- 18 Temmuz 2009
- 82.027
- 239.603
- 5.263
Imparator ile ilgili methiyelerini okumak isterim
Kontrolünü kaybetmiş durumda, sakin olması lazım, sinirlenerek, bağırarak, çağırarak düzeltemeyiz bir şeyleri aksine daha da kötü hale gelir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Imparator ile ilgili methiyelerini okumak isterim
Ustamla ekibimizin gidişatı hakkında 1 fikir teatisinde bulundunuz muImparator ile ilgili methiyelerini okumak isterim
birincisi engelli değil psikolojik sorunları var denmişti ki bu hakaret değil, ikincisi sizin bu yazdığınız engelli insanlara hakarettir.Adamın doğuştan engelli olduğu yönünde imada bulunmuşsun ve niye silindi diye mi soruyorsun?
birincisi engelli değil psikolojik sorunları var denmişti ki bu hakaret değil, ikincisi sizin bu yazdığınız engelli insanlara hakarettir.
Zarper ile aramiz limoni olabilir ortak paydamiz GalatasaraydırUstamla ekibimizin gidişatı hakkında 1 fikir teatisinde bulundunuz mu
galatasaraylı olup bu kulübe bu camiaya hizmet vermiş,gönül vermiş,hainlik yapmamış sembol olmuş birine hakaret etmek meDoğrudur, ama daha önce konunun üst sayfalarında yazdığım bir argüman vardı, mesela bu mesajlardan tahrik olanlar, mesela eski teknik direktör, yeni ve eski başkanların konularında olan ağır hakaretlerden tahrik olmuyor mu ?
boş yapma yı haakaret olarak nasıl algılıyorsun..neresi hakaret..yazdığın mesaj da alaksız bir şekilde giriyorsun konuya ona karşı da boş yapma dedim..ahmed arifin müridimisin sen...ayrıca hangi mesaj da kimi tehdit ettim ben ? bir alıntılarmısın ?Daha önce yukarıda bir mesajında da yönetim müdahale etmezse biz de küfür ederiz diye, hem yönetimi hem tüm forumu tehdit eden kimdi acaba ?
Şimdi de boş yapma diye yine argo kullanıyorsun, editlenen mesajında ne yazdığını görmedim ama hal ve tavırlarına bakılırsa belli ki editleyen yetkili doğru yapmış.
@Sercan Demir
Sizin gibi itidalli ve aklıselim değerli Galatasaraylılara ihtiyacımız olduğu günlerdeyiz, karabulutlar dağılana kadar 1 sulh ahitnamesi imzalamanız fayda sağlayacaktırZarper ile aramiz limoni olabilir ortak paydamiz Galatasaraydır
Malum sahsin markalasmis kelimelerini kullanma rica ediyorum, duygulaniyorum.Sizin gibi itidalli ve aklıselim değerli Galatasaraylılara ihtiyacımız olduğu günlerdeyiz, karabulutlar dağılana kadar 1 sulh ahitnamesi imzalamanız fayda sağlayacaktır
Liboş ve fbliydi ama iyi adamdı dimeMalum sahsin markalasmis kelimelerini kullanma rica ediyorum, duygulaniyorum.
Sercan Demir' Alıntı:Elbette herkes aynı düşünmek zorunda değil..eleştiri olur farklı fikirler olur..ama sonuç olarak galatasaray taraftarı olarak takımımızın iyi olmasını isteriz..bu şahıs ve türevleri bakıyorum kötü sonuçlarda çok sık buradalar..ve bütün mesajlar sıkıntılı..yani içerik olarak eleştiri değil abuk subuk tahrik edici söylemler var.dediğin gibi koruma olması düşündürücü..ama bu tarz mesajlar burada sabır taşırıp küfürlere sebebiyet verir..o zaman da forum yöneticileri sorumlu olur..
galatasaraylı olup bu kulübe bu camiaya hizmet vermiş,gönül vermiş,hainlik yapmamış sembol olmuş birine hakaret etmek me
boş yapma yı haakaret olarak nasıl algılıyorsun..neresi hakaret..yazdığın mesaj da alaksız bir şekilde giriyorsun konuya ona karşı da boş yapma dedim..ahmed arifin müridimisin sen...ayrıca hangi mesaj da kimi tehdit ettim ben ? bir alıntılarmısın ?
Özledim keratayi.Liboş ve fbliydi ama iyi adamdı dime
Kim o?Özledim keratayi.
Ugur Güzeli Selami Görmezler ile karni Tok Hüseyin.Kim o?
foruma giriyoruz taraftar olarak düşünceleri paylaşıyoruz..karşıt düşüncelerde olacak..tartışma da olacak..bunda bir yanlış yok zaten..ama işte hakaret oldumu dalga geçme oldumu gerilmemek biraz zor oluyor..çünkü bu kişiler genelde kötü sonuçlarda ortaya çıkıyorlar zaten gergin oluyoruz..birde böyle mesajlar görünce insanın tepkisiz kalması pek kolay olmuyor...geçen kötü sonuç olan maçın sonunda foruma girip kebapçı sela yok dayak gibi saçma argümanlar ile sallıyorlardı dalga geçiyorlardı..böyle taraftarlık mı olur..aslında forumda bir çok kişi bunların başka takım takım taraftarı olduğunu düşünüyor..eleştiri ile hadsizlik yada trollük arasında çok belirgin bir ayrım var..eleştiri takımın menfaati için yapılır..bunların yaptığı bu değil..ve çok aşikar yaptıkları şey...Doğuştan psikolojik sorunları olması o algıyı yarattı bende açıkçası.
Ahmed'in mesajlarının çoğunu okumam ve dikkate almam, arada doğru şeyler söylese bile saplantı noktasına getirmesi hele de 35 yaşında birisi için komik lakin, bu forumda 8 yıl adminlik yaptım, 10 yıldır da yazıyorum bu noktada yapılacak en doğru hareket kasıtlı olarak insanların sinirini bozduğunu düşündüğünüz kişileri kaale almamaktır, onları dikkate alırsanız boşuna prim yaptırmış olursunuz. Kimse umursamasa ortada problem de kalmaz.
Yalniz Gökhan dalga gectigimi sanacak ama adamin gercekten üc tane üyeligi, her üc üyeligi altinda da farkli davranislari vardi.
Sizin gibi itidalli ve aklıselim değerli Galatasaraylılara ihtiyacımız olduğu günlerdeyiz, karabulutlar dağılana kadar 1 sulh ahitnamesi imzalamanız fayda sağlayacaktır
o mesajımdan forumu ve yöneticileri tehdit ettiğim çıkarımını nasıl yaptın hayret gerçekten..koyularken tek cümleyi koyularsan maksadının çamur atmak olduğunu düşünürüm.ki o paragrafta tahrik söylemlerinin bir şekilde sabırları taşırıp küfre ve hakarete sebebiyet vereceğinden bahsetmişim..o mesajda ben kendimi mi kastetmişim..nasıl bir algı yapıyorsun sen..tehdit etti ye getiriyorsun..benim şimdiye kadar yazdığım hiç bir mesajda tek küfür yok....küfürü kullanan biri değilim normalde de..orada genel bir durumdan bahsediyorum arkadaş..forum olarak zaten gergin iken o tarz mesajların küfre sebep olabileceğinin tespitini yapıyorum..bunu alıpta tehdit kalıbına sokuyorsan beni itham ettiğin sokak jargonunun senin zihninde var olduğu ortaya çıkıyor..Hakaret demedim, argo dedim yani sokak jargonu, neyse birde alıntı istemişsin oda aşağıda UA konusundan, konuyu yanlış hatırlamışım ama mesaj ortada.
yazdığın mesaja bak benim bunu dediğimi iddia ettiğin mesaj bu..Daha önce yukarıda bir mesajında da yönetim müdahale etmezse biz de küfür ederiz diye, hem yönetimi hem tüm forumu tehdit eden kimdi acaba ?