- 20 Haziran 2011
- 60.929
- 69.326
- 4.758
Eski haline dönmen beni sevindiriyor fenere koyup gecmise sunger cekmemizi arzularım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Eski haline dönmen beni sevindiriyor fenere koyup gecmise sunger cekmemizi arzularım
Hocammm cuma gunu sadece fenere koymayacak![]()
Sevdamizin sari kirmizi renklere oldugunu belirtmistim daha onceGalatasaray sevgisini icinden atamadin dimi hirb
Başka kimlere koyacak, isim ver isimHocammm cuma gunu sadece fenere koymayacak![]()
Sevdamizin sari kirmizi renklere oldugunu belirtmistim daha once
Yurtdışı oranlara göre güncelleme yapılıyor sanırım veya çok yüklenme olmuştur diyeceğim ama şu haldeki fenere kim oynasın. 1.85 genelde geliyor galiba1.85 olmuş oran.
Yurtdışı oranlara göre güncelleme yapılıyor sanırım veya çok yüklenme olmuştur diyeceğim ama şu haldeki fenere kim oynasın. 1.85 genelde geliyor galiba
ALP-L09 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Fenerin oranı daha çok düşürmüşler ama. Beraberlikle aynı olmuş oranlarFb'ye değil de beraberliğe 0-2ç'ye yüklenme olduğu bariz.
Fenerin oranı daha çok düşürmüşler ama. Beraberlikle aynı olmuş oranlar
Bu oranlarda genelde ev sahibi alıyor diyorlarNormal.Favori olan taraf biz olduğumuz için beraberlik de kayıp bize.
Bu oranlarda genelde ev sahibi alıyor diyorlar
Stadı yok, esas adı Aliağa ve forma renkleri bile net değil.
Hocammm cuma gunu sadece fenere koymayacak![]()