Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir noktada haklısın ama bu kulübün efsanesi bir çok kişinin Galatasaray'lı olmasına vesile olmuş biri hakkında biraz daha saygılı olmak gerek,o tarz eleştirilere kimsenin bir şey dediği yok

Bizim laflarımızın yeri belli örnek ver diyorsan Hakan Düztepe,Ahmed Arif vb

Vizyoncu örneği ise kulübün şu son zamanlarda yaşadıklarıyla alakalı haksızım diyebilir misin ?

O isimler abartıyor ve fırsat kolluyor zaten tepkin sadece onlaraysa sıkıntı yok.

Vizyonculuk, ünal aysal-terim kavgası falan hiçbir zaman dahil olmadım bu tartışmaya. Tabii ki haklı olduğun noktalar var. Ama artık Terim ile ilgili konuşurken o olayların gündeme getirilmesine gerek yok bence. İyisiyle kötüsüyle farklı bi döneme girdik hocayla.

He hala geride kalmış, Aysalcı, Terim'i göndermek isteyen kişilerle tartışabilirsin tabi. Ama az önceki gibi yapınca bütün eleştirilere tepki gösteriyormuşsun gibi oluyor..

Toplasan Tarık Çamdal ın yıllık ücretinin yarısı değil..
Altyapı konusuna gelince.. hocayı en son eleştireceğiniz konudur bu.. Hoca 2013 te bıraktı 2018 de döndü.. 5 yıl altyapıdan tek oyuncu çıkaramadık ama hoca gelir gelmez Ozan ve Yunus’u çıkardı.. biraz vicdan lütfen
Bırakmasaydı.

Yönetime yapılması gereken eleştirinin Terim'e yapılması hata. Son dakikaya kadar forvet transferi bekledi taraftar ile birlikte

Herseyin aciklamasi "ama forvetimiz yok" olmamali. Bu biraz kolaya kacmak oluyor benim gözümde. Evet forvetsizlik büyük bir sorun, hatta belki sampiyonlugu bile elden verecek kadar büyük. Ama oyuncularin bu isteksizligini, ciddiyetsizligini, formsuzlugunu ve durduk yere kendi kendilerine sakatlanmalarini forvetsizlik ile aciklayamayiz. Burada baska seyler de sorgulanmali.

Bak ben hep diyorum, acayip sacma elestiriler oluyor hatta elestiriden de öteye gidip hakaretler falan oluyor bunlari ben de gereksiz buluyorum. Ama ne zaman Terim elestirilse hemen kalkan aciliyor ve kolaya kacip "baska kim gelsin" falan diyorlar. Abi elestiren herkes Terim gitsin mi diyor nereden cikariliyor böyle birsey.

Bu takim net bir sekilde iyi calismiyor, ister oyuncularin sucu olsun ister Terim'in. Bunu degistirecek buna dur diyecek adam da Terim'dir. 18 yasindaki Ozan'a iki mactir kramp giriyorsa, mac esnasinda 3 tane oyuncu durduk yere sakatlaniyorsa bu benim aklimda bunlar antrenmanda ne yapiyor sorusunu olusturur mesela.

Ek olarak bence yönetim gayet de elestiriliyor, herkes topa tuttu hatta hala tutuluyorlar. Apo'ya Cengiz'e denilmedik sey birakilmadi.

?️Fatih Terim: ''Sezon başından beri hayal kırıklığı yaşatan oyuncular var. Oluyor öyle... Değişeceğiz diyorum ben zaten. Ocak'ta da değişeceğiz, Temmuz'da da değişeceğiz. Yavaş yavaş değişeceğiz diyorum elimizden geldiği kadar.''

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Eleştiri normaldir değerli dostlar.

Hoca da zaten alışıktır.

Elbette bizden olana korumacı psikoloji ile yaklaşıyoruz ama eleştirene sus demek doğru olmaz.

Hoca zaten bu eleştirileri kaldıramayacak ve doğru yolu bulamayacak olsa bu kariyeri yapamazdı.

Ben oyle mi demisim? Hocaya Tedesco tecavuz etti diyen mi dersin, taktiksel olarak bitik sahadan silindik diyen mi dersin, derhal kurtulmaliyiz yoksa belimiz dogrulmayacak diyen mi dersin, forvet kadro bahane bu les oyunun sebebi hocadir diyen mi dersin...

Bu nasil Galatasaray forumu?

O tarz yorum yapanalar ile normal yorum yapanlar bir tutuluyor. Onlara verilen tepki normal insanlara da verilmeye devam ettikçe sorunun cevabı bulunamayacak.

3550C151-B466-4D80-89C4-FD1BFA5FB8AF.webp

Yav aydin bazen cildirtiyorsun insani
Yav ne alaka ne alaka gidip hakanin onun bunun yazdiklarina bakip algi yaratmayi birak

Kimsenin algı yarattığı yok

Algı yaratmak isteyen insanlar belli ama görüldüğü üzere sizin açınızdan sıkıntı yok

Onların yaptığı yorumlar eleştiri,bizim ki algı oluyor iyimiş haa :D

️Fatih Terim: ''Sezon başından beri hayal kırıklığı yaşatan oyuncular var. Oluyor öyle... Değişeceğiz diyorum ben zaten. Ocak'ta da değişeceğiz, Temmuz'da da değişeceğiz. Yavaş yavaş değişeceğiz diyorum elimizden geldiği kadar.''

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Mecburuz buna kesinlikle ama yönetim başara bilecek mi bunu onda şüphelerim var bir çok taraftar gibi.

Transfer cezası dururken evet kolay bir iş değil ama bu tür durumlarda transferi yapa bilen başka kulüp ve yönetimlerde olduğunu biliyoruz

Ligde lider
Clde hala cikma sansi var ,avrupa ligi garanti.. kendisi sayesindedir.

Teşekkürler hocam sen olmasan tinercilerin agzina sakiz olmuştuk . Bu kadroyu senden baskasi tepede tutamaz

O tarz yorum yapanalar ile normal yorum yapanlar bir tutuluyor. Onlara verilen tepki normal insanlara da verilmeye devam ettikçe sorunun cevabı bulunamayacak.

Ben acikcasi normal tepki verenlere laf edildigini gormedim. Yine de oyun kotu forvetsizlik bahane sen nasil hocasin hoca dokunulmaz degildir elestirisini totolojik buluyorum.

Oyun kotuyse ne acidan kotu? Taktiksel olarak nerede aksiyor? Oyun plani ne ve hangi kisimlari hayata gecirilemiyor? Hangi oyuncular hayal kirikligi? En onemlisiyse bunlari acikladiktan sonra hocanin bu konuda nasil daha iyi olabilecegini soylemek.

Bunu yapan 1 insan gormedim su forumda.

Hoca eleştirilmez diyen yok da aydının dediği gibi pusuda bekleyen pek çok zat var. Gereken takviyeler yapmayıp kadroyu üç kulvarda oynayacak duruma getirmeyen yönetim ve başkan bu konuda suçlanması gereken en büyük kişilerdir. Oynanan oyunun iyi olmadığı doğrudur ama kadro dar. Tarih bizi bir şey öğrettiyse o da Fatih Terimin kötü bir durumu iyiye çevirebilmesidir. Rakip kulüplerin daha kötü bir durumdayken her başarısızlıkta yangın yangın diye bağıran taraftar biraz sabırlı olmalıdır.

Bunlar boş işler. İsteseydi kalırdı ve takımı şampiyon yapar bırakırdı. Sonra da ne Aysal kalırdı ne başka bir şey. Egosuna yenik düştü, hata etti. Neyse eski defterleri açmanın anlamı yok. Zaten Fatih hoca gitsin deme gibi bir lüksümüz de yok. Daha iyisini getirebilecek vizyonumuz yok. Ben onu zaten kabul etmişim yani bu nağmeleri bana yazma.

Ben acikcasi normal tepki verenlere laf edildigini gormedim. Yine de oyun kotu forvetsizlik bahane sen nasil hocasin hoca dokunulmaz degildir elestirisini totolojik buluyorum.

Oyun kotuyse ne acidan kotu? Taktiksel olarak nerede aksiyor? Oyun plani ne ve hangi kisimlari hayata gecirilemiyor? Hangi oyuncular hayal kirikligi? En onemlisiyse bunlari acikladiktan sonra hocanin bu konuda nasil daha iyi olabilecegini soylemek.

Bunu yapan 1 insan gormedim su forumda.

Hamza oyun planı, taktik falan belli değil. Takım resmen amaçsız gibi duruyor sahada. Oyuncuların kondisyon sıkıntısı da var. Bunlar yazılıyor eleştiri olarak ne yazalım başka? Detaylı analiz edeceğimiz oyun planı yok ki ortada. Geçen sezon özellikle büyük maçlarda taktiksel açıdan ne kadar önemli işler yapabileceğini gösterdi hoca ama bu sezon fazlasıyla formsuz başladı olay bu..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt