Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şampiyonlar liginde sonuncusun koşu mesafede, bu herşeyi anlatıyor. Forvete gelene kadar önce kondisyon, sonra bi oyun şablonun olsun, sonra başka şeyleri de konuşuruz. Rezil bir takim çalıştırma var, acı ama gerçek. Modeste olsa anki birden sonuncu değil de iyi olacağı iz diye bir algı var. Tam aksine futbolun f sinden anlamayanlar tek fatih terimsporlu kişiler boş boş yazıyorlar.
Terimsporlu filan değilim gerçekler bunlar.Modeste olsun demiyorum illa ligdeki diğer 17 takımın santraforlarından biri olsaydı en azından porto maçını kazanırdık.

kaplumbağa gibi olan ağır selçuk la topu bomba sanan ereni futbolcudan sayana ne denir?
kebabçı Terim

Ekleme yapalım hemen. Çok eleştirilen yönetim kademesindeki transfer sorumluları kankisi Albayrak ile kendisinin kovduğu Cenk Ergün yerine gelen arkadaşı Haznedar. Özellikle Haznedar dış transferden sorumlu.

Cenk Ergün %100 iyi diyemem ama ona bile parasını verirsen herkes getirir diyorlardı. Kiralık adam bile alamadık, aldığımız adamlar Albayrak'ın transfer işlerine karıştığı dönem her zaman anadolu üzeri oluyor, bir de rakiplerin istediği oyuncuları fahiş fiyata almak gibi. İşini iyi yapan adamları dostum üzülmesin ayağına harcarsak sonuç bu.

Yav madem bu kadar istenmiyor hoca kovalım olsun bitsin.Yabancı bir hoca getiririz tazminatlardan tazminat beğendiririz.8 milyonu çaktı fenere cocuman.Bizede 10 çakarlar.

1 ay kaldi devre arasi transfer donemine, gereken transferleri yapmak ve birseyleri duzeltmek icin bir firsat, yoksa isimiz yas hoca.

insallah bunun altindan birseyler cikar hoca

Eren ve Selçuk’u bir daha sahada görmek istemiyorum!

Hocam beni en çok üzen ise geçen sene işsiz kaldığında medya ve ultraslan içindeki adamlarınla ve Bosna milli takım tiyatrosu ile bir meslektaşının altını oymanım benzerini muhtemelen şu anda güçsüz düştüğün anda özellikle kongre içinde yeni yönetim adayı olacak birileri sana yapacak. Muhtemelen medyada onların da kalemleri olacak ve muhtemelen ultraslana daha çok bilet veya bahşiş verip Galatasaray tarihine kazınmış bir isme hakaret ettirecekler. Gidişat oraya. Üstelik Milan'da bunu bir kez yaşamıştın.

Beğenmiyorsaniz başka takım tutun lan şarlatanlar zorla mı

Terim ölene kadar bizle inşallah .
Şampiyonluk oranı yüzde 95 olan bir adama hoca değil diyor Allah'ın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt