Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hoca selçugu cıkarmıcaktın artık su onyekuru hastalıgından kurtul l bu sene bizi 2.yap yeter sonrada yazın kendini topla lütfen artık

Onyekuru denen 3.lig topçusunu götür evde besle hoca bizi niye silkeliyon kaç maçtır.

Fatih Terim hocamın kredisi hem kulüpte hemde taraftarın çoğunda kredisi çok fazla Türkiye şartlarına göre.

Bu yönetimde kolay kolay bırakmaz gibi duruyor.

Bu arada bu Erzurum beraberliği hocaya yazarım sonra Henry diye takım oyunu düşmanına ve son olarak diğer futbolculara.

ortasahada elinde doğru düzgün top kapabilen rakibe sert karşılık verebilen bi donk varken ısrarla en gerekli maçlarda oynatamaması inanılır gibi değil.
sadece bu anlamsız yaptğı tercih bile seneye malolacak.

İlkokulda beden eğitimi dersinde öğretmen hadi çıkın kafanıza göre takılın, top oynayın derdi. Fatih Hoca da takıma aynısını yapıyor sanırım. Umarım böyledir yoksa hocanın tüm hafta çalıştırıp takımın şu sahadaki şeyi oynaması çok daha utanç verici olur.

Senin hoca olmadığını ben biliyorum ama burdaki futbol cahilleri daha öğrenemedi.

Teknik taktikten anlamadığını dünya alem biliyor onun için takıma birşey katamamam normal.

Bari aldığın 20 milyon liranın %5 hakkını verde KORNER VE DURAN TOP ÇALIŞTIR.

tek bildiğin çöplere para saçmak ve artislik yapmak.

Neyse elbet gideceksin umarım bize daha fazla zarar vermeden gidersin.
Ve her zaman ki gibi arkadan dünya kadar borç birakmazsin.

Senin hoca olmadığını ben biliyorum ama burdaki futbol cahilleri daha öğrenemedi.

Teknik taktikten anlamadığını dünya alem biliyor onun için takıma birşey katamamam normal.

Terim öyle gitmez, biraz daha dandik oyuncu doldurur öyle rahatlar ve gider

selçukun sözleşmesini uzatır semihin bonservisini alıcak daha.

Ya bildiği tek oyunu oynatacak oyuncuları alacak ya da istifa edecek bu bütçe ile hem pres yapıp hem teknik olacak adam bulamayız ama bulamazsakta oyunumuz bundan öteye gitmez yani şans ve birinin gününde olma ihtimali tamamen o gün maçı kazanma olasılığımız bunlar üzerine kurulu fazlasına değil.

Hocam bizde emeğin çok inkar edilemez senide çok seviyorum ama gerçekten bu sene inanılmaz formsuzsun be hocam. Sorun nerde bilmiyorum ama bu takım gerçekten çalışmıyor be hocam. Organize bir atak yok, çalışılmış korner yok, taçlar direk rakibe gidiyor ve haftalardır bu devam ediyor ya bu takıma bir çeki düzen ver hocam yada yapamayacaksan yapacak adam gelsin müsade et bize

Hocam bizde emeğin çok inkar edilemez senide çok seviyorum ama gerçekten bu sene inanılmaz formsuzsun be hocam. Sorun nerde bilmiyorum ama bu takım gerçekten çalışmıyor be hocam. Organize bir atak yok, çalışılmış korner yok, taçlar direk rakibe gidiyor ve haftalardır bu devam ediyor ya bu takıma bir çeki düzen ver hocam yada yapamayacaksan yapacak adam gelsin müsade et bize

1.5 sezondur böyle? Ondan evvel Milli Takim da ayni taktik sablon hic biseysi olmayan bi milli takim vardi, bide güya Türkiye Direktörü olarak gelmisti göreve...

formsuz kısmına katılmıyorum

çağın dışında kaldın demek daha doğru olur

ama gerçekleri söylemekten çekinmediğin için tebrik ediyorum seni renktaş

Hocanın tercihlerinde sıkıntı var buna katılıyorum ama sonradan utanacağınız şeyler söylemeyin. Bu halini ben de beğenmiyorum fakat 2 metreye pas atamayan topçuya 50 gb bilgi yüklese ne olur?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt