Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yazdığın mesaja bak benim bunu dediğimi iddia ettiğin mesaj bu..

''Elbette herkes aynı düşünmek zorunda değil..eleştiri olur farklı fikirler olur..ama sonuç olarak galatasaray taraftarı olarak takımımızın iyi olmasını isteriz..bu şahıs ve türevleri bakıyorum kötü sonuçlarda çok sık buradalar..ve bütün mesajlar sıkıntılı..yani içerik olarak eleştiri değil abuk subuk tahrik edici söylemler var.dediğin gibi koruma olması düşündürücü..ama bu tarz mesajlar burada sabır taşırıp küfürlere sebebiyet verir..o zaman da forum yöneticileri sorumlu olur.. ''

bu da bahse konu olan mesajım..biz de küfür ederiz ben de küfür ederim gibi bir ifade mi var ? tehditvari bir dil mi var burada ?
Evet!

Doğuştan psikolojik sorunları olması o algıyı yarattı bende açıkçası.

Ahmed'in mesajlarının çoğunu okumam ve dikkate almam, arada doğru şeyler söylese bile saplantı noktasına getirmesi hele de 35 yaşında birisi için komik lakin, bu forumda 8 yıl adminlik yaptım, 10 yıldır da yazıyorum bu noktada yapılacak en doğru hareket kasıtlı olarak insanların sinirini bozduğunu düşündüğünüz kişileri kaale almamaktır, onları dikkate alırsanız boşuna prim yaptırmış olursunuz. Kimse umursamasa ortada problem de kalmaz.

Size bir cozum onerisi sunayim. Re'sen ,yani siz devreye girerek kullanicilarin problem yasadigi kisileri o kisilerin bloke listesine ekleyin. Bu onemli olcude azaltir bire bir saldirilari

Hic bir amacim yok.
Sadece yazmis oldugun eski mesajina hitaben yönelttigin soruya cevap verdim.
Disardan bakan birisi olarak o mesajin ile acik acik böyle yaparsan küfürler edilir, bunun da sorumlusu küfür edilenin yazdiklarina engel olmayan yönetimdir yazmissin. Sordugun soruya sadece evet degil de daha detayli cevap verecek olursam bu hem küfür edilecegini belirtiyor hem de tehdit iceriyor. Alinti yapmadigimi düsünme, alinti yaptim ama nedense sistem senin mesajini devre disi birakti.

Hocam anladık protesto ediyorsun ama 4 eksik yedek yazmak nedir?
Altyapıda hiç mi çocuk yok kenarda oturtacağın?
Olmadı hocam...

Hocam anladık protesto ediyorsun ama 4 eksik yedek yazmak nedir?
Altyapıda hiç mi çocuk yok kenarda oturtacağın?
Olmadı hocam...

Bir donemin gururu sutopu takimini 10 bin dolar icin sampiyonlar ligine gondermeyen yonetimin olursa , 3 tane gence bu heyecani yasatmayi cok goren de antrenorun olur

Hocam bu takimda genc oyuncu oynatmak yasakmi? heralde mecbur olmasan ozana da hic sans vermezdin, bu durumda bile genc oyunculara sans vermiyorsun da coktan emekli olmus selcuku oynatiyorsun pes yani

Eski kafali ve inatci biri oldugunu yine gosterdi

Degisen bir sey yok

çoktandır tamamen sıfırı tüketmiş bir hoca kendisinin bunu anlaması imkansız ama taraftarın.yönetimin anlamaması inanılmaz..

İnş şarjı falan biterde oyuna müdahale etmez degisikligi baskası yapsın bi mac

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Aslında bu diziliş kötü değil. Özellikle deplasman maçlarında doğru oyuncularla bu taktikle sonuca gideriz. Bazen önemli olan oynamaktan ziyade yüksek disiplinle sonuca gitmektir. Şu maçı 3 puanla bitirelim milli aradan sonra Fernando ve Nagatomo ikilisi dönsün

42824.jpg

Devre arasına gidip Emre iyileşene forvet ve stoper takviyeleri yapılana kadar bu sistemle devam edelim ...

bu diziliş ve oyun anlayışı güzel bir dokunuş oldu

tebrikler böyle taktiksel hamlelere devam

Sensiz herşey daha güzel.
Bir an evvel Türk furbolundan uzaklaşman dileğiyle..

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt