- 8 Mayıs 2009
- 18.889
- 6.355
- 2.493
Ya sadece gaz biliyor taktik bilmiyor demek çok komik lakin anlayamadığınız bazı şeyler var. Terim'in milli takımın başında olduğu son birkaç senede milli takıma oynattığı futbol gerçekten rezalet ötesiydi. Avrupa şampiyonasının tartışmasız en kötü takımıydık, milli takımın başında olduğu dönemde de Terim'in modern teknik direktörlere karşı ezildiğini, kendisini hiç geliştirmediğini, süresinin dolduğunu çok yazmıştım. Bizde kötü futbol oynatmasıyla alakalı bir durum değil. Kulüp tarihinin en iyi teknik direktörü ama şu an bitti yani iyice bunu da anlamak gerek. Şimdi herkes kadro falan diyecek de Benfica'nın oynadığı sistemli futbolu, takım halinde hareketlenmelerini hepimiz gördük sanırım. Turu biz geçsek de aynı şeyleri diyecektim çünkü takımda hiçbir ahenk yok. 30 saniyeliğine körü körüne biatçılığı bırakın da Schalke maçlarını Benfica maçlarını biraz düşünün. Ligde de kendisine üstünlük sağlayan birçok hoca oldu bu sene. Orta sahayı geçmeye mecali olmayan Akhisar'ı içeride yenmek maharetse bişey diyemiyorum.