- 1 Mayıs 2018
- 57.863
- 48.643
- 3.873
Zamaninda 8tas ve sikeciler bu sahisa dedikleri için zamaninda adamlari kiziyordum, adamlar hakliymis.
Dus artik yakamizdan
Dus artik yakamizdan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yav sıkıntı da bu reis 1 senedir takım maç kazanırken saçma sapan değişiklikler yapıp iyi oynayan takımı bozuyor. Ama takım puan kaybederken öyle 90 dakika izliyorBugün hiç değişiklik yapmasa maçı kazanırdık.
Kesinlikle kovmak, istifa ettirmek gibi bir hata yapılmasın. Yoksa bütün ihale yerine gelen hocaya kalır. Bırakın sezonu tamamlasın. Kulübün Fatih Terim takıntısını aşması için yapmalıyız bunu. Özellikle Terim'i Galatasaray'ın üzerinde gören taraftarların baskısı ancak bu şekilde sonlanır.
Takımın dibi göreceğini anladığı an direk kaçar kendisi. 27-29. Hafta arası bi bakmışsın yokKesinlikle kovmak, istifa ettirmek gibi bir hata yapılmasın. Yoksa bütün ihale yerine gelen hocaya kalır. Bırakın sezonu tamamlasın. Kulübün Fatih Terim takıntısını aşması için yapmalıyız bunu. Özellikle Terim'i Galatasaray'ın üzerinde gören taraftarların baskısı ancak bu şekilde sonlanır.
ne değişcek adamlar 1 sene şampiyon olmayalım nolmuş kafasında..Kesinlikle kovmak, istifa ettirmek gibi bir hata yapılmasın. Yoksa bütün ihale yerine gelen hocaya kalır. Bırakın sezonu tamamlasın. Kulübün Fatih Terim takıntısını aşması için yapmalıyız bunu. Özellikle Terim'i Galatasaray'ın üzerinde gören taraftarların baskısı ancak bu şekilde sonlanır.
Hocam ben beğenmedim keçiörengücü maçındaki genç oyuncularımızı kendi şahsi görüşüm.Az çok futbolda oynadım amatörde.Ben bu maça kadar hocayı yapılmayan transferlerden dolayı savundum.Ancak rize maçındaki yaptığı işlerin savunulacak bir tarafı yok.Çıkardığı ilk 11 yanlış ancak buna rağmen hiçbir oyuncu değişikliği yapmadan devam etseydik maçı kazanırdık.İkinci yarı başında önde baskı yapan alan daraltan muğdatı çıkarıp linnesi almasının izahı yok.Rizenin bekleri onyekuru ve Garry tehlikesi yüzünden çıkamıyor hücuma sen kalkıyorsun onyekuruyu alıyorsun oyundan ömeri sokuyorsun.Adamlar onyekuru çıktıktan sonra her geldikleri atakta nerdeyse gol pozisyona girdi.Çünkü takım olarak çıkmaya başladılar.Sonra 2-2 olmuş.Feghouliyi çıkarıyorsun maiconu alıyorsun Geriden oyunu kim kuracak?Resmen maçı hediye etti.Savunulacak bir tarafı yok.Allah Allah bunlar nasıl sözler.Genç futbolcu istiyoruz diye bize hadsiz diyen şahsınız bu haddi nerden buldunuz.
Orası da doğru milli takıma gidiş sürecindeki gibi bir oyun çevirebilirTakımın dibi göreceğini anladığı an direk kaçar kendisi. 27-29. Hafta arası bi bakmışsın yok
bir şekilde olur o kurtuluş oda en az 5-6 iyi transfer yapılırsa melo ve sneijder seviyesinde (ilk geldikleri yıllardan bahsediyorum)o zaman belki ama bunu yapabilecek bir yönetim bizde yok malesef seleznov,demba ba gibi isimlerle olmaz..Takimin bu durumda olmasinin sorumlusu Fatih hocadir ama bizi bu durumdan kurtaracak kisi de Fatih hocadir bana göre
Gecmiste yasadiklarimiz ortada,balik hafizali olmayalim bir sekilde bu kötü sürec atlatilacak