Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yeter be hoca yeter yaptığın kaçıncı yanlış değişiklik bu ya

Sinan Onyekuru yapsan maçı almıştık

yaşlandım hocam sen sağlıklı düşünemiyorsun artık...feghouliyi çıkarmak nedir

Fegholi nasıl oyundan çıkar yahu hoca?

Maçta tüm topları ezen veya kaptıran onyekuru nasıl maçı bitirir?

Değişikler konusunda hocayı bir dinlemek lazım. Ama ilk yarıda 20 küsür dakika bize topu vermeyen Alanya'ya karşı hemen taktiksel değişiklik, bir etki bekledim. Neticede kulübede Terim var. Ne yalan söyleyeyim biraz hayal kırıklığına uğrattı beni.

Rezalet ötesi değişiklikler,takıma gol lazım çıkan adamlar Mitroğlu ile Feghouli. Feghouli nin çıkmasına zaten yorum yok rakip takım td si çıkarırdı en iyi adam diye,mitroğlu da doldur boşalt da iş yapmaz mıydı ? Sinan tek forveti nedir ya

İlk yarı tam anlamıyla boşa geçti. 2. yarı takım daha da hırslı görünse de, sahaya müdahale şart oğlu şarttı. Malesef bugün takımı hiç yönetemedi. Tabi Mariano takımın beyni durumunda, sakatlanması çok kritikti. Ha o çıkana kadar da Alanya baskılıydı ama, oyunu oturttuğumuz zaman bizim için önemli bir silah. Linnes'de dökülünce takım Allah'a emanet gitti.

Bu gene ilk firsatta feguliyi kesecek herhalde. Onye, belhanda varken gidiyor ezbere degisiklik yapiyor.

bizim ortasaha eşşek gibi anırdı

adamlar yürüyerek ceza sahamıza geldiler

donku mutlak alması gerekirdi

gitti 3 gol attı diye yunusu aldı takımın en iyisini çıkardı

geçen hafta terim balıyla kazandık

sergen yalçın bundan iyi hoca

BEN ARTIK ORGANİZE 1 TAKIM GÖRMEK İSTİYORUM

KENDİMİ BİLDİM BİLELİ FATİH TERİMİN TAKMİĞİ MAKTİĞİ YOK

DAN DUN FUTBOL

YETTİ BE

Takım kotu, FT formsuz.

Bu macta Mitroglu degil, Sinan oynamalıydı. Vefa ve mantık bunu gerektiriyor. Son 2 haftada 3 gol atan adamı kızaga cekersen bu netice olur.

Takım bu maca iyi hazırlanmamış. Kolayca yeneriz diye dusunduler herhalde..

Ortasaha üçlüsünün ve Onyekuru'nun maçı bitirmesi çok enteresan.

Bu maçı gördükten sonra iki forvet yerine bir forvet ve bir orta saha transferi daha iyi mi olurdu diye aklıma gelmedi değil.

Transferdeki o tercih bizi yakabilir.

DAN DUN FUTBOL

YETTİ BE
He he taktiği yok.Puan kaybı olunca yine türediniz arkadaş

DAN DUN FUTBOL

YETTİ BE
siz her puan kaybında burdasınız sonra yok oluyorsunuz. Olum bir maç puan kaybettik Adama taktik bilmiyor diyorsun. Ha birde sergen daha iyi diyorsun 7 şampiyonluk almış hocaya.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Ben Sinan değişikliğini çok abes bulmadım, adam çünkü bu aralar formda Mitroglu'dan da bir bok anlamadım. Zaten o adamı ne zaman izlesem bir bok anlamamıştım da konu o değil demek ki öyle bir topçu. Bugün 2.yarıda tonla fırsat yakaladık, direk pozisyon değil ama pozisyon potansiyeli olan ya da iyi bir şutla bitirilecek birçok atak vardı. Hoca Belhanda'yı sattırmayarak kendi ayağına sıktı çünkü o pozisyonlarda Belhanda iş yapamıyor. Şut çekemeyen bir oyuncu takımın en yaratıcı oyuncusu durumunda Feg ile birlikte. Hocanın koşan oyuncu fetişi var ama bugünkü gibi kalite gerektiren pozisyonlarda da sene başından beri anasını bellediği Feghouli'ye muhtaç kalır. Çok yanlış ata oynadı yine ama kendi suçu olmadığından mühim değil. Çünkü peygamber rütbesinde kendisi henüz hata yaptığı görülmemiştir.

Feghouli’nin çıkması fiyaskoydu hoca.

Kafası maçta değildi sanırım babası muhabbetinden dolayı. Tercihleri saçmaydı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt