Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocam beni en çok üzen ise geçen sene işsiz kaldığında medya ve ultraslan içindeki adamlarınla ve Bosna milli takım tiyatrosu ile bir meslektaşının altını oymanım benzerini muhtemelen şu anda güçsüz düştüğün anda özellikle kongre içinde yeni yönetim adayı olacak birileri sana yapacak. Muhtemelen medyada onların da kalemleri olacak ve muhtemelen ultraslana daha çok bilet veya bahşiş verip Galatasaray tarihine kazınmış bir isme hakaret ettirecekler. Gidişat oraya. Üstelik Milan'da bunu bir kez yaşamıştın.
Tudor'u sevmem ama dediğin doğru. Makyavelist bir insan olduğum için gözardı etmiştim bu gerçeği :)

Hocam beni en çok üzen ise geçen sene işsiz kaldığında medya ve ultraslan içindeki adamlarınla ve Bosna milli takım tiyatrosu ile bir meslektaşının altını oymanım benzerini muhtemelen şu anda güçsüz düştüğün anda özellikle kongre içinde yeni yönetim adayı olacak birileri sana yapacak. Muhtemelen medyada onların da kalemleri olacak ve muhtemelen ultraslana daha çok bilet veya bahşiş verip Galatasaray tarihine kazınmış bir isme hakaret ettirecekler. Gidişat oraya. Üstelik Milan'da bunu bir kez yaşamıştın.
Bomboş bir post. Bu kafaya nasıl ulaşıyorsunuz yavrum siz

Son 8 maçta 1 galibiyet, 4 beraberlik, 3 yenilgi.
Atılan:7, yenilen:10 gol.

Bravo hocam büyük başarı.

Eleştirilere katılıyorum ama abartmayın yaw, istifa falan boş şeyler. Futboldan çekiliyorum diyene kadar takımın başında kalmalı. Bjk'den 8 yesek de sorun yok benim için.

baslarim senin o tudoruna. Deplasman + derbi les herifi. nah sampiyon olurduk o lesh herifle. gelsin kondisyoner olarak calissin o kadar

Son düzenleme:
Burda hocamıza sallayan hainlerin hocamızın planlarından haberi yok hocamız 3. olup uefa kupasını tekrar getirmek icin macları kaybediyor uefayı alınca yazmaya yüzünüz olacak mı bakalım :D

recep gözüm dönmüs 180deyim bütün herseyi senin üzerinden patlatmiyim simdi. Defol git surdan. tudor anca at kostursun baska boka yaramasin
defol git lan forumdan gözü dönmüş bide mod yapmıslar bunu futboldan bi gram anlamıyor gelmıs hocayı savunuyor hala

vur neşteri hoca. eren ve selçuk gibi ruhsuzlar yerine celil, mustafa kapı, ahmet sivri ve yunus akgün'e şans ver.

sokarim senin o tudoruna. Deplasman + derbi les herifi. Bok sampiyon olurduk o lesh herifle. gelsin kondisyoner olarak calissin o kadar
Evet evet Fatih hocayla deplasmanlarda gelene geçene 4-5 atıyoruz :D 2-0 öndeyken daha yeni derbiyi elleriyle verdi. Sakın eleştirmeyin, sakın toz kondurmayın ha. Tudor şerefsiz, onunki bununki, ama deplasman leşi ühühüh hadi lan ordan.

Hainler mutlu musunuz terimdaş renktaşlarımı birbirine kırdırıyorsunuz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt