Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
En büyük transfer Kondisyoner olur demiştik

Galatasaray Düşmanlarının .........

Normalde inat ederdi hatasına yada eleştirilere kulak vermesi güzel

DwJIB97X0AEPIfY.jpg

hocamızı ve takımımızı krallar gibi karşıladık
boynundaki atkı onurumuzdur!
hey oley
ultrAslan!

Adamlar Emre Akbaba ve Ndiaye transferinde resmen fiyat artirsin, sen gidip sayili yerli stoperlerden birini bedava ver.

Serdar Azizi bedelsiz gönderen yönetimin aklini ... öncelikle.

Ama yeter arkadas Fatih Terim iyi güzelde her yaptigi boku yalamaktan da vazgecin artik.

Bu Serdari IGTVde degersizlestiren kendisi degilmi? Simdi burda yönetimmi suclu oluyor? Ulan resmen adama ... denilmis, yönetim nasil kulüplerle oturup pazarlik yapsin?

Terimi yalamak icin sacmalikta yeni seviyelere cikilmis resmen.

El birligiyle Serdari bedava gönderen yönetimden Ozan Kabaki 7.5 milyona göndermemesini bekliyoruz birde. Cok bile lan o para. Ama Ozani 7.5 milyona gönderini .... o gün gelirse. Türkiyede uzun zamandir Ozan Kabak gibi yetenekli ve becerikli oyuncu cikmamistir.
Kimse masal anlatmasin. Ama bu cocugu da degersizlestirip iki kurusa göndeririz, merak etmeyin.

Rakiplerin cöplerini bile an az 5 milyona gönderirken, bknz Tosic, biz gol kralini 6 milyona gönderdik araplara, ne bekliyorsunuz.

Ulan Garry 10 milyona gidiyor diye seviniyoruz ama bu piyasada araplar icin sudan ucuz. Hic basari elde edememis rakiplerin bak gecen yaz dönemi oyuncularini kac paraya itelemis araplara.

Bu yönetiminin ve teknik ekibin beceriksizligi bizi kac paradan ediyor biliyormusunuz? Her oyuncuyu komik rakamlara gönderiyoruz. Ama he bi Terim birde yalayanlari Galatasarayli.

Terim gitsin de demiyorum ama su egosu yüzünden o kadar zarara uguruyoruz ki. Adam sampyion olunca simariyor resmen. 10 mac ceza ve Serdar olayi.

Bu arada dönmedim, vakitim vardi ve bilerek göz göre göre milletin akliyla dalga gecen Sinan Bilgini buldugum vakit küfür edip ceza alirim diye düsünüyorum.
Demin yazdiklarini yine gördüm, hep oldugu gibi Galatasarayli ayagina yatip dalga geciyor milletle.

Moderatör tarafında düzenlendi:
içimdeki hissiyata gore buyuk sıçacak

geldikten sonra hemen ban yiyen olarak tarihe gectin gibi geliyor bana.

Sinana ana avrat sovdu galiba niye editlediniz

İkiside bitmiş transferin biri şüpheli

@Musap Aydinli

kovulmamasında büyük fayda oldu çünkü foyası ortaya çıkacak... büyük hocayım diye gerinirken öyle yada böyle piyasası olan serdar azizin piyasasını resmen sıfırlayıp klübe büyük zarar veriyor şimdi büyük hocanın transferlerini ve ikinci yarı göstereceği büyük performansı izleyeceğiz..

1 dk lan serdarı da terim mi itibarsızlaştırdı
herşeyi de hocaya atıyonuz, resmen hocayı yemek için tetikte bekleyenler var forumda !!
instagramı kim kurduysa suç onun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt