Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tulun gibi adamları kulüpten uzaklaştıran yalakalarıyla çalışan Terim beyler kusura bakmayın. Kondisyonerinden, scoutundan, transfer sorumlusuna hepsi öyle hiç boşuna söylenmeyin bence. Terim gidip transfer yapmayın demiyor tabi de vasıfsız adamları yanından bulunduran kendisi zaten, o zaman da böyle olur kusura bakmasın. Şimdi yurtiçinden forvet ararlar çünkü yurtdışından biriyle görüşecek çapları yok bence anca menajer falan getirecek.

Tulun gibi adamları kulüpten uzaklaştıran yalakalarıyla çalışan Terim beyler kusura bakmayın. Kondisyonerinden, scoutundan, transfer sorumlusuna hepsi öyle hiç boşuna söylenmeyin bence. Terim gidip transfer yapmayın demiyor tabi de vasıfsız adamları yanından bulunduran kendisi zaten, o zaman da böyle olur kusura bakmasın. Şimdi yurtiçinden forvet ararlar çünkü yurtdışından biriyle görüşecek çapları yok bence anca menajer falan getirecek.
Tulun ve Cenk Ergün ün yolsuzluklarını bilmeden yazıyorsan biraz araştır.. yok eğer biliyorsan Tulun’un da Cenk’in de................

Tulun en azından sansasyonel işler yapan bir adamdı. Mesela onun sayesinde başkanı ifadeye çağırdılar, Galatasaray şike mi yaptı usulsüzlük mü yaptı söylentileri çıkmıştı. Değerli bir Galatasaraylıdır kendisi Yunus kardeşime katılıyorum.

Tulun ve Cenk Ergün ün yolsuzluklarını bilmeden yazıyorsan biraz araştır.. yok eğer biliyorsan Tulun’un da Cenk’in de................

Hocam Cenk Ergün'le ilgili tek kelime yazmadım dikkat ettiysen ama hatırlamıyorsan yazayım. Eboue 3 milyon euro(o kalitede bir oyuncuya çok ucuz), Ujfalusi- Elmander bedava, Melo'yu senelerce kiralık aldık zaten hatta Juventus cimriler diye isyan etmişti bizim kulübe, Sneijder 8 milyon(bence bedava böyle bir oyuncuya), Drogba'ya iyi para verdik ama değdi, Riera'yı da hatırlamıyorum ama onu da çok ucuza bitirmiştik. Adam hoca kimi istediyse tutup getirdi, Sneijder mevzusu karışık bir tek ilk tercih değildi falan neyse. Bu oyuncuların hepsi kalburüstü oyuncular, maliyetleri de çok uygun. Hangisinde para yemiş olabilir ki anlat bilelim.

Dusuk profilli dingillerle calismaya bayilan tam bir reyis kopyasi. Cikip aglamasin.

ben istifa edeceğini sanmıyorum fakat çok fazla yıpranacağı açık. en azından onun pek istemediği bir isim dahi olsa transfer sezonu kapanmadan transfer edilecektir.

iPhone cihazım üzerinden gönderildi.

Hiçbir şey veremez bu parasına bakar anca.

ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çıkıp transfer yapmıyorsanız def olup gideceksiniz dese Abdürrahim ile Mustafa yemin ediyorum kalpten giderler.

Su sıralarda apoyu zırıl zırıl aglatiyordur. Bu da beni mutlu ediyor.

istifa etmesini isteyenler gitsin hayduk split taraftari olsun. orada bol bol igor tudor izleyebilirler.

Sezon sonunda yola Göksel başkanı ile devam etmesi iki tarafın da hayrına olacaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt