- 26 Kasım 2012
- 185.612
- 258.319
- 5.998
HOŞGELDİN
Slm kardes gordugun uzre hayli sinirliyim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
HOŞGELDİN
aslm maçtan geldim ben de hayatımı sorguluyorum uyku tutmadıSlm kardes gordugun uzre hayli sinirliyim.
Slm kardes gordugun uzre hayli sinirliyim.
aslm maçtan geldim ben de hayatımı sorguluyorum uyku tutmadı
Hg safdaş
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yine kral pop acip en son cikan sarkiya romantik sozler yazip baygin bi sekilde soylemeyi ve macin 2. yarisinda random bi dkda telefonun isigini acip sallamayi taraftarlik sanan romantik magandalarin gaziyla gelip kulubu gasp etti. Simdi de takimi yenileyecegim ayagina dunyanin komisyonunu goturme hesabi yapiyor sanki aldigi adamlara top oynatabilecekmis gibi. Koskoca kulubu bu paragoze mahkum edenlere lanet olsun. Tum kulubu usaklariyla donatip kendi beceriksizligininin sucunu yonetime, tffye, hakeme atip isin icinden siyrilan kolpa efsane. Zaten efsane olan adam sezon yeni baslamisken milli takimla falan ugrasmaya baslar mi? Sicisin muhtemel oldugunu anlayip milli takima biri cokmeden kendini oraya resmen aldirdi herif. Bi de gelmis buyuk Galatasarayli pozu veriyor. ZIMPARATOR !!!! Once euro kuru 4.5ken yaptigin yilligi 2 milyon euroya tekabul eden sozlesmeyi euronun rekor kirmasini firsat bilip nasil katakulliyle yillik 20 milyon liralik sozlesme uzatimina cevirdigini izah et, ondan sonra Galatasaraylilik pozu kes. Gomis hain, o fesatci, su bilmemne ama kendine gelince sihirle buyuyle alacagi parayi 2 katina cikariyor buyuk cimbomlu. Sunu da soyleyeyim, malesef kulubun kurtulusu fln yok arkadaslar zira CLde de gordugumuz uzere makas acilmayacak sekilde kapanmis vaziyette. Kendi liginde mac kazanamayan schalke bizle yarim saat tassak gecti. Kur falan derken alabilecegimiz yabancilarin kalitesi iyice dusmus vaziyette. En iyisi bu lesh takimdan elimizi ayagimizi cekmek. Cunku fbden daha buyuk bir temizlik ve yeniden yapilanma gerekiyor ki zimparator, cengiz, apo mali, ua, kral popcular derken asilmasi gereken tumsekler bir hayli fazla.
Yani. Gitsem Gokay oynayacak diye giderdim sonra ben de Selcuk ve Donk gibi 2 gerizekaliyi 90 dk izlemenin verdigi sikintiyla uykusuz saatler gecirebilirdim. En azindan 3 tane gencoyu oynatti Zimp ona sukur
ümit davalra böyle giderse city'e kaptırabileceğimiz endişesi ile yanıp tutuşuyorum. saat oldu 3.50 ben hala uyuyamıyorum bugünkü teknik direktörlük başarısından sonra. terim yaşını başını aldı yarın büyük müstad terim bu işi bırakırsa biz bu davalrayı nasıl bu kulüpte tutarız onun hesabını yapıyorum.kapının son saniye oyna sürülme teşebbüsüne canlı tanıklık etmemen büyük kayıp
biz bir avuc genc cok sanslı idik ümüt hocama şukranlarımı sunuyorum burdan
Yine kral pop acip en son cikan sarkiya romantik sozler yazip baygin bi sekilde soylemeyi ve macin 2. yarisinda random bi dkda telefonun isigini acip sallamayi taraftarlik sanan romantik magandalarin gaziyla gelip kulubu gasp etti. Simdi de takimi yenileyecegim ayagina dunyanin komisyonunu goturme hesabi yapiyor sanki aldigi adamlara top oynatabilecekmis gibi. Koskoca kulubu bu paragoze mahkum edenlere lanet olsun. Tum kulubu usaklariyla donatip kendi beceriksizligininin sucunu yonetime, tffye, hakeme atip isin icinden siyrilan kolpa efsane. Zaten efsane olan adam sezon yeni baslamisken milli takimla falan ugrasmaya baslar mi? Sicisin muhtemel oldugunu anlayip milli takima biri cokmeden kendini oraya resmen aldirdi herif. Bi de gelmis buyuk Galatasarayli pozu veriyor. ZIMPARATOR !!!! Once euro kuru 4.5ken yaptigin yilligi 2 milyon euroya tekabul eden sozlesmeyi euronun rekor kirmasini firsat bilip nasil katakulliyle yillik 20 milyon liralik sozlesme uzatimina cevirdigini izah et, ondan sonra Galatasaraylilik pozu kes. Gomis hain, o fesatci, su bilmemne ama kendine gelince sihirle buyuyle alacagi parayi 2 katina cikariyor buyuk cimbomlu. Sunu da soyleyeyim, malesef kulubun kurtulusu fln yok arkadaslar zira CLde de gordugumuz uzere makas acilmayacak sekilde kapanmis vaziyette. Kendi liginde mac kazanamayan schalke bizle yarim saat tassak gecti. Kur falan derken alabilecegimiz yabancilarin kalitesi iyice dusmus vaziyette. En iyisi bu lesh takimdan elimizi ayagimizi cekmek. Cunku fbden daha buyuk bir temizlik ve yeniden yapilanma gerekiyor ki zimparator, cengiz, apo mali, ua, kral popcular derken asilmasi gereken tumsekler bir hayli fazla.
Sezon başında Aysal başka antrenörlerle görüştüğü bu da hocanın kulağına gittiği için sıkıntı çıktı. Öncesinde de yönetim kadrosunu baya değiştirmiş terimi tutanları temizlemişti kulüpten. Sonrası malum zaten, hoca mesajlarıma cevap vermedi falan bir dünya ergen masalı. Terim'in gitmesinden Aysal sorumludur lakin gidip yıldoyla anlaşmasındaki utanç hocanındır. Lakin takım kötü gidiyor falan diye bırakmadı yani ki son maçında deplasmanda bjk'yi 2-0 yenmiştik.
kotu demeyelim de iyi de degildi ustat tamam blowtasi yenmisiz de ondan once de ligde 3 beraberlik ve realden yenen 6 varmis. bir de alinan bazi topcularin tirt olmasi ve sezon sonunda gelecek olan uefa cezasi fln gibi seyler de tuymesinde etken olmus olsa gerek heral
Basaka karsi selcuk oynadimi 11de? Sacmalamaozaman selcuk banko
Doğrudur zaten şampiyon olduğumuz sene de ikinci yarı top oynamamıştık. Ben Terim'in kolay kolay kaçacağını sanmam ama yönetim istemediğini belli ettiyse ki etti ayrılmasında sıkıntı yok. Hani sezonun ortasında berbat bir takım da bırakmadı. Zaten mancini gruplardan çıkardı takımı örneğin. Ama bizden ayrılıp direkt milli takıma gitmesi kendi açısından berbat bir hamle oldu. Muhtemelen verdiği en kötü karardır kariyerinde.
Zaten iddia ettiğin gibiyse bu adam şampiyon olunamayacağını anladığı an tüyüyor. 9'da 7 başarısının sırrı bu mu sence reis![]()
26. haftayı beklemek lazım istatistiklere göre.Şu an hala tüymediğine göre şampiyonuz diyebilir miyiz?
Ki ayni sezon Bayerne deplasmanda 4 sokmus Realbazı insanlar gerçekten mal. bildiğin mal. hiçbir şey anlatamazsın. adam 2 sezon boyunca rakipleri toz duman etmiş hatta ilk sezonunda play off ta kadıköy de kupa kaldırmış emre çolak ve semih kayayı ilk 11 oyuncusu yapmış kalkıp gelip burda 3. sezonuna 3 beraberlik almış real den 6 yemiş diye tatava yapıyorsunuz. kamil misiniz olum siz? futbolu robotlar oynuyor da maçları bilgisayarlar mı yönetiyor?
utanmasanız o sezon mancini ile gelmeyen şampiyonluğunun sorumlusunu terim ilan edersiniz. evlatlarına fitne fesatla takımı oynatmayın mancini yi kovdurun talimatları vermiştir. ulan harbiden .... ne desem şimdi buraya hiçbir kelime anlatamaz heralde durumunuzu.
Aynen, artik rizeli apo capsiz Cengiz ve egolu kibirli Terim istemiyorum bro.
Hayal:
Baskan: Unal Aysal
Sportif direktor: Sneijder
Teknik adam: Marco Rose
Scout ekbi basi: Ibrahim Altinsay