Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sezon sonunu hiç beklemeye gerek yok, zaten bize her hafta kapakları takıyorlar.

Ömer-Onyekuru değişikliğini dünya üzerinde açıklayabilecek birisi var mı ?

Senin oynatacagin topunda sahaya surecegin 11ininde yapacağın değişikliğinde Allah belasını versin karaktersiz topcularinla beraber çekin bu takımdan elinizi eteginizi

Yabancıyı geçtim X bir yerli hoca bile olsa bu kadar tahammül edilirmiydi.

Fatih Terim bildiğin dalga geçiyor bizimle. 116156156984948 tane genç futbolcumuzu a takım kadrosuna alıp u21 ile maça çıkmalarını da engelliyor sonra Ömer-Maicon filan oyuna giriyor Onyekuru-Feghouli filan çıkıyor

Hocam Okan Buruk zor durumda ben şunlara 3 puan hediye edeyim diye mi uğraşıyorsun ne yapıyorsun anlamadım

2 0 önde giderken bi insan takımı neden bozar, geride olduğumuzda bön bön bakıyon, öne geçtiğimizde bozuyon, hiç faydan yok artık, tüm taraftar kenetlendi sen sıçıyon

Adamlar 90+da 3 tane karsi karsiya kacirdi. Hocanin bali gene yerinde.

Bu sezonun hiçbir açıklaması yok. Sıçıp sıvıyor başından beri hocamız. Hatalar say say bitmez..

Genç oyuncuları oynatmaya direniyor ama sahada olan genç çocuk her maçta ders veriyor ders.

Geçen sene deplasman derbileri dışında hemen her maçı eze eze, rakibi döve döve alan takımı bitirdi, mahvetti.

Tebrik ederim hocam.

Geçen sene şampiyonluğu getirende resmen Galatasaray taraftarıdır

Kimse hoca moca demesin bana

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt