Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
müstadlarımın klavyelerinden bal damlıyor resmen, hemen ekmeğimi getirip klavylerinizin altına doğrultayım da bu baldan ben de nasipleneyim

hala şampiyon olabileceğimizi zanneden optimist terimci renktaşların olması ilginç. Sezon sonunda sevinmeyecekmişiz da kapakları takacakmış da. Bu hafta puan farkı 10 olur. Şampiyonluktan vazgeçtim de, ilk 5'e bari gidebilsek. Aylardır galibiyet yüzü göremedik. Boyle devam ederse iyice sıralara otururuz haberiniz olsun.

Son 25 senede 12 şampiyonluk var bu sene olamazSak seneye oluruz. Geçen sene gençler maçından sonra lig bitti yazanlar yeni yeni ortaya çıkmaya başladı.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Soruyu amuda kaldiralim , CL ilk mac ispanyaya gidip reali orada 6-1 yensek , realin o an basinda kim olursa olsun , medyaca , taraftarinca elestirilmez miydi ?

Neden terim e o macla alakali soz soylenmesin ? 5-0 lik chelsea macinda da edilmisti , yine 5-0 lik caykur rize kupa macinda da (o macta da terim vardi sanirsam)

o zaman eleştirinin boyutu değişir diyelim de daha anlaşılır olsun.
real bize kendi sahamızda 6 atarsa kimse nasıl oldu demez? ama biz real'e kendi sahalarında 6 atarsak dünya gündemine otururuz.
chelsea'den kendi sahanda da deplasmanda da 5 yersen eleştirilirsin.
rizeden ise kendi sahanda veya deplasmanda 5 yersen fark etmeksizin ülke gündemine oturursun.

bu basit kombinasyonlardan anlaşılacağı üzere real'den 6 yemek başarısız olduğun manasına gelmez ki sezonun ilk şampiyonlar ligi maçıydı.

Katilmamakla beraber saygi duyuyorum . Yalniz o goruse katilsak bile , ayni mantikla terimi elestirmek icin Gs nin 4 mactir evinde kazanamamasi , son 10 lig macinda 1 kez kazanabilmis olmasi , sampiyonlar liginde 6 macta 1 galibiyet almasi , ve hatta akhisar , trabzon gibi takimlara gol atamadan 3-0 , 4-0 gibi utanc verici skorlarla maglup olmasi yetmez mi

Bu arada ben hic bir zaman basarisi olmadi , yahut 4 senelik donemde sampiyon yapan terim degildi hagiydi veya o donemki 9 numaraydi filan diyenlerden olmadim

O donemki hakkini verdik ama bu donem cidden gomulecek performans varsa da aklamanin alemi yok bence

Katilmamakla beraber saygi duyuyorum . Yalniz o goruse katilsak bile , ayni mantikla terimi elestirmek icin Gs nin 4 mactir evinde kazanamamasi , son 10 lig macinda 1 kez kazanabilmis olmasi , sampiyonlar liginde 6 macta 1 galibiyet almasi , ve hatta akhisar , trabzon gibi takimlara gol atamadan 3-0 , 4-0 gibi utanc verici skorlarla maglup olmasi yetmez mi

terimin formsuz olduğu ortada. eleştirdiğim birçok noktası da var. ancak birçok faktörü bir araya getirdiğimizde hala gururla hocamızın arkasında durabiliyoruz. ona inanıyoruz. başaracaktır.

başlamış trip atmaya... ben seneye bu vakitler bekliyordum klüp içinde suçlamalarına.. her daim başarısızlık başkalarının suçu başarıda terimindir halbuki bu tam tersi...

Kim bilir hangi yıldızları istiyor alınmayacagını bile bile yönetımle arayı bozup yıne gidecek ve başarısızlıgını örtecek :D Sakın gitme bu takımı nasıl batırdıysan öyle düzelt

hala şampiyon olabileceğimizi zanneden optimist terimci renktaşların olması ilginç. Sezon sonunda sevinmeyecekmişiz da kapakları takacakmış da. Bu hafta puan farkı 10 olur. Şampiyonluktan vazgeçtim de, ilk 5'e bari gidebilsek. Aylardır galibiyet yüzü göremedik. Boyle devam ederse iyice sıralara otururuz haberiniz olsun.
Ya olursak?
İddia?
Var mısın?

Kim bilir hangi yıldızları istiyor alınmayacagını bile bile yönetımle arayı bozup yıne gidecek ve başarısızlıgını örtecek :D Sakın gitme bu takımı nasıl batırdıysan öyle düzelt

terim gitmesin gerekirse yönetim gitsin ve bu işi sonuna kadar götürsün ve millet anlasın onun herşeyi nasıl batırıp kaçmaya uğraşdığını.. bu adamdan kurtulmanın tek yolu budur,bırakın yönetim dahil herkes gitsin ve herşey bunun eline kalsın ve sonunda kaçınılmaz şekilde kendisinin ne kadar futboldan bihaber olduğu ortaya çıksın ondan sonra bir daha kimse yüzüne bakmaz...

Lucescu'nun bir alıntısını hatırladım ansızın. Güzide bir laftı.

Terim düsmanlarini pistten alalim. Her ne kadar bu konuda ekmeginizi tastan cikartmaya calissaniz da bu gece size ekmek cikmadi gencler. Sivas macinin baslama düdügüyle sinsi sinsi ellerinizi ovusturmaya baslayabilirsiniz yine.

Yasi 35'in altinda olanlar Terim'e hem söver, hem sever. Ben de yer yer cok kizarim ama elestirsek de, bazen yetersiz bulsak da Terim Galatasaray efsanesidir, itin götüne sokmayiz. Forumda yasi 35in üzerinde olup da Terim'e hakaret eden bir Ahmed Arif var, onun da derdi belli ki siyasi. Adi Ahmed Arif olan birinin Mehmet Agir'in kankasina nefret besleme sebebi sportif degildir.
Renktaş, işi nerden siyasete getirdin?
Başka derdin mi yokta,dünyada en uzak olduğum konu ile beni yargılıyorsun.

Benim terim'le olan sempatim,Tüpçü ile yanyana oturup kahkaha attığı gün bitti.

Birde üstüne dünya futbolundan uzaklaşması,kendini gelişmelere kapatması, yurtiçi havuzundan ötesini bilmemesi ve egosu eklenince tüm kontrolünü kaybetti ve artık bizede kendini de zarardan başka bir şey vermiyor.

Günü geldiğinde sizlerde bunu anlayacaksınız ama her zaman ki gibi geç anlamış olacaksınız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt