Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu forumda adamcılık yapılıyor..benim mesajıma nasıl müdahele edersiniz küfür mü var..burada bir kaç kişi gelip her türlü tahriki yapıyor..hatta takımla hoca ile dalga geçenler var müdahele yok..benim mesajıma müdahele var..kimse o moderatör müdahele eden ahmet arifin adamı belliki...burada bile içten oyunlar oynanıyor dışarıdan çok içimizi temizlememiz lazım.

Wtf. Merak etme öyle bir sey yok. Yanlis kelime felan kullanilmis olabilir yazida. Inan bana mesela ben, nefret ettigim üye olsan bile (ki öyle bir sey yok örnek yani) senin tarafinda olurdum haksiz duruma düsmüs olursan. Adminler felan zaten öyle. Bizi bicerler aninda yanlis is yaptigimizda :)
Ki yazdiginda üyeye hakaret var bunu benden daha iyi biliyorsun orada ( küfür olmasada hakaret var)

Wtf. Merak etme öyle bir sey yok. Yanlis kelime felan kullanilmis olabilir yazida. Inan bana mesela ben, nefret ettigim üye olsan bile (ki öyle bir sey yok örnek yani) senin tarafinda olurdum haksiz duruma düsmüs olursan. Adminler felan zaten öyle. Bizi bicerler aninda yanlis is yaptigimizda :)
Ki yazdiginda üyeye hakaret var bunu benden daha iyi biliyorsun orada ( küfür olmasada hakaret var)
yazdığımda ki hakaret ise eğer, o şahsın bir kaç üye ile birlikte daha geçenlerde kebapçı selo falan saçma kelimelerle geçtiği dalga vardı fatih hoca ile o da hakaret değilmi..ya da hoca eleştirisi adı altında bildiğin hakaret edildi kaç defa aynı ahmet arif ve türevleri tarafından onlara neden yaptırım olmadı..adam kalkmış taraftarın yüzde 95 i kör bişeyden anlamıyor derken hakaret değil ben tedavi olmalısın dedim bu hakaret oluyor..bu nasıl bir yanlı bakış açısı ?

Adamın doğuştan engelli olduğu yönünde imada bulunmuşsun ve niye silindi diye mi soruyorsun?
adam da bize kör dedi,bişeyden anlamayan taraftar dedi onu niye görmüyorsunuz..adamın yazdıklarına istinaden onun takıntılı olduğunu ima edip tedavi olmalısın diyen benim..salih de doğuştan öyle dedi..engelli kelimesi nereden çıktı ?

adam da bize kör dedi,bişeyden anlamayan taraftar dedi onu niye görmüyorsunuz..adamın yazdıklarına istinaden onun takıntılı olduğunu ima edip tedavi olmalısın diyen benim..salih de doğuştan öyle dedi..engelli kelimesi nereden çıktı ?
Adam raporluyor bizde görüyoruz. Raporla görelim

Gördüğüm kadarıyla Ahmed'i susturma çabası ve düşünce özgürlüğüne müdahale isteği var.

Konudaki tüm mesajları okuyacak değiliz, raporlarsan görülür.

Senin mesajını kim editlediyse hata yapmış ama sonraki mesajdaki algı direk doğuştan engelli olduğuna yönelik bir algı oluşturuyor.

Buradaki asıl mesele bunu referans alıp yöneticiler arasında o kişiyi koruyan kişiler olduğunu ima etmen, hangi hakla sen yönetime iftira atıyorsun?

Adam raporluyor bizde görüyoruz. Raporla görelim
geçen insanları tahrik ediyor bunun önleminin alınması için raporladım hiç bir şey olmadı musap..ayrıca burada biri bişey yazdığında yanlış bir durum var ise illa raporlamak mı lazım siz de görmüyormusunuz..ahmed arif,leo güney,recep yıldırım,can muric ve türevleri özellikle kötü sonuçlarda ya da böyle kaotik durumlarda bilinçli olarak gelip insanları tahrik ediyorlar..sürekli aynı mesaj tarzları ile fatih hoca düşmanlığı yapıyorlar..bakın eleştiri değil düşmanlık..fatih hocayı eleştirmek ayrı dalga geçmek saygısızca yazmak ayrı..fatih hocayı seviyeli şekilde eleştirenler de var..onlar değilde neden hep bu isimler göze batıyor..bu forumda bu adamlardan rahatsız olan çok bence bir düşünün forum yöneticileri olarak...

Konudaki tüm mesajları okuyacak değiliz, raporlarsan görülür.

Senin mesajını kim editlediyse hata yapmış ama sonraki mesajdaki algı direk doğuştan engelli olduğuna yönelik bir algı oluşturuyor.

Buradaki asıl mesele bunu referans alıp yöneticiler arasında o kişiyi koruyan kişiler olduğunu ima etmen, hangi hakla sen yönetime iftira atıyorsun?
benim mesajım bişey yokken editlenirse,ama adamı raporlamama rağmen hala her seferinde aynı tarz mesajlarla devam ederse ne düşünürsün sen ?

Arkadaşlar gördüğünüz üzere forumda yönetici pek kalmadı, forum kültürünün bitmeye yüz tutmasından dolayı da gerçek zamanlı bir takip sistemi de pek yok artık, bu şartlarda mesajları raporlamazsanız gözden kaçma ihtimali oldukça yüksek, eğer raporluyorsunuz ve bir şey yapılmıyorsa bu sefer adminlerden birine özel mesaj yoluyla ulaşıp o şekilde iletin zira birisi şu rapora bakar mısın demediği sürece raporlara bakmıyorum 3-4 yıldır.

Kimsenin kayırıldığı falan da yok, olamaz da.

benim mesajım bişey yokken editlenirse,ama adamı raporlamama rağmen hala her seferinde aynı tarz mesajlarla devam ederse ne düşünürsün sen ?

Bugün raporunu göremedim, önceki raporunu zaten görmedim kolay kolay bakmadığım için evet bariz bir hata var ama direkt olarak da suçlamak doğru değil.

Bundan sonra raporlar ve geri dönüş alamazsan bana pm atarsan konuyla ilgilenirim.

Bugün raporunu göremedim, önceki raporunu zaten görmedim kolay kolay bakmadığım için evet bariz bir hata var ama direkt olarak da suçlamak doğru değil.

Bundan sonra raporlar ve geri dönüş alamazsan bana pm atarsan konuyla ilgilenirim.
Imparator ile ilgili methiyelerini okumak isterim

Doğrudur, ama daha önce konunun üst sayfalarında yazdığım bir argüman vardı, mesela bu mesajlardan tahrik olanlar, mesela eski teknik direktör, yeni ve eski başkanların konularında olan ağır hakaretlerden tahrik olmuyor mu ?

Kimsenin özgürlügüne müdahale yok
Ama burasi dingonun ahiri degil herkes haddini bilerek elestiri yapsin insanlari germeden

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt