Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şanssız olduğu dönemlerde fazla.

5 yıl sonra geldiği zaman Şampiyonlar Ligi’nde elinde tek forvet bile olmayan, alternatif olması planlanan isimlerin sakst olduğu bir takım ile oynamak istemezdi herhalde.

Çoğu darbeye bağlı veya kronik sakat olan oyuncuların sakatlanması sonucu yakın tarihin en kısır ve limitli Galatasaray kadrosuna puan aldırmaya çalışıyor son 1 aydır.

96-2000 de de para ödenmeyen bir çok kriz oldu onu bir şekilde çözebiliyorsun ama olmayınca yapacak bir şey yok.

Eren den baska kronik sakat kim var? O kadar oyuncun aniden sakatlanmasi, kendisinin yetersizce antreman yaptirdigindan olmasin?

Simdi hocayi elestiriyorum ama bir konuda hakkini vermek lazim , bazi oyuncu tipleri vardir , bu tipler asla hocanin calismak istemeyecegi tipler ,bunda da yonetim hatasi var ama bu yonetim degil , bir onceki veya daha onceki yonetimler

adam GS cok ihtiyac varken geldi , oyle boyle kendine ait olmayan kadroyla sampiyon oldu ,tabi ki giden td de cok kotu bir yerde birakmamisti takimi

ama iste is ahlaki yerlerde olan belhanda ,feghouli hatta bazi maicon mariano gibi ulkelerin oyunculari hot zot ile oynatamiyorsun , ismin terim degil mou da olsa durum ayni

ama avrupada boyle oldu mu sutluyorlar oluyor bitiyor , biz maddi sebeplerle onu yapamadigimiz icin hoca bu adamlarla calismak zorunda kaliyor

bu da ciddi bir etken , icinde terimin kabahatinin olmadigi ... oyuncu yapimiz cok vurdumduymaz karakterlilerden olusmakta

bazı arkadaşlar öyle konuşuyor ki, sanki akhisar, Malatya, bursa gibi takımların kadrosu bizden daha geniş, daha kaliteli. "naapsın adam, eldeki malzeme bu" diyip geçiştirebilecek durumda değiliz.

Antrenman sistemi sıkıntılı.Profesyonel ekiple çalışılmalı.
Yoksa 55ten sonra pil bitiyor işte. Topçular zihinsel olarak çöküntü yaşıyor yenilen ilk golden sonra ki bu daha da ilginç.Bırak deplasmanı evimizde rahatlıkla galibiyet alamıyoruz son zamanlarda.

Eren den baska kronik sakat kim var? O kadar oyuncun aniden sakatlanmasi, kendisinin yetersizce antreman yaptirdigindan olmasin?
Aynen.. kovalım gitsin hocayı herkes rahat etsin...
Biz yine kahır içinde futbol yokmuş gibi yaşayalım.. siz de layık olduğunuz üzere kuşların “kümede kal” tezahüratlarına maruz kalın..

bazı arkadaşlar öyle konuşuyor ki, sanki akhisar, Malatya, bursa gibi takımların kadrosu bizden daha geniş, daha kaliteli. "naapsın adam, eldeki malzeme bu" diyip geçiştirebilecek durumda değiliz.
Schalke ve Porto’nun her birinin kadro değeri bizim 3 katımız.. Bu mantıkla CL den elenmemiz çok normal olacak..

kadro kalitesi hala akhisar, malaya gibi takımların içinden geçmesi lazım. Goz göre göre şampiyonluk gidiyor. Yani sezon başlarken sen zaten şampiyonluk beklemiyordun o halde.
Futbolda herşey kadro kalitesi degil
Senin dediğin basketbolda geçerli.
Kaldi ki eldeki kadronun da bir cok sıkıntıları mevcut. Her onune geleni bicecek her macta futbol resitali sunacak bir oyuncu grubu yok

Kaldi ki eldeki kadronun da bir cok sıkıntıları mevcut. Her onune geleni bicecek her macta futbol resitali sunacak bir oyuncu grubu yok
#

evet o yüzden Terim farkini belli etmeli, etmiyorsa demek ki sorun varmis Teknik ekipte.
Ciddi olursam, zaten Terimi hayatim boyunca sevmedim, nedeni oynatigi futbol degil, daha dogrusu hep evlatci mentalite yüzünden, gidip eski dandik oyunyulari teknik ekibe, alt yapiya filan koydu, sonra da neden hersey amatörce diye düsünüyoruz. Burasi Galatasaray, burasi emekli futbolcu maas vakfi degil, herkes para pul kaybedince, Galatasaray bana bakmadi diyor... Hasan Sas yakisiyor mu size oraya? Sizce ne veriyor? Kendisi cok mu profesyonel futbolcu du zamaninda, baskalarina örnek olacak?

100 kg olup hala oynamak isteyen Hasan Sas, sonra "zorla" futbolu birakip, Tv lere cikip florya galiba petrol buldu, takimi kötülemeye... Yani kolayi bulmus lar, baskalari alt takimlarda calisiyor, ve kendilerini gelistirmeye calismaya bakiyorlar...

Off konuyu vizyoncular basmış hocayı eleştiriyor size manciniler müstehak

tamam her geleni biçmeyelim de. Hezimet yaşamayalım. Birde kötü sonuçların arka arkaya gelmesi hayra alamet bir durum değil.

Of baba bu nasıl bir karizma
DrQEMxbWoAEr3bP.jpg

tamam her geleni biçmeyelim de. Hezimet yaşamayalım. Birde kötü sonuçların arka arkaya gelmesi hayra alamet bir durum değil.
Takımın gol atma zorluğu ile bide üstüne deplasman fobisi eklenince takımın psikolojisi bozulur doğal olarak ve buda sahaya yansır.

Top üstünlüğü bizde hemen her maçda.
Son bölgeye yaklaştıkça takım plansız veya çaresiz bir duruma düşe düşe oyun da hücumsal olarak bozuluyor gibi.

Hücumu seven ve bunun üzerine kurulu futbol felsefesine sahip takım ve teknik heyet ileride ciddi bir kalite eksikliğini geçtim eleman eksikliği yaşarsa er yada geç patlar.

Bu takım şu anki durumda çok çok iyi durumda açıkçası derece olarak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt