Ercan Kinay
Cezalı
- 10 Şubat 2016
- 18.803
- 3.724
- 868
İte köpeğe yem etmeyiz
Galatasaray Düşmanlarının .........
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sonucFT: “Galatasaray tedbir almaz, Galatasaray’a tedbir alınır.”
Robinho: "Yaw he he"
sonuc
Hoca Kondisyonere firca cekmis baya belli. Takim baya direncli kac mactir. Ofansif anlamda kreatiflilik geri döndü. Defans Maicon + Mariano ile nereye kadarla iste..
Porto macindan beri iyi yoldayiz yeniden
Hocanın suçu ne bunda bro elinde gerçek bir savaşçı yoksonuc iyi de
cikip GS tedbir almaz aldirir, ders almam veririm, GS savunma yapmaz yaptirir diyip robinho tek basina dash gecince olmuyor
clde yedigimiz goller de ortada
eger hoca hocalik degil de karizma sozler pesindeyse o halde sonuc cok cok iyi
Dünyanın en iyi ikinci hocası, aksini söyleyen futbol cahilidir.
Üstüne düşünmedim açıkçası, en iyisi dersem abartı olur diye ikinci dedim.En iyi kim abi
Cevabı bilinen sorular.Üstüne düşünmedim açıkçası, en iyisi dersem abartı olur diye ikinci dedim.![]()
Iyi futbol oynattı. Umarım Feghouliden vazgeçmez. Transfer konusunda yönetimi rahat bırakmamalı yoksa koskoca sezon çöpe gider.
Tamam'da Rakip'de ROBINHO yani. Birak biraz böyle olsun . Ki Mariano + Maicon zaten rezalet bunu herkes biliyorsonuc iyi de
cikip GS tedbir almaz aldirir, ders almam veririm, GS savunma yapmaz yaptirir diyip robinho tek basina dash gecince olmuyor
clde yedigimiz goller de ortada
eger hoca hocalik degil de karizma sozler pesindeyse o halde sonuc cok cok iyi
Yine mest olduk mest mest mest...
Adaletin olduğu yerde YOK!
FT: “Galatasaray tedbir almaz, Galatasaray’a tedbir alınır.”
Robinho: "Yaw he he"
Sen de defol git artık FT, yazın hayvan yüküyle para kazanan takıma transfer yaptırmadın, ya da yönetim izin vermediyse çık delikanlı gibi açıkla.
Robinho biz de mi anadolu takımı sivas'da mı vallahi belli değil camiayı rezil ettiniz
Ikinci yariya maykonla baslayacak mi bakalim. Baslarsa 3-5 yeniliriz suclu da federasyon olur.
Suc yine baskalarin olur, forvet ama.yok.beaaaaa
Defans yaptıramamakla forvetin ne alakası varsa xd Başakşehir'de Kante falan oynuyor sanki. Bizde kimin nerede oynadığı belli değil. 8 oyuncu, 3 kişi karşısında bomboş şut imkanı verdi enteresan bir durum gerçekten. Bi de oynatmak için inat yaptığı oyuncular özellikle bok gibi oynuyor ya o da enteresan birşey. Mariano'yu sene başından beri yürüyerek geçiyorlar sürekli. 2 pasa tav olanlar da adamın bek oyuncusu olduğunu unutuyor sanırım.
Siradan bir antrenor olmuş.
Gayet normal yani, yaşi 65+.
Şöyle yapıcı eleştiri oldumu canımı yesinler o zaman kudurtma modu otomatik kapanırSakatların ve cezalıların iyileşmesiyle takım kendine geldi, Galatasaray aslında buydu zaten tek artı Feg'in dönüşüydü. Skor gevşetmemeli, sorunlar olduğu gibi duruyor. Sivas topun arkasına geçip beklemedi ki bence büyük hata yaptılar kendileri açısından, Galatasaray'ın yenildiği maçlara bakın alayında top %65+ bizdeydi Sivas niye macera aradı çözemedim, neyse iyi oldu bizim açımızdan.
Şimdi transfer vakti, nokta atışı 2-3 transferle bu takım şampiyon olur net.
Belhanda da iyiydi bugün, beğendim şahsen. Zevkten dört köşe olmuşsundur diye tahmin ediyorum sevgili Ercan.Şöyle yapıcı eleştiri oldumu canımı yesinler o zaman kudurtma modu otomatik kapanır
Takım kazansın benim için yeterli böyle şeylere takılmam benBelhanda da iyiydi bugün, beğendim şahsen. Zevkten dört köşe olmuşsundur diye tahmin ediyorum sevgili Ercan.
Cevabı bilinen sorular. Ekli dosyayı görüntüle 34647