- 21 Eylül 2012
- 6.810
- 5.006
- 1.843
Bir noktada haklısın ama bu kulübün efsanesi bir çok kişinin Galatasaray'lı olmasına vesile olmuş biri hakkında biraz daha saygılı olmak gerek,o tarz eleştirilere kimsenin bir şey dediği yok
Bizim laflarımızın yeri belli örnek ver diyorsan Hakan Düztepe,Ahmed Arif vb
Vizyoncu örneği ise kulübün şu son zamanlarda yaşadıklarıyla alakalı haksızım diyebilir misin ?
O isimler abartıyor ve fırsat kolluyor zaten tepkin sadece onlaraysa sıkıntı yok.
Vizyonculuk, ünal aysal-terim kavgası falan hiçbir zaman dahil olmadım bu tartışmaya. Tabii ki haklı olduğun noktalar var. Ama artık Terim ile ilgili konuşurken o olayların gündeme getirilmesine gerek yok bence. İyisiyle kötüsüyle farklı bi döneme girdik hocayla.
He hala geride kalmış, Aysalcı, Terim'i göndermek isteyen kişilerle tartışabilirsin tabi. Ama az önceki gibi yapınca bütün eleştirilere tepki gösteriyormuşsun gibi oluyor..
️Fatih Terim: ''Sezon başından beri hayal kırıklığı yaşatan oyuncular var. Oluyor öyle... Değişeceğiz diyorum ben zaten. Ocak'ta da değişeceğiz, Temmuz'da da değişeceğiz. Yavaş yavaş değişeceğiz diyorum elimizden geldiği kadar.''