Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Biz FM'ci taraftarlar olarak ilk 11'i kuramıyoruz, eksik çok, sakat çok. Terim'e nasıl kızalım Allah aşkına, elbet kızılacak noktalar var ama teması ''ft istifa'' olan mesajlar çok aptalca, bu adamın hiç mi kredisi yokta birden istifaya çağırılıyor manyak mısınız ?

Şu adamın ne şartlarla ne şampiyonluklar aldığınızı aklınıza getirin be. 2011 yılında o gelişi ve yok paraya o 11'i kurup sadece 12-13 futbolcuyla rakibi döve döve şampiyon olduğumuzu aklınıza getirin.
FT gidince yerine gelen yerli yabancı teknik adamları aklınıza getirin.

------------Eren-----------
Rodriques--Belhanda--Sinan

Allah aşkına şu hücum hattının başarılı olması mümkün mü ?
Yunus'u koyun diyorsunuz, doğru bence de koymalı ama mükemmel performans gösteren Ozan'ı tek bir hatasında yiyen taraftarımız, hücumda ekstra işler yapmasını beklediği Yunus'tan 1-2 maç kötü performans alsa çocuğun kariyeri başlamadan biter. Ki fizik olarakta bu ligi kaldırabilecek bir adam değil Yunus şu aşamada.

Bu kadro yapısıyla ayakta kalmak çok zor iş.
Devre arası bir mucize olsun ve Maicon,Belhanda,Feghouli,Eren gerekirse Mariano gitsin ve 20'ye yakın para kazanalım diye dua ediyorum ( josef,gulyano piyangosu gibi)

İlerde Donk oynasın diye çılgınca arayışlar içinde olduğumuz bir dönemde teknik ekip ne yapsın ?
Yetersiz işte yetersiz

Sinandan anca 70+ topçusu olur
Forvet olmadığı için Rodriques'i 3 kişi savunuyor
Belhanda rekabet ediyor ama AŞIRI yetersiz
Eren leş

Ben bu durumda anca yönetime kızarım ama o liseli şerefsizler,Dursun Özbek falan aklıma gelince onlara da bişi diyemiyorum. Şu takıma elini atacak bir adam yok bunların arasında kötünün iyisi Cengiz.

Açıkcası Çaresizlikten başka bişi değil.

Ayrıca şunu da sormak istiyorum. FT gitsin diyelim kim gelsin ? Gelecek adam da Eren,Sinan,Belhanda ile oynayacak. Adama al sana 30 milyon bütçe kadro kur mu diyeceğiz ? Diyebilme şansımız var mı ? 100 bin euronun hesabını yapıyoruz, UEFA'dan men yememek için kıvranıyoruz.

Fatih hocam istifa etsin de Hollanda'dan teknik direktör getirelim vizyon diye.

0-0ken kilidi açacak forvet yok, hızlı stoper yok. 19 puanla ikinciyiz, buna şükür. Feneri yenersek devre arası en kötü ikinci bitiririz.

Şöyle baktığım zaman yönetimden futbolculara hepsine suç bulurum. Fatih hocama tek laf edemem kusura bakmayın ama.

Ayrıca oyuncular kolay sakatlanıyor diyoruz ama Serdar ve Eren cam gibi adamlar bu adamların bir sezonda 34 maça çıktığı görülmemiş olay, kadro yapılanması buna göre yapılmalıydı (Terim 2 forvet 1 stoper istediği herkesçe biliniyor)
Onyekuru milli maçta sakatlanmış ama bu adamın da bu sorunu var

Bazı topçular kolay sakatlanıyor ne yapsan olmuyor.

Bursa maçı da dahil olmak üzere son 3 maçtır aynı şeyi yaşıyoruz, hocayı en çok eleştirdiğim kısım o. Yani eleştirmeyi geçtim komik bir durum ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum. Topu alan defans oyuncusuna en yakın adam genelde 20 metre uzakta oluyor. Schalke maçında bütün maç aynı şey oldu. Ya defansı önde kurmaya çalışıyor hoca defans oyuncuları arkaya yaslanıyor, ya da öndekiler geri gelmiyor. Her türlü bu sorunu çözmezse takımdaki bütün oyuncular kötü oynar sizde sallayacak adam ararsınız. Bir takımdaki her oyuncumu formsuz acaba saçmalığa gel: )) Yoksa hocanın saçmasapan sistemi yüzünden mi hepsi bok gibi oynuyor onu düşünün. İBB ile dalga geçip duruyorsunuz ama adamlar 40 metrede oynuyor bütün oyuncular birbirine yakın sürekli. Bu maçtan bir görüntü, bu pozisyonda kontra falan değil geriden topla çıkıyoruz. Allah aşkına bu nasıl diziliş lan komik bile değil, gülünç. Çıkarken normal olarak kaptırıyoruz zaten burada.Ekli dosyayı görüntüle 31775

Son zamanlarda forumda okudugum en guzel yazi hürmetler

Bursa maçı da dahil olmak üzere son 3 maçtır aynı şeyi yaşıyoruz, hocayı en çok eleştirdiğim kısım o. Yani eleştirmeyi geçtim komik bir durum ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum. Topu alan defans oyuncusuna en yakın adam genelde 20 metre uzakta oluyor. Schalke maçında bütün maç aynı şey oldu. Ya defansı önde kurmaya çalışıyor hoca defans oyuncuları arkaya yaslanıyor, ya da öndekiler geri gelmiyor. Her türlü bu sorunu çözmezse takımdaki bütün oyuncular kötü oynar sizde sallayacak adam ararsınız. Bir takımdaki her oyuncumu formsuz acaba saçmalığa gel: )) Yoksa hocanın saçmasapan sistemi yüzünden mi hepsi bok gibi oynuyor onu düşünün. İBB ile dalga geçip duruyorsunuz ama adamlar 40 metrede oynuyor bütün oyuncular birbirine yakın sürekli. Bu maçtan bir görüntü, bu pozisyonda kontra falan değil geriden topla çıkıyoruz. Allah aşkına bu nasıl diziliş lan komik bile değil, gülünç. Çıkarken normal olarak kaptırıyoruz zaten burada.Ekli dosyayı görüntüle 31775

İBB örneğini veriyorsun ama birbiri ile oynamaya alışık bir 11 ile sakatlık ve eksiklikler nedeniyle sürekli değişen bir 11'i kıyaslamak hata değil mi ?
Bursa maçıyla başkayan sakatlık ve yorgunluk furyası ile stoper tandemi sürekli değişti, ortasaha da aynı şekilde.

Hoca da zaten bundan dert yanıyor, yerine koyduğumuz adamlar gereken özeni göstermiyor diye.

Yahu tek suclu Terim benim nazarimda. Ha istifa et filan demiyorum ama suanin tek sorumlusu Terim. Ben bile Emre alinsin diyordum ama bunu derken de benim bildigim Terim mutlaka stoper ve forvet de aldiracaktir. Arkadas madem Feghin filan satilmayacagini biliyordunuz neden Emre icin 4 milyon harcandi? Veya hic mi bosta forvet - stoper yoktu?
Kusura bakmayin ama gecen yilki ilk donem futbolu bundan cok daha iyiydi. Tek fark basin ve futbolcular Terimi yiyemiyor.
Ayrica futbolcara UCL daha onemli diye hissettirmesi de hataydi. Bu sene sampiyon olamazsak belki 3 - 4 yil UCL'ye gidemeyecegimizin farkinda degiller mi?
Suanda yapilmasi gereken tek sey tum futbolculari Arenada 4 galibiyete sartlandirnak ve 3 deplasmandan en ez 2 puan almak.

Yahu tek suclu Terim benim nazarimda. Ha istifa et filan demiyorum ama suanin tek sorumlusu Terim. Ben bile Emre alinsin diyordum ama bunu derken de benim bildigim Terim mutlaka stoper ve forvet de aldiracaktir. Arkadas madem Feghin filan satilmayacagini biliyordunuz neden Emre icin 4 milyon harcandi? Veya hic mi bosta forvet - stoper yoktu?
Kusura bakmayin ama gecen yilki ilk donem futbolu bundan cok daha iyiydi. Tek fark basin ve futbolcular Terimi yiyemiyor.
Ayrica futbolcara UCL daha onemli diye hissettirmesi de hataydi. Bu sene sampiyon olamazsak belki 3 - 4 yil UCL'ye gidemeyecegimizin farkinda degiller mi?
Suanda yapilmasi gereken tek sey tum futbolculari Arenada 4 galibiyete sartlandirnak ve 3 deplasmandan en ez 2 puan almak.

Yav he he başkan zaten bostan korkuluğu ha orda boşa duruyor.

Transfer işi hocanın değil yönetimin ve başkanın işi hoca der ben forvet, stoper istiyorum alın onlarda maddi duruma göre ayarlar en son hocaya sorar onay veriyor musun der oyuncuya evet ise alır.

Başkan istemediği sürece tek 1 transfer olmaz öyle olsa dingonun ahırı olur kulüp.

Geçen sezon arası hoca geldi Ndiaye'nin satışına istemeye istemeye onay verdi çünkü başkan istedi hoca başkana ne diyecek bırakmıyorum ulan mı.

Bazilari her isi terimin idare ettiğini falan sanıyor ??
Aralarında birlik beraberlkk olabilir ama herkesin isi ve sorumlulukları ayrı. Kulubu ft yönetmiyor. Futbol takimini yönetiyor sadece.

Yazılanlar belli ki sallama şeyler ama bir haklılık payı var ki bu takımda gerçekten değişim gerekiyor bu konuda sallamamış kendi Fatih Terim de söylüyor bunu sık sık değişeceğiz devre arasında da yaz transfer döneminde de değişeceğiz diyor o da en az bizim kadar memnun değil kadrodaki bazı oyunculardan

Maicon-Belhanda-Feghouli-Sinan-Eren-Ahmet-Tarık gibi topçuları elinde olsa hemen bugün yollar Fatih Terim 'de inşallah devre arası ve yaz transfer döneminde hepsinden kurtuluruz

Ayrıca dediği gibi bonservisini getiren gider buna Rodrigues 'de dahil

Muslera, Linnes, Donk, Naga, Serdar, Ozan hariç herkes gidebilir hatta gitseler güzel olur.

Elimizdeki oyuncuları satabilecek iyi bir pezevenk lazım bize tinerciler bu sayede para kazanıyor tabi o pezevengede iyi bir para verilecek mecbur yoksa daha tarigi gonderemeyn Rizeli ve Antepli sittin sene kimseyi satamaz

Yav he he başkan zaten bostan korkuluğu ha orda boşa duruyor.

Transfer işi hocanın değil yönetimin ve başkanın işi hoca der ben forvet, stoper istiyorum alın onlarda maddi duruma göre ayarlar en son hocaya sorar onay veriyor musun der oyuncuya evet ise alır.

Başkan istemediği sürece tek 1 transfer olmaz öyle olsa dingonun ahırı olur kulüp.

Geçen sezon arası hoca geldi Ndiaye'nin satışına istemeye istemeye onay verdi çünkü başkan istedi hoca başkana ne diyecek bırakmıyorum ulan mı.

Dostum hangisi isterse istesin , teknik ekip de yonetim de adam alamazdi cunku bonservis kotamiz dolmustu

Konusulmasi gereken mesele , emreyi terim mi onceliklendirdi yoksa yonetim mi israrci oldu

Ama sahislari biraz tanimamiza gore dusunursek , terim emre demediyse , baska adamlara para kalmayacak sekilde yonetim emreyi alamazdi

Dostum hangisi isterse istesin , teknik ekip de yonetim de adam alamazdi cunku bonservis kotamiz dolmustu

Konusulmasi gereken mesele , emreyi terim mi onceliklendirdi yoksa yonetim mi israrci oldu

Ama sahislari biraz tanimamiza gore dusunursek , terim emre demediyse , baska adamlara para kalmayacak sekilde yonetim emreyi alamazdi

Feguli'yi satacaktı o zaman yönetim teklif gelmesine rağmen satamazlarsa tabii para olmaz.

Bazilari her isi terimin idare ettiğini falan sanıyor ??
Aralarında birlik beraberlkk olabilir ama herkesin isi ve sorumlulukları ayrı. Kulubu ft yönetmiyor. Futbol takimini yönetiyor sadece.

Baskan apo, o da bildigimiz uzre Ftnin sag kolu
Yani tek yetkili Ft diyebiliriz

Siz gercekten Mustafa Cengiz´in ipleri tamamen Fatih hocaya verdigini mi düsünüyor sunuz?
Kamera önünde güler yüzlü olup alttan alttan saga sola vuran adamdan korkacaksin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt