Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O zaman sezon sonu bu mesajı tekrar hatırlayalım ne dersin?
Şampiyon olursak hocadan bir özür dileme erdemini gösterirsin artık.. not alıyorum defterime...

Hitap ettigin kisiyi hedef alarak soylemiyorum ama ben bu forumda defalarca hakli (veya haksiz) ciktigimda , "ben demistim siz ne demistiniz" sistemi ise yaramiyor

Ben sana olacaklari soyleyim . O gun gelip birine bugunku konusmasini ve haksiz cikmasini hatirlattiginda

-ama diger takimlarin hali meydanda
-Gs yi terim degil ali koc senol gunes sampiyon yapti
-bu rezil ligde sampiyon yapti da avrupada ne yapti

Ve turevleri ile karsilasirsin , tecrubeyle sabittir

+Forvet alirsak o sampiyon yapti
Iki karsit gorustede bahanelerimiz bitmez asla.

Eleştirmek farklı birşey, ben de fb maçında müdahalede geç kaldığını düşünüyorum.. Fakat buradaki çoğu insan hocanın başarısız olduğunu düşünüyor veya öyle yansıtıyor.. o da yetmiyor, yaşayan en büyük efsanemize alçakça hakaret ediliyor, o halde hocanın bırakması gerekir...
aynen hoca eleştirebilir.ama bazı yorumlar var ki çok sevimsiz,bişey söyleyince hocayı niye koruyosun diyecek duruma geldiler.GS hocasına ana avrat sayalım istiyolar herhalde

hesabım yok dışardan takip ediyorum genelde ama böyle mühim ve kutsal bi durum mevzu ise hemen üyelik açıyorum. sende bana link at hemen karşim.
şakasına dedim ama harbiden fatih terimi savunan bi kitle var,ben de onlarlayım : ) bi ara takibe alacagın hesapları atarım

#

evet o yüzden Terim farkini belli etmeli, etmiyorsa demek ki sorun varmis Teknik ekipte.
Ciddi olursam, zaten Terimi hayatim boyunca sevmedim, nedeni oynatigi futbol degil, daha dogrusu hep evlatci mentalite yüzünden, gidip eski dandik oyunyulari teknik ekibe, alt yapiya filan koydu, sonra da neden hersey amatörce diye düsünüyoruz. Burasi Galatasaray, burasi emekli futbolcu maas vakfi degil, herkes para pul kaybedince, Galatasaray bana bakmadi diyor... Hasan Sas yakisiyor mu size oraya? Sizce ne veriyor? Kendisi cok mu profesyonel futbolcu du zamaninda, baskalarina örnek olacak?

100 kg olup hala oynamak isteyen Hasan Sas, sonra "zorla" futbolu birakip, Tv lere cikip florya galiba petrol buldu, takimi kötülemeye... Yani kolayi bulmus lar, baskalari alt takimlarda calisiyor, ve kendilerini gelistirmeye calismaya bakiyorlar...

Kusura bakma da şunu anca Aysal dönemine kadar GS ile ilgilenmemiş bir yeniyetme yazar.

Hasan Şaş da sanki 36-37'sine kadar oynadı sanacak gören.Son 1.5 senesine kadar hep katkı verdi.Olmayacağını anlayınca da 33'ünde başka da bir takıma gitmeden futbolu bıraktı.

DrUyogGXQAAZx9Q.webp

biz burAdayız
hadi durdursanıza
Galatasarayı :)

Yine sen hariç herkes suçlu.

ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Su muslerayi hic mi uyarmiyorsun yaw?

Eren oynadı olmadı zaten sakat
Onyekuru oynadı olmadı
Muğdat oynadı olmadı
Sinan oynuyor olmuyor

Donk oynadı,Maicon bile oynadı forvette.
Sana ve bize bu eziyeti yaşatanlara yazıklar olsun hocam.

Futbol yok zaten ortada, ha forvet var, ha yok, şansla ancak gol buluruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt