Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1 dk lan serdarı da terim mi itibarsızlaştırdı
herşeyi de hocaya atıyonuz, resmen hocayı yemek için tetikte bekleyenler var forumda !!
instagramı kim kurduysa suç onun

efendi göndermeninde bir yolu var, serdar hatalı olabilir ama öyle yada böyle piyasası olan oyuncu, sen onu satacaksan medyada show yapmadan pazarlamaya çalışacaksın ,elinden geldiğince para kazanacaksın ama bizim büyük hoca çaarrtt, ne olsa uçan para kendi cebinden değil..

Fenerli olabilir

tek porto macından sonra takımın formu iyi dıye ortaya cıkan terimci veletler italyan kondisyoneri görünce aglıyor mu acaba hocanız geri vites yaptı

Tam bir mentör
5c65c5b23c2d1d754ac97bba3f570f98.jpg

Galatasaray Düşmanlarının .........

hay maşallah be yeni lukunkular yeni yiğit gökoğlanlar yolda demek, hoca değil profosör maşallahh

Ego ego dediniz bugün Serdarin bir ay önceki resmi cikti ortaya yali cocugunun arkadasiyla???

Ego ego dediniz bugün Serdarin bir ay önceki resmi cikti ortaya yali cocugunun arkadasiyla???

karıncayı şey etsen bile belini incitmeyeceksin, üç kuruş değeri sıfırlamayacaksın ,kapının önüne koymadan önce batmış bu klübe ne kadar para kazandırabilirim diye dert,tasa çekip düşüneceksin lakin bay terimin umurunda değil bunlar..

karıncayı şey etsen bile belini incitmeyeceksin, üç kuruş değeri sıfırlamayacaksın ,kapının önüne koymadan önce batmış bu klübe ne kadar para kazandırabilirim diye dert,tasa çekip düşüneceksin lakin bay terimin umurunda değil bunlar..
Serdar belese gittimi?
Daha olan biten birsey yok, belli olsun ondan sonra sallarsin

Serdar belese gittimi?
Daha olan biten birsey yok, belli olsun ondan sonra sallarsin

gitmeden önce değerini düşürmeden satmaya çalışacaksın,deneyeceksin deneyceksin dedimya karıncayı şey etsende incitmeyeceksin.. geç efendim bunları,bay terimin umurunda bile değil koskoca klübün karı,zararı...

gitmeden önce değerini düşürmeden satmaya çalışacaksın,deneyeceksin deneyceksin dedimya karıncayı şey etsende incitmeyeceksin.. geç efendim bunları,bay terimin umurunda bile değil koskoca klübün karı,zararı...
Lan adam 1 ay öncesinden fbyle fingirdesmeye baslamis, üstelik sivas maci haricde hastayim ayagina oynamamis...neyini incitmiyecen daha?

Lan adam 1 ay öncesinden fbyle fingirdesmeye baslamis, üstelik sivas maci haricde hastayim ayagina oynamamis...neyini incitmiyecen daha?

aklını çalıştıracaksın senin gibi lan lun dangır dungur sesleri çıkarmadan yolacaksın serdarıda ezik rezilbahceyide,bunlar hep akil işler senin aklın basmaz bu işlere....

aklını çalıştıracaksın senin gibi lan lun dangır dungur sesleri çıkarmadan yolacaksın serdarıda ezik rezilbahceyide,bunlar hep akil işler senin aklın basmaz bu işlere....
Serafettinmisin nesin laflarina dikkat et öyle klavye basindan sallamakla olmuyor bu isler...allahdan senin gibiler yönetmiyor takimi yoksa takimin her tarafi yalama olurdu herkes istedigi gibi at kostururdu...ama senin gibi beyin yoksunlari anlamaz bunu

Serafettinmisin nesin laflarina dikkat et öyle klavye basindan sallamakla olmuyor bu isler...allahdan senin gibiler yönetmiyor takimi yoksa takimin her tarafi yalama olurdu herkes istedigi gibi at kostururdu...ama senin gibi beyin yoksunlari anlamaz bunu

aklın basmaz senin bu işlere, bak benim gibi Galatasarayın derdini tasasını çeken adamlar olmadığı için bunca borcla uefa ümüğümüze çökdü, senin gibi aklı basmayanlar batırdı takımı, hadi ordan....

aklın basmaz senin bu işlere, bak benim gibi Galatasarayın derdini tasasını çeken adamlar olmadığı için bunca borcla uefa ümüğümüze çökdü, senin gibi aklı basmayanlar batırdı takımı, hadi ordan....
Diger yapilan yanlis satislar icin birsey diyenmi oldu? Serdari kastettim ben daha biryere gittigi yok diye, bu arkadasin ruhsal sorunlari var alin bunu burdan

Fatih Terim (Adana)-Abdurrahim Albayrak (Rize)-Mustafa Cengiz (Antep) olmasaydı da;

Terim (Girit)-Albayrak (Gümülcine)-Cengiz (Rodos) olsaydı efsaneler olarak tapınılırdı... Bu da bir gerçek yemeyin şimdi bizi... Adamların ağzındaki porselen diş sizi irrite ediyor :) zira dünyanın neresine gidersen git bu kadar başarılı ekibin heykelini dikerler... hürmetler...

not: böyle düşünenler de kuvvetle muhtemel yozgat-bayburt-çankırı ahalisindendir... basit bir self-hatred issue maaan.... keşke beynen komple göçseniz de göçtüğünüz yerde polonyalılarla sıhhi tesisat işi için rekabete girseniz batı avrupa dolaylarında :)

Egosu buyukse en azindan bir karsiligi var; 12 sene Galatasaray formasi giymis, kaptanlik yapmis, ellinin uzerinde milli maca cikmis (ki eskiden milli maclar bu kadar sik oynanmiyordu), neredeyse otuz yildir teknik direktorluk yapmis, bu surecte 7 kez sampiyon olmus (rekor), bunun yaninda bir suru kupa kazanmis, bu ulkeye gelen tek Avrupa basarisini getirmis bir adam.

Burada atip tutup cok iyi bildigini iddia edenlerin oralarini buralarini kasimaktan baska bir vasfi var mi merak ediyorum.

Egosu buyukse en azindan bir karsiligi var; 12 sene Galatasaray formasi giymis, kaptanlik yapmis, ellinin uzerinde milli maca cikmis (ki eskiden milli maclar bu kadar sik oynanmiyordu), neredeyse otuz yildir teknik direktorluk yapmis, bu surecte 7 kez sampiyon olmus (rekor), bunun yaninda bir suru kupa kazanmis, bu ulkeye gelen tek Avrupa basarisini getirmis bir adam.

Burada atip tutup cok iyi bildigini iddia edenlerin oralarini buralarini kasimaktan baska bir vasfi var mi merak ediyorum.

bu yazdıklarını inkar eden yok da bunları yaptığı için saçmalıklarını görmezden mi gelmemiz gerekiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt