Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
En doğru yorum. Nihayet bir doğru yorum.

Soran olmuştu dün senin doğrun ne diye. İşte bu.

Her suçu da başarıya da tek kişiye atfetmeye devam ettiğimiz sürece aynı döngüdeyiz.
Evet ben sormuştum. Hiç bir şey içermeyen bir yorum mu doğru olan? Üstelik bu yorumun sahibi tam da Fatih Terim ile ilgili bir iki hafta ara ile birbirine zıt fikirler ortaya koyan biri. Nasıl bir doğru bu, saat gibi günde iki kere doğruyu gösterme doğruluğu mu? Doğru veya yanlış nedir, bunu kim belirliyor? Daha net olayım, Fatih hoca konusunda mesela senin de burada ortaya konulan fikirlere yakın mesajların var diye hatırlıyorum. O zaman kendi ifaden ile sen de hem doğrusun hem yanlış. Tam da bu noktadan sonrasını anlamıyorum işte. Doğru veya yanlış diye ifade ettiğiniz eylemleri sizin de yapıyor olmanız ama aynı zamanda doğru veya yanlış yargısında bulunmanız.

Evet ben sormuştum. Hiç bir şey içermeyen bir yorum mu doğru olan? Üstelik bu yorumun sahibi tam da Fatih Terim ile ilgili bir iki hafta ara ile birbirine zıt fikirler ortaya koyan biri. Nasıl bir doğru bu, saat gibi günde iki kere doğruyu gösterme doğruluğu mu? Doğru veya yanlış nedir, bunu kim belirliyor? Daha net olayım, Fatih hoca konusunda mesela senin de burada ortaya konulan fikirlere yakın mesajların var diye hatırlıyorum. O zaman kendi ifaden ile sen de hem doğrusun hem yanlış. Tam da bu noktadan sonrasını anlamıyorum işte. Doğru veya yanlış diye ifade ettiğiniz eylemleri sizin de yapıyor olmanız ama aynı zamanda doğru veya yanlış yargısında bulunmanız.

Gerilecek, kızacak bir şey yok. Sinan ile çoğu konuda taban tabana zıt düşmüşümdür çokça ama gördüğüm yorumu bu ve katıldım. Onları görsem haksızsın derim o mesajları için. Kimseye eyvallah edecek değiliz.

Burada ortaya konan fikirleri çift taraflı yanlış bulduğumu ifade ettim zaten. Argüman olarak zayıf bir yere varmayan sağlıksız eleştiri ve övgüler yapılıyor. Kayıkçı kavgası bir nevi.

Kişisel olarak da her zaman Terim'e ve kazandırdıklarına saygı duymuşumdur. Ve saygısızlık yapıldığında tabi ki buna karşı çıkarım. Bu sene için sportif açıdan başarısız da gidiyoruz ve bunda da payı tabi ki var. Ama yorumlara bakıyorsun ekseriyetle biat ya da saygısızlık içeriyor. Ortak notkada buluşmak imkansız.

Bana göre doğru bir yorum gördüğümde geçmişine, aramızın ne denli iyi olduğuna bakmam. Bunun için kötü görüleceksem de görüleyim varsın.

Gerilecek, kızacak bir şey yok. Sinan ile çoğu konuda taban tabana zıt düşmüşümdür çokça ama gördüğüm yorumu bu ve katıldım. Onları görsem haksızsın derim o mesajları için. Kimseye eyvallah edecek değiliz.

Burada ortaya konan fikirleri çift taraflı yanlış bulduğumu ifade ettim zaten. Argüman olarak zayıf bir yere varmayan sağlıksız eleştiri ve övgüler yapılıyor. Kayıkçı kavgası bir nevi.

Kişisel olarak da her zaman Terim'e ve kazandırdıklarına saygı duymuşumdur. Ve saygısızlık yapıldığında tabi ki buna karşı çıkarım. Bu sene için sportif açıdan başarısız da gidiyoruz ve bunda da payı tabi ki var. Ama yorumlara bakıyorsun ekseriyetle biat ya da saygısızlık içeriyor. Ortak notkada buluşmak imkansız.

Bana göre doğru bir yorum gördüğümde geçmişine, aramızın ne denli iyi olduğuna bakmam. Bunun için kötü görüleceksem de görüleyim varsın.
Yoo kızmadım ki, sadece doğru ve yanlış diye çok keskin gittiğin için ve dün de soruyu sana ben sorduğum için biraz daha derine inmek istedim. Mesela bu bakış açın da yanlış bana göre, kötü sonuçlanan bir maç sonrası savunan tarafın yoğunlukla duygularını katarak yazdığı mesajlara karşı yine eleştiren tarafın bu mesajlara reaksiyon olarak verdiği cevaplar çıkıyor ortaya. Böyle yola çıkarak doğruyu veya yanlışı bulmak zor zaten.

Sözlükteki yorum gülümsetti.

(fatih terim + ünal aysal) > (fiko tiner + aziz lightning) * 17 klüp baskani * (1 / yildirim demiroren) * cüneyt cakir * tff

tüm sorunun formülü ise;

(fatih terim > ünal aysal) or (fatih terim < ünal aysal)

if (fatih terim < ünal aysal) , write "eleman"

if (fatih terim > ünal aysal), write "istifa"

• taraftarın bu sezona dair hiçbir beklentisini karşılayamayan hoca. sıfır.

- koşan mücadele eden bir takım istedik, koşmayı bırak yürümeye hali olmayan bir takım izliyoruz. yürürken de sakatlanıyorlar.

- gençleri kazansın istedik; celil ve yunus gibi gençler otururken bitik selçuk'la, eren'le oynuyor.

- şampiyonlar ligi'nde lokum gibi gruptan çıkarız dedik; ilk iki zaten hayal oldu, üçüncülük için umudu olan da kalmadı nerdeyse.

- şampiyonluk istedik; elindeki iyi kadroyu kullanamadı yanlış dizilişlerle onu da nerdeyse imkansız hale getirdi. gomis gitti de feghouli, fernando, nagatomo, mariano, emre, belhanda, rodrigues, onyekuru, ndiaye, linnes, muslera hatta serdar, maicon ve eren hangi takımda vardı kardeşim? bu kadroyla trabzonspor deplasmanında isabetli şut çekemeden 4 tane yedik.

- sakatlıklar cezalar geldi takımı ayakta tutar dedik, son 10 maçta aldığı galibiyet sayısı 2.

şimdi de devre arasında transfer bekliyor. aynı hataları yapmaya devam ederse o transferler de bir işe yaramayacak. üzgünüm ama yaramayacak.
  • 03.12.2018 00:04 nutella yerken sandalyeden dusup geldim

güldükten sonra ekşi sözlüğe girdim, ağlattı.

Bundan sonra eren oynarsa her sucu Bende Hocada ararim .
Aktyapidan oyuncu oynat, onye oynat garry oynat Maiconu oynat onde

Eğer Eren oynarsa bir sonraki maçta, suçu da kabahati de direk hocada ararım.

Yönetim forvet almadığı için ereni inatla oynatıyor.Ancak cezasını Galatasaray ve Galatasaraylılar çekiyor.Bir an önce bu inadından vazgeçmeli yoksa tepki kendine dönecek.

Gereksiz tartismalara son vermekte fayda var

Elestirilecek noktalar tabiki var ama bu hatalari düzeltecek olan yine hocanin kendisi

Daha önce yapti yine yapacaktir

Balik hafizali olmayalim hocanin 3. Döneminde kadiköy sampiyonlugundan sonraki sezon ilk devre oynadigimiz futbolu taraftar yerden yere vuruyordu,devre arasindan sonra hatalardan vaz gecildi sampiyonluk geldi + cl ceyrek finali

Sakin olun ve hocaya hakaret etmekten vaz gecin cünkü Galatasaraylilara hic yakismiyor,tabi hakaret edenler arasinda Galatasaraylilar varsa

Yönetim forvet almadığı için ereni inatla oynatıyor.Ancak cezasını Galatasaray ve Galatasaraylılar çekiyor.Bir an önce bu inadından vazgeçmeli yoksa tepki kendine dönecek.

Senin gibi FT avukatlığını yapan birinden beklemediğim bir yorum olmuş.. Evet inatla bazı kişileri oynatıyor.. Sadece Eren değil, bitik Selçuk da oynuyor , Ahmet de oynuyor. Ve yazdıgın gibi cezasını Galatasaray ve biz taraftarlar cekiyoruz.. Dunden beri kahroluyorum.. Fenerli arkadaşların takılmasına alıştık artık ama bu takımın kotu performansı ve her gecen hafta sampiyonluktan uzaklasması insana koyuyor.

Türkiyenin en büyük hocası . eleştirelim ama göndermek ne yahu isim bakanlar var forumda saçmalaamyın. Bu takım forvetsiz oldugu halde yeterli olmadıgı halde bi kaç hafta önce liderdi . İmza atarken kendi takımım değil kariyerimde böyle bişeyi yaparsam Galatasaray için yaparım demişti. ama 2 transfer dönemi girdi oyuncu alamadık. değişemedik hocanın kafasındaki takımı bi türlü kuramadık . şl maçlarındadad cok kötü oynamadık en basiti gomis kalsa gruptan cıkardık. biraz sabır devra arasından sonra yükselişe gecicez inşallah.
fatih-terim_1680967.webp

Ekli dosyalar

• fatih-terim_1680967.webp
    fatih-terim_1680967.webp
    84,9 KB · Görüntüleme: 43
Tudoru yollayıp ilk konuşmasında 16 maçta 4 yenilgi fazla mı ne demişti....

Kral, devre arasında eline bir forvet verin, geçen sezon olduğu gibi içerdeki kilit müsabakaları kazanarak nasıl tekrar şampiyon yapacağını seyredin. Ahmet neden oynuyor diye sövdüğünüz o adam dün o üçlüyle 90+4'e kadar bjk'ye pozisyon vermedi. omzunda yedi tane lig şampiyonluğu apoleti taşıyan bir efsane ile 5 sezondur aynı takımı çalıştırıp her sezon Avrupa kupasından bilerek elenmesine rağmen bu süreçte teneke kupası dahi kazanamayan siyasi destekli akbilspor'un hocası ile kiyaslaniyor, fsdddf. :) maç sonu demeçlerinde topun oyunda kalma süresinden, alan paylaşımından vs. bahsederek taktik deha olduğu intibasini uyandıran bu hocanın bir de milli takım serüveni var ki bir yıl dayanamadan basıp gitmişti.

Son düzenleme:
geçen sezon 14 hafta sonunda 29 puandaydık. Şimdi 24 puandayız. Fazladan bir mağlubiyet ve bir beraberlik var geçen sezona göre.

Ama son 10 maçı filan ele aldığımızda içler acısı durumdayız. Eğer böyle devam ederse hızla alt sıralara doğru gideriz.
bu gidişe bi çare bulmalı. Yoksa futbol dinozoru olarak emekliye ayrılmak zorunda kalacak

Bu maçla ilgili eleştiremem şu kadronun oynayacağı maksimum futbolu oynadık

iyi aksamlar hocam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt