Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hoca sifreyi verdi takimi komple degisecek, konusmasindan ben onu anladim, transfer dönemi dolu dolu gececek, transfer dönemini iple cekiyorum, isterse avrupadan ceza gelsin ligde sampiyon olalim göze hos gelen futbol izleten futbolcularla yola devam edelim bana kafi.

Kenan bey siz de Mahir beyi zamanında desteklerken, şimdi her gün yerin dibine sokmaya uğraşıyorsunuz.
Tövbe haşa böyle bir iftirayı asla kabul edemem. Daha yola çıktığımız ilk gün vurdum da vurdum, vurdum da vurdum. Vurmadığım bir günü görürseniz beni vurun.

Eren------Ali Yavuz,Ahmet Sivri,Malik
Selcuk----Celil,Samet,Atalay,Gokay,Cekdar
Sinan------Feghouli-Yunus,Recep
Ömer----Suleyman,Batuhan
Cok zor degil hoca cidden zor degil

Son düzenleme:
Hoca hakikaten madem değişeceğiz eldeki gençlerden başlayalım. Taraftar tepkisinin çoğuda sürekli aynı adamları deneyip kaybetmen yüzünden bu sene olan oldu zaten yap şu hamleyi.

Kötü sonuç alabiliriz hiç problem değil zaten alıyoruz, yeterki oynarsın şu bebeleri.

Temkinli yaklasma calisiyorum sonradan hayal kirikligi yaşamamak icin ama izledigim her mactan sonra daha umutlandiriyor bu cocuklar.
Bugun hakemi de yendiler affedersin ama kopek gibi mucadele ettiler.
Kim bir araya getirdiyse kim topladiysa bu jenerasyonu helal olsun cidden.
Hakkettikleri degeri gorecekler insallah
Kurtulusumuz bu cocuklae.

Yav bazı arkadaşlar çıkmış teknik taktik bilmiyor demiş yetmemiş üzerine tudorun yaptığı takımın kaymağını yedi filan yazanlar olmuş.Troll se komik değilse hiç komik değil.

Takım iyiyken hoca futbolcuları iyi oynatıyor takım kötüyken futbolcular kötü ama hocanın sucu yok :D

Takım iyiykenden kasıt tam kadro alternatifli oyuncular ise katılırım.Diğer türlü katılamıyorum adamın elinde gol atacak oyuncu yok.Futbolun temel kuralı maç kazanmak için gol atmak lazım.

hocam bu takım senin takımın degil evet,bunlarla oynamakta istemiyosun.ama lütfen çözüm yokmuş gibi davranma.tek bi çözüm de olsa çözüm var ve o da gencler.genclere güven lütfen,yanıltmayacaklar seni.erene,selcuga vs sakatlansın diyecek duruma getirme bizi

Bu takım tüm kadro saglamkende kötü oynuyordu hala gelmıs forvet yok sakat cok dıyor :D 2-0 öne gectigin mactada forvet yoktu ama berabere kalırken izledi

Bak bu da dogru
Abi boyle birsey olabilir mi ya
rezil herifler oynamasin diye sakatlanmasini isteyecek kadar aciz olduk anasini satayim.

İstersen 2 değil 3-0 önde ol.İlerde top tutacak adamın yoksa illa ki golü yersin.Savunman sanki çok mu iyi? altyapıdan gelen ozan ve ne zaman ne yapacağı belli olmayan kronik sakat serdar aziz oynuyor.Alternatifleride Ahmet Çalık.

Bu takım sizin oyuncagınız degil her sene size özel kadro kuramayız canınız istediginiz zaman gidip geleceginiz yer degil artık bu kulubun yakasından düşün

Özel kadrodan kasıt diğer 17 takımda olan iki yada üç alternatifli golcü takviyesiyse biz maddi olarak batmışız demektir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt