Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğru ama idari başarısızlıklar terimin sucu degil. Iyi ilişkiler bir yere kadar.
Hiyerarsi her zaman vardır. Terim mi futbolcuyla görüşüp imza attiracak? Boyle bir dünya yok.

tum gorusmeyi terim yapmayacak elbette ama oyuncuyla da hic gorusmemesi anlamsiz olur

Hocam lütfen şu Fener maçını kazanalım.

tum gorusmeyi terim yapmayacak elbette ama oyuncuyla da hic gorusmemesi anlamsiz olur
Altan, hocanin her istedigi olsaydi forvet transferini seve seve yaptırırdı. Yeterli zaman vardi. Trasnferin son günleri burada sadece forvet nöbeti tutuldu.
Ek olarak basin toplantisinda transfer agizla yapilmaz diye yönetime gerekli göndermeyi yapmış adam.
Demek ki hersey onun kontrolunde değil.

Yav he he başkan zaten bostan korkuluğu ha orda boşa duruyor.

Transfer işi hocanın değil yönetimin ve başkanın işi hoca der ben forvet, stoper istiyorum alın onlarda maddi duruma göre ayarlar en son hocaya sorar onay veriyor musun der oyuncuya evet ise alır.

Başkan istemediği sürece tek 1 transfer olmaz öyle olsa dingonun ahırı olur kulüp.

Geçen sezon arası hoca geldi Ndiaye'nin satışına istemeye istemeye onay verdi çünkü başkan istedi hoca başkana ne diyecek bırakmıyorum ulan mı.
Isinize gelince Terim her yerin patronu ne derse o olur. Diyecegi tek sey Gomisin parasiyla Emre yerine stoper ve forvet istiyorum demekti.Bunu soyleyince baskan olmaz mi diyecekti? Ayrica Badou transferinde asil sorun Badounun ta kendisiydi. Adam israrla gitmek istemis.

Isinize gelince Terim her yerin patronu ne derse o olur. Diyecegi tek sey Gomisin parasiyla Emre yerine stoper ve forvet istiyorum demekti.Bunu soyleyince baskan olmaz mi diyecekti? Ayrica Badou transferinde asil sorun Badounun ta kendisiydi. Adam israrla gitmek istemis.
Sayin renktasim, Emre olayindan bagimsiz Fatih hoca bunu zaten dile getirdi.
Bak bu kendi aciklamasi.

Transfer için 4 günleri olduğunu söyleyen Terim, "Stoperde santrfor kadar ısrarcı olmayabilirim. Ocak ayına kadar Donk'u oraya kaydırabilirim. Ancak 2 forvet istiyoruz. Modeste şimdilik olmadı. Hukuki bir süreç olabilir düşüncesi bizi şimdilik bu transferden vazgeçirdi" diye konuştu.

Transferin bitimine dört gün kala Emre Akbaba transferi gerceklesmisti. Buna ragmen Fatih hoca bu aciklamayi yaptigina göre kendisine yönetim tarafindan bazi olurlar verilmis, yoksa Fatih Terim bu dünki cocuk degil böyle bir aciklama yapsin. Bu yüzden ben burada sorunu yönetimde görüyorum.

Altan, hocanin her istedigi olsaydi forvet transferini seve seve yaptırırdı. Yeterli zaman vardi. Trasnferin son günleri burada sadece forvet nöbeti tutuldu.
Ek olarak basin toplantisinda transfer agizla yapilmaz diye yönetime gerekli göndermeyi yapmış adam.
Demek ki hersey onun kontrolunde değil.

Yeterli zaman vardi ama bonservis kotamiz doluydu , demin de yazdim

Maicon u alacak kulup evraklari duzgun girebilseydi erkenden , belki bir son dakika transferi olabilirdi ama aksi takdirde para kalmamisti

Dolayisiyla konu sadece emre nin alinmasi . Burada hangisinin payi coksa , forvetsizlikte de buyuk pay onundur

Badou israrla gitmek istedigi icin degil , dursun doneminden kalan borclarin temizlenip uefa ya borcsuzluk kagitlarinin verilebilmesi icin satildi ve mecburi bir hamleydi

Yeterli zaman vardi ama bonservis kotamiz doluydu , demin de yazdim

Maicon u alacak kulup evraklari duzgun girebilseydi erkenden , belki bir son dakika transferi olabilirdi ama aksi takdirde para kalmamisti

Dolayisiyla konu sadece emre nin alinmasi . Burada hangisinin payi coksa , forvetsizlikte de buyuk pay onundur

Badou israrla gitmek istedigi icin degil , dursun doneminden kalan borclarin temizlenip uefa ya borcsuzluk kagitlarinin verilebilmesi icin satildi ve mecburi bir hamleydi
Terim Badouyu ikna etmek icin gunlerce konusmadi mi? Her yerde yazildi cizildi. Fakat gondermek istemediler demiyorum. Sadece tek tarafli ayrilik degildi. Eger zorla satmak isteseler neden kalmasi icin ikna etmeye calissin?

Sayin renktasim, Emre olayindan bagimsiz Fatih hoca bunu zaten dile getirdi.
Bak bu kendi aciklamasi.

Transfer için 4 günleri olduğunu söyleyen Terim, "Stoperde santrfor kadar ısrarcı olmayabilirim. Ocak ayına kadar Donk'u oraya kaydırabilirim. Ancak 2 forvet istiyoruz. Modeste şimdilik olmadı. Hukuki bir süreç olabilir düşüncesi bizi şimdilik bu transferden vazgeçirdi" diye konuştu.

Transferin bitimine dört gün kala Emre Akbaba transferi gerceklesmisti. Buna ragmen Fatih hoca bu aciklamayi yaptigina göre kendisine yönetim tarafindan bazi olurlar verilmis, yoksa Fatih Terim bu dünki cocuk degil böyle bir aciklama yapsin. Bu yüzden ben burada sorunu yönetimde görüyorum.
Kenan, isi garantiye almadan ne satis yapacaksin ne de alacaksin. Ayrica stoperler de gercekten cok iyi idare ediyorlar. Ayrica bu kadar savunmayi birakin. Alti ustu normal bir sekilde elestiri getiriyoruz.

Kenan, isi garantiye almadan ne satis yapacaksin ne de alacaksin. Ayrica stoperler de gercekten cok iyi idare ediyorlar. Ayrica bu kadar savunmayi birakin. Alti ustu normal bir sekilde elestiri getiriyoruz.
Bu yazdigim savunma amacli degil, bigli amacli idi.
Ortada olan aciklamalar bunlar ve bu aciklamalari dogrular nitelikte yönetim tarafindan da benzer aciklamalar geldi.
Deginmek istedigim nokta bu idi, bunun disinda buyur istedigin gibi elestirmekte özgürsün.

Yonetim modeste konusunda zannimca kendi de yanildi ve terimi de yaniltti . Yonetimin sportif as ve kulup icindeki avukatlardan modeste nin durumu ile ilgili daha erken ve Net bilgi almasi lazimdi

Terimin 2 rakamini telaffuz etmesi de bence "modeste zaten garanti , +1" manasindaydi

Yonetim modeste konusunda zannimca kendi de yanildi ve terimi de yaniltti . Yonetimin sportif as ve kulup icindeki avukatlardan modeste nin durumu ile ilgili daha erken ve Net bilgi almasi lazimdi

Terimin 2 rakamini telaffuz etmesi de bence "modeste zaten garanti , +1" manasindaydi
Benim de kizdigim o. O, +1 forvet cok onceden alinmaliydi.

Benim yonetime forvet elestirim var fakat forumun ekseriyeti gibi "satacaksin abi feghouliyi" , "gondereceksin tarik i" gibi degil

Modesteyi bonservissiz alacaksan , hukuki detayina vakif olacaksin cunku bu butun stratejini etkileyecek

Modestede israrci olmalarina hak veriyorum , adamin kapasitesi world class . Ama durumuna da hakim olup bu topa gireceksin

Ama emre alinip para kalmamasi konusunda ben terim in israrci oldugu fikrindeyim

Dq0Q77BWkAAwc52.jpg:large

Sonra mekanda olan zenci Real Madrid taraftarları beni pub çıkışı yakaladı ve gece turun gelmemesine rağmen mutlu son ile bitti.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt