Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rakipler nal topluyor bu sezon biraz daha iyi olan bizim lider olmamız doğal. Ama gidişat onların seviyesine doğru

Yahu hep ayni muhabbetler her sene herkes nal topluyor o zaman Super Lig'de puan kaybinin dogal oldugu bir lig ortaligi bu kadar cabuk velveleye vermenin hicbir manasi yok nihayetinde oyun olarak umit vermeyen bir takim olsa da cok cok iyi pozisyondayiz, bugun alinan skor da kotu bir skor degil.

Yayıncı kuruluşuna yaptığı açıklaması çok doğru bir konuşma oldu.

Bana bu yeter. En azından kötü olduğumuzu ve değişikler olması gerektiğini söylüyor dobra dobra

Şu an kulüp olarak hocadan daha iyisini getirebilecek vizyona ve paraya sahip değiliz. Bırak hocayı takıma santrafor alacak vizyona bile sahip değiliz. Lakin eleştiriler haklı. Kadro yetersiz santrafor yok eyvallah ama hoca da bu sene iyi değil. En son ne zaman iyi top oynadı takım hatırlamıyorum. Lokomotiv maçıydı sanırım. Erken gol bulamasak Allah bilir o maç bile nerelere giderdi. Geçen seneki takım daha iyiydi net. Geçen seneki takım ile CL'ye girebilsek şu an 9 puanda olabilirdik. Bir Gomis dahi çok şeyi değiştirirdi.

Hoca allah kitap askinda.
Herkes hazir oldugunda

-----------------------------Muslera-------------------------------
Linnes---------Ozan--------------------Serdar--------------Nagatomo
---------------------Fernando-------Ndiaye------------------------
Feghouli-------------------gereksiz-------------------------Gary
-------------------------------Donk------------------------------

oynat.
Emre hazir oldugunda, gereksizi kenara cek. Forvet böyle baska bir sey yok

Sahada eren varken neden orta açmıyoruz ya da orta açmayacaksak eren neden var
Selçuk u oynatma artık gözünü seviyim

Sözleşmeyi tamamlaması mucize olur max 1 sene içinde başka hoca bakmaya başlarız ve umarım da öyle olur

Bu taraftar akıllanmaz

Yahu hep ayni muhabbetler her sene herkes nal topluyor o zaman Super Lig'de puan kaybinin dogal oldugu bir lig ortaligi bu kadar cabuk velveleye vermenin hicbir manasi yok nihayetinde oyun olarak umit vermeyen bir takim olsa da cok cok iyi pozisyondayiz, bugun alinan skor da kotu bir skor degil.

Ne velvereye vermesi yav şuraya bir yorum yazılıyor insanı pişman ediyorsunuz. Takım oyun olarak kötü kötü kötü 100 defamı yazacam bunu. Beni Galatasaray ilgilendirir x,y ilgilendirmez. Kaç haftadır takımın hiçbir halinden tat alamıyorum bunun sorumluları da kimse eleştirme hakkım var. İyi gittiği zaman da beğendiğimizi söylüyoruz ne yapmam lazım her mağlubiyet veya galibiyet sonrası padişahım çok yaşa mı demem lazım.

Oynadigimiz rezil top icin ne diyorsun
Zamaninda karamsar konusmustum da o gunden bu yana baya geriye gittij

Les bir futbol oynuyoruz, bu sonuna kadar elestirilir, ama ben oyunu hocadan cok topculara bagliyorum ne yalan soyleyeyim.

Bugun 11 baslayan isimlerden 5 tanesini asiri yetersiz buluyorum.

Altyapıdan gençleri oynat o parayı da verme. 5 milyon TL az para değil.
Toplasan Tarık Çamdal ın yıllık ücretinin yarısı değil..
Altyapı konusuna gelince.. hocayı en son eleştireceğiniz konudur bu.. Hoca 2013 te bıraktı 2018 de döndü.. 5 yıl altyapıdan tek oyuncu çıkaramadık ama hoca gelir gelmez Ozan ve Yunus’u çıkardı.. biraz vicdan lütfen

Ne velvereye vermesi yav şuraya bir yorum yazılıyor insanı pişman ediyorsunuz. Takım oyun olarak kötü kötü kötü 100 defamı yazacam bunu. Beni Galatasaray ilgilendirir x,y ilgilendirmez. Kaç haftadır takımın hiçbir halinden tat alamıyorum bunun sorumluları da kimse eleştirme hakkım var. İyi gittiği zaman da beğendiğimizi söylüyoruz ne yapmam lazım her mağlubiyet veya galibiyet sonrası padişahım çok yaşa mı demem lazım.

Ben oyle mi demisim? Hocaya Tedesco tecavuz etti diyen mi dersin, taktiksel olarak bitik sahadan silindik diyen mi dersin, derhal kurtulmaliyiz yoksa belimiz dogrulmayacak diyen mi dersin, forvet kadro bahane bu les oyunun sebebi hocadir diyen mi dersin...

Bu nasil Galatasaray forumu?

Ben iyi oynadik mi demisim? Hocayi mi ovmusum?

takim iyi degil dogru ama kalite olarak gecen sezondan baya kotuyuz. Arap cetesi maicon filan postalamak lazim. Hoca da diyor degisecez zaman gerek diye. Cogundan memnun degil ama yapacak bisey yok. Riekerink zamaninda bile ereni begenmedik podolski oynuyordu. Erene muhtac birakanlar utansin ne diyelim

Adam akıllı transfer yapabilecek bir sportif direktör getirsin takıma, olmuyor işte.

Her transfer dönemi kadro daha berbat bir hale geliyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt