Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geçen sene nasıl şampiyonluğu söke söke almışsa bu senede şampiyonluğu sen verdin hocam kusura bakma, geçmiş olsun diyelim. Şunu söyleyebilirim ki onyekuru-ömer değişikliğini her kim yapmışsa aklını yitirmiştir. Bu adam fatih terim içinde geçerli. Eğer varsa bir sıkıntı söyle hocam. Herkes tahmin etmiştir onyekuru yerine ömer girince skorun eşitleceneğini. Çık anlat gerçekten dayanamıyorum artık kendine de acı bize de nolur.

Yav sende boş yapma ne zaman tazminat aldı Terim Galatasaray'dan?.Yarın başkan telefon etsin hoca istifanı istiyoruz desin eder.Tamam hoca gerçekten bu sezon batırdıda.Yalan yanlış yaftalama yapmayın burda adam gibi konuşun.
Ben sözümün arkasındayım o gün geldiği zaman görüşürüz.

Öncelikle en başta şunu belirtmeliyim;

Ben genel olarak Fatih Terim'in Galatasaray'a verebilecek bir şeyi kalmadığına inandığım için istifa etmesini istiyorum yani bu sezon yaşananlar ile alakalı değil

Yalnız hatırlarsanız hoca daha geçenlerde bir açıklama yaptı ve taraftardan zaman istedi

Açıkçası hocanın istediği bu zaman kendisine tanınmalı diyorum

Eğer hocanın yaptığı hamleler sonrası bir değişiklik olmaz ise işte o zaman yollar ayrılmalı

Bana kalsa bu hamleler sonrasında da değişen bir şey olmayacak ama en azından taraftarın kafasında soru işareti kalmamalı

Son düzenleme:
Başakşehir maçında doğru hamleler yaparsa şansımız da yaver gidip yenersek champ olmamıza engel yok.
Şu selçuk ve erenden vazgeçmeli dedikçe iyicene dakikaları artıyor buna 1 son vermeli.
Sözün özü ligin bittiği falan yok ama hatalarımızdan ders almamaya devam edersek eninde sonunda bitecek.
Fernando ve Ndiaye dönecek gidip fegi kesip selçuk u oynatmaz umarım.

Eksiklere ragmen orta sahayi sadece Selçuka emanet etmek büyük hataydi. Linnes hatta Mariano bile daha iyi bir alternatif olabilirdi - veya Celil. Hoca bunun dogru oldugunu mu düsünüyor, yoksa yönetime laf sokmak için bilerek mi yapiyor, bilmiyorum ama dogru olani yapmiyor. Hatalarindan ders almali.

Ben sözümün arkasındayım o gün geldiği zaman görüşürüz.
Fatih Terim'i bu sezon yaptığı yapamadığı işlerden dolayı her türlü yerden yere vurabiliriz.Ancak tazminat filan kovalıyacak son insandır Galatasaray'dan.Başkan telefon etsin hoca görüşelim bi senle desin istifa eder.Her zaman böyle oldu zaten bir tek botokslu idmanda görevden aldı.

Yalnız şunu söyleyebilirim bu adamı tudor denen beden hocasıyla kıyaslayanda aklı dengesini yitirmiş taraftardır. Formsuzsa formsuz fakat beyinsizliğin lüzumu yok.

Başakşehir maçında doğru hamleler yaparsa şansımız da yaver gidip yenersek champ olmamıza engel yok.
Şu selçuk ve erenden vazgeçmeli dedikçe iyicene dakikaları artıyor buna 1 son vermeli.
Sözün özü ligin bittiği falan yok ama hatalarımızdan ders almamaya devam edersek eninde sonunda bitecek.
Fernando ve Ndiaye dönecek gidip fegi kesip selçuk u oynatmaz umarım.
Ligin bittigi hususunda fikir birligine varmaktan geri durmayalım

Ligin bittigi hususunda fikir birligine varmaktan geri durmayalım

LP1JyG.jpg

Fatih Terim'i bu sezon yaptığı yapamadığı işlerden dolayı her türlü yerden yere vurabiliriz.Ancak tazminat filan kovalıyacak son insandır Galatasaray'dan.Başkan telefon etsin hoca görüşelim bi senle desin istifa eder.Her zaman böyle oldu zaten bir tek botokslu idmanda görevden aldı.

Galatasaray Baskan'inin telefonuna cevap vermeyi becerebilseydi, rencide edilmesine gerek kalmazdi. Sen ugruna hayat adadik dedigin kulubun baskanina kim olursa olsun saygi gostermezsen, kendine yapilanlardanda gocunmayacaksin.

Fatih hoca’yi yasattigi basarilardan dolayi herzaman desteklerim ama takimin bu durumda olmasinin sebebi hocadir

Ben inaniyorum ki düzeltecek olan da Fatih hocadir,bunlari gecmiste yasadik beyler unutmayalim

Hepimiz alinan sonuclardan dolayi üzülüyoruz dogal olarak ve sinirleniyoruz,umarim bu zorlu sürecten güclü bir sekilde cikariz

Uzun lafin kisasi hocanin takimdaki gelecegi degil,hatalari nasil düzeltir bunlari tartismakta fayda var

Lig henuz bitmis degil. Cezalilar donmek uzere. Basaksehir'e yenilmezsek hersey halen mumkun.

Omer bazen fazla abartiyorsun ama farkinda degilsin. Her olumsuzlukta Tudor diyip duruyorsun, sıkılmadın mi? Tudor kimsenin yapamadigi temizligi yapti bunu inkar eden yok, hatta ben Tudor'un gelmesini isteyenlerdenim ama onemli maclarda rakibe onlem alan, kendi oyununu rakibe kabullendirmeyen ve sistem degisikligine giden bir adamin bu takimda yeri yok.

Terim konusuna gelince, hadi teknik direktor Terim degilde X kisi olsa, bu takimi gecen sezon sampiyon yapan bir teknik direktorun hic kredisi yok mu?

Simdi sende yillardir kimsenin yapamadigi temizligi yapan ve liderin 1 puan gerisinde olan bir teknik direktorun kredisi yok mu diyeceksin ama sezon oncesi yatirim yapip 30-40m transferlere harcayan ve 2-3 yildir sampiyon olmayan takimin bir sezonu daha kaybetme luksu yoktu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt