Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hoca bitmiş bize verebileceği hiçbirşey olduğuna inanmıyorum artık

Bence daha fazla zorlamadan yolları ayırmak en iyisi

yerine Okan veya Abdullah Avcı gelebilir

Beşiktaş'ın puan kaybettiği hafta lig sonuncusunu evinde yenememenin hiçbir açıklaması olamaz. Hem de 2-0 öne geçmişken.

Bütün kontrolünü kaybetmiş durumda.
Takimda laubalilik tavan yapmış.

Kendi sahanda rize ile oynuyorsun ve sahada:
4 bek
3 stoper
1 libero

Toplam 8 savunmaci ile beraberliği zor kurtariyosun.

Senin gibi hoca olmaz olsun.
Birazcık GALATASARAY sevgin varsa bu geve istifa edersin.

Tüm rezaletleri yaşattın.
Istifa et

Takımda yolunda giden bu iyi işliyor diyebileceğimiz hiçbir şey yok. Böyle giderse ligi ilk 10 da zor bitiririz Benim bildiğim Fatih Terim bu değil. Bu takım Fatih Hoca 'nın takımı olamaz

Çat diye Ozan Kabak 'ı ilk 11'e koyan Fatih Terim şimdi Atalay-Yunus-Celil-Ali Yavuz 'u filan yedek kulübesinde çürütüyor

Eminim Ömer Bayram sol açığa geçip kurtarır bizi eminim Maicon her maç forvete geçip gol atacaktır. Allah rızası için hocam şu saçma sapan ısrarlarından vazgeç tamam 1 maç Donk 'u Maicon 'u forvete attın işe yaradı maçı kazandık ama bu ne böyle her maç Maicon forvet olarak oyuna giriyor bunu yaparken Fatih Terim 'in düşündüğü şey ne çok merak ediyorum "Ya tutarsa" diye değişiklik yapıyoruz resmen

Eren-Ahmet-Ömer-Selçuk ısarıyla filan nereye gidebileceğimizi zannediyoruz ? Fatih Terim şu ilk 11 'i kurarken resmen bu maçı kazanmasak da olur demiş değişikliklerimiz zaten dediğim gibi "Ya tutarsa" usulü yapılıyor

Takımın hiçbir taktiği olmaması- Fizik olarak ligin de şampiyonlar liginin de en kötü takımlarından biri olduğumuza filan değinmiyorum bile

Neler oluyor Fatih Hoca ? sen bu değilsin çünkü senin Galatasaray 'ın değil bu sahadaki takım

Başlayacam erenine de selçukuna da kondisyonerine de. Yeterrrrr be niye oynatmıyorsun bu gençleri

Hiç birşey yapmasa şampiyon takımın oyuncularıyla uğraşmak yerine Gomis'i tutmayı ve Feghouli'ye mobbing yapmamayı seçse, rakiplerin kadro kalitesinin yarı yarıya düştüğü sezonda rahat rahat şampiyon olabilirdik.

Yok yav suçlu bizim gibi hadsiz tarftarlar hocanın suçu falan yok.Kendisine 1 puanı kurtardığı için teşekkürlerimi sunarım, rize gibi 1 takımdan öyle her babayiğit beraberlik alamaz iyki varsın diyerek sözlerimi noktalıyorum.

Muğdat niye çıkardın linnesi niye soktun.Linnes ikinci yarı başında oyuna girecekti niye 11 çıkmadı.

Artik emekli olma vakti gelmis,savunamayacagim,yazik gercekten yazik

Fatih Terim bitmiş hacılar gerçekle yüzleşmenin vakti geldi, bu sezon da bitti ayrıca. Fatih hocayı bir şekilde emekli olmaya ikna edip yumuşak geçiş sağlanmalı yoksa 2-3 sezon heba olacak.

Mayista secim yapilip once yonetim sonra td daha sonra ise kadro degismeli. Lakin biliyoruz ki yonetim degisse de terimi kovacak toto kimsede yok, o yuzden gelecek sezon da hüsran olacak. Ondan sonrasi ftor beyin bizlere aciyıp istifa edip etmemesine bagli.

İsteyen istediğini söylesin ben bu sene yavaştan havluyu atmak üzereyim. Hocayı ne kadar sevdiğimi çoğu kişi bilir. Ya abi kaç haftadır şaka gibi değişiklikler nedir böyle? Bu Ömer Bayram denilen vasıfsızdaki ısrar nedir hoca? Galatasaray forması bu kadar ucuz değil.
Onyekuru'yu çıkardın maçı tamamen Rize'nin eline bıraktın. Belli ki fena şaşırmışsınız. O kadar genç oturuyor, hala Ömer Bayram oyuna giriyor. Selçuk İnan dili dışarıda geziyor. Saldım çayıra mevlam kayıra..
Bu sene bizden hiçbir şey olmaz. Seneye de artık nasıl planlama yapılıyorsa şimdiden radikal adımlar atılmalı.

Kotu 1 hocalik sergiledi hocam.

Ama cani sagolsun. Artik gencleri oynat hocam sene bitti. Sampiyon olacagimiz yok. Eren Selcuk Omer bunlardan cacik olmaz. Lutfen hocam yahu

bahane uydurup, trip atip kacmaya kalkarsan adam degilsin. bu takimi sen bu hale getirdin. sezon sonuna kadar bunun vebalini cekeceksin.

Değisiklik eksik falan filan gecelim
Bu takımın kondisyonu neden yerlerde 1.sorum

2.sorum sezon basından beri bu takım neden bisey oynamıyo?
Hoca gemiyi kurtaramıyorsan cık acık acık söyle hatalı benim diye.

3. döneminde İtalya'yı kovalıyordu yüzüne bakan olmadı, şimdi hiç bakmalar. Bu sefer tüpçünün de yanında yeri yok. Olan bize olacak gibi.

gelecek karanlık aşırı karanlık. Şimdiden topuklama planları yapıyordur geçmişteki gibi. Yakında Cengizle de sürtüşmeye başlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt