Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dün akşamki futbol tiyatrosunda son dakika golü ile durumu kurtarmamız dahası bunun iceri top şişirme,donk effects gibi etkilerle gol olması bay terimin düşüncesinin - rakip kaleci hatasınında katkısı olsada -gerceklesdigini gösteriyor,bay terim dün aksamın kazananıdır diyebiliriz lakin sayın bay terimin bu kanıksanmış hareketi ağlanacak halimize gülmedir keza takımın ana sorunu sistemsizlik dahası ağır cekim bir futbol oyunudur.o kadar ağır,cansız bir hucum yapısının elinde kalanda donk gibi uzunları rakip kale onune yığmakdan başka bir şey olmuyor.evet bu sistemsizlik icinde.en basitinden bir çözüm gibi gözüküyor lakin bu korkunc bir yıkımdır,caresizlikdir.... bu tarz bir düsüncenin Galatasaraya artik katkisi olmayacagi ama arada sirada günü kurtaracagı ortadadir.

Golden sonra kendine yeni geldin galiba ancak bugun girebilmissin foruma

? Cok ustune gelmeyeyim mac basligindan cikmamissin dun ama sonunda arazi olmussun senin icin zorlu birkac saatti herhalde

arazi falan olmadım,sizin gibi boş yorum yapanlar nedense mesajlarımı görmez,macdan sonrada yorum yaptım.. sizin gibiler aslında sikletim değil,cevaba bile gerek yokda ...

arazi falan olmadım,sizin gibi boş yorum yapanlar nedense mesajlarımı görmez,macdan sonrada yorum yaptım.. sizin gibiler aslında sikletim değil,cevaba bile gerek yokda ...

Mac basligina bir saat icinde 7 post atmissin aklin sira ortaligi germissin

Golden bir saat sonra zar zor forvetlerimiz hakkinda bir yorum atip kacip gitmissin

Simdi tekrardan hosgeldin bay agir siklet

Mac basligina bir saat icinde 7 post atmissin aklin sira ortaligi germissin

Golden bir saat sonra zar zor forvetlerimiz hakkinda bir yorum atip kacip gitmissin

Simdi tekrardan hosgeldin bay agir siklet

ben kaçmam,mac sonrasıda yazarım,istediğim topiğede yazarım ,ben sizin gibi kıvırmam,sözümün eriyimdir.. kıvırgan şahsınızın mantığı ile karşıma çıkmayın, dün akşam yazdım,bu sabah yazdım,yarında yazarım.

ben kaçmam,mac sonrasıda yazarım,istediğim topiğede yazarım ,ben sizin gibi kıvırmam,sözümün eriyimdir.. kıvırgan şahsınızın mantığı ile karşıma çıkmayın, dün akşam yazdım,bu sabah yazdım,yarında yazarım.

Attigin postlari profilinden gorebildigimi biliyorsun di mi bay agir siklet

Dun aksam kedinize sarilarak aglayarak yattiginizi da biliyorum

Attigin postlari profilinden gorebildigimi biliyorsun di mi bay agir siklet

Dun aksam kedinize sarilarak aglayarak yattiginizi da biliyorum
ancak basit ve fikirden yoksun insanlar tanımadığı kişiler hakkında iftira atabilir, yorumlarım ortada,ben ağlamam ,kıvırmam ,boş insanlara bu kadarda cevap yeter.hadi kendi çapınıza gidin..

ancak basit ve fikirden yoksun insanlar tanımadığı kişiler hakkında iftira atabilir, yorumlarım ortada,ben ağlamam ,kıvırmam ,boş insanlara bu kadarda cevap yeter.hadi kendi çapınıza gidin..

Sen beni Fenerli, ajan, camiaya cok zarar veren, donek, kiviran biri olarak nitelendirdiginde beni tanidigindan yapiyorsun yani?

Aklievvel seni, hadi yallah coplugune git Ersun Yanal 2013-14 pres videolari izle kendini tatmin et

şimdiden şifonun presini nasıl aşacağımızı düşünmeye başlamalısın hoca bırak hatayı falan

Fahiş hatalar yapıyor. Şampiyonluk giderse yüzde 80 FT yüzünden gidecek. Dün ayakta duracak hali olmayan Akbaba ile başlaması tam bir fiyaskoydu. Demek ki idmanlardan kimin hazır olup olmadığını göremiyor. Kadroyu nasıl kuracağını kestiremiyor. Bunu bile yapamıyorsa tam olarak hangi görev için 20 milyon lira alıyor?

Gerçekten hücum futbolu oynamıyoruz. Tamam çeşitli sebepler olabilir bu maç Mitroglou kaçırmıştır önceki maç Diagne kötüdür Belhanda yapamamıştır beklerimiz gününde değildir Onyekuru yine maçı batırmıştır Fegghouli sert bir rakip karşısında sinmiştir Muslera hatalı gol yemiştir vs. vs. uzar da gider bu liste

Ama bir durup düşünmek gerekiyor, elimizdeki futbolcu gurubu nedir nasıl oynar bu adamlardan en iyi nasıl yararlanabiliriz diye. Mesela Fatih Terim Donk 'tan son 1.5 senede muazzam fayda sağladı yani Donk'tan alabileceğimiz en maksimum katkıyı aldık, yavaş yavaş Belhanda ve Feghouli ikilisi de elle tutulur bir katkı vermeyi sağladı. Mariano&Nagatomo ikilisi hala istenilen seviyede değiller bu adamlar yaptıkları defansif müdahaleler ile öne çıkacak adamlar değildi Mariano resmen Sabri gibi ortalar açıyor, Nagatomo hücumda görünmüyor bile(bunların da kendi içinde sebepleri var) ama bizim takımda hücum gücünü doğrudan belirleyen çoğu maçta kilidi açan adamlardı Nagatomo ve Mariano ikilisi bu ikilinin bir an önce kendine gelmesi lazım

En enn önemli hüsus forvetlerden faydalanmak. Mesela bu Akhisar maçında Mitroglou ile nasıl oynanması gerekiyorsa öyle oynadık o da hava topu aldı güzel paslar dağıttı sırtı dönük top aldı pozisyona girdi vs. bir şekilde verim alabildik kondisyon ve maç ritmi açısından toparlarsa daha da iyi hale gelecektir ama Diagne 'den bunları bekleyemeyiz hı uzun vadede böyle bir oyuncuya dönüşebilir mi? neden olmasın ama şu anda bu adamdan faydalanmak üzerine bir planımız olmalı. İçeri çevir vursun orta aç stoperleri altına alsın vursun kenara aç oyunu bol bol orta kes bunları içeri atsın ama Diagne 'den Benfica maçındaki gibi sürekli ikili mücadeleye girsin sürekli gelsin top indirsin defansı en ileriden başlatsın orta sahaya kadar gelip top tutsun vs. bekleyemeyiz bunları yapsa yapsa Mandzukic-Elmander filan yapabiliyordu Diagne ise tam tersine topu içerde buluşturman gereken adam hı adamdan böyle tam anlamıyla fayda sağladıktan sonra ekstra olarak hücum presi yapmasını istersin orta sahaya gelip takımı rahatlatmasını istersin vs. ama sen önce adamdan bir golcü olarak faydalan ...

futbol konusunda gelişme var.30 küsür orta kesilmiş,bu da iyi sayılır baslangıç için.ama ortalara kafalar iyi vurulmadı.yarısı da kötüydü ortaların.diagne olsaydı yazmıstı o ayrı.

ayrıca hala verkaça girerek çizgiye inmiyo kimse.onyekuru defansa maçın büyük bölümünde yardım etmedi.yine bencildi.hoca yedege cekmeli ya da artık asisti düşünmesini söylemeli.ve takım çin oynamalı.ayrıca yunusu sag forvet ya da sol forvet gibi oynatmalı hoca.yani diagneye yakın ya da mitrogluna yakın oynamalı yunus ama gezgin rolde.

Hocanın Onyekuru ısrarını anlamıyorum. Diagne-Mitroglou gibi santraforların varken kanat oyuncularının çok daha hazırlayıcı kimlikte olması gerek. Onyekuru kendi skorunda bile istikrarsız olmakla birlikte, hiçbir şekilde orta yapamayacağına inandığım ilk futbolculardan bir tanesi. Yasin Göztepe'de kornerleri filan kullanıyor yani, Onyekuru topu yerden kaldıramıyor kolay kolay. Emre Akbaba henüz hazır olmayan fiziğiyle kanat oynasa hem orta kalitemiz çok daha artar, hem Akbaba orta sahanın keşmekeşliğinin yanında çok daha serbest oynar, hem de Onyekuru yorgun savunmalara karşı hakikaten tehlikeli bir sonradan hamle olur. Onyekuru'yu zorla oynatarak takımı tek kanada resmen mahkum ediyor hoca. Onun dışında saha içi seçimleri yer yer bu tarz sıkıntılar barındırsa da yarım sezonda yaptığı Ozan ve onun satışından gelen Marcao-Luyindama transferleri inanılmaz. Diagne transferini beğenmesem de o da yaşı ve profili gereği convertable bir oyuncu. Hiçbir şey bulamazsak biraz reklamını yapıp 9-10'a yeniden iteleyebiliriz. En azından önceden yaptığı gibi takımı 30 küsur yaşında adamların performansına muhtaç etmemesi bile teknik adamlık profili açısından güzel bir gelişme. Bir de dediğim gibi Akbaba hamlesi gelirse çok daha ayağı yere basan, eli yüzü düzgün takım oluruz. 90 dakika Onyekuru'nun ayağına bakan takımın iq'su kafadan %20 düşüyor zira.

42508

Sonuna kadar arkandayiz hocam.

Senin haftaların yaklaşıyor hoca.Şuana kadar seninde hatrı sayılır katkınla beklentilerin altında bir sezon geçirdik.Buradan sonrası uzmanlık alanın.Vur kır döv sev öp motive et şampiyon yap takımı.

benim şenoldan ne eksiğim var diyip tarihe geçiyormuş az daha 2. yarıyı izleyememiştim

yunusla sinana o kadar uzun süre katlanmak büyük iş gerçekten

benim şenoldan ne eksiğim var diyip tarihe geçiyormuş az daha 2. yarıyı izleyememiştim

yunusla sinana o kadar uzun süre katlanmak büyük iş gerçekten

sinan'ı tam çıkarıyordu muğdat boş kaleye kaçırınca sinirlenip onu çıkardı. ;D

ama hata hocada. yıllardır şu hızlı oyunculara olan aşkını dizginleyemedi. muğdat'ın da hızına vurulup transfer etti bize. ama adamın yeteneği çok sınırlı. zaten elde yeterince sınırlı yetenekte oyuncu var. bir de bu gelince netice ortada.

şu ligde ortalama dripling yeteneği ve hıza sahipsen hocaya kendini beğendirmeme ihtimalin yok. adamın büyük zaafı var bu stilde oyunculara. ;D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt