizyoncu örneği ise kulübün şu son zamanlarda yaşadıklarıyla alakalı haksızım diyebilir misin ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt