Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Senin hoca olmadığını ben biliyorum ama burdaki futbol cahilleri daha öğrenemedi.

Teknik taktikten anlamadığını dünya alem biliyor onun için takıma birşey katamamam normal.

Bari aldığın 20 milyon liranın %5 hakkını verde KORNER VE DURAN TOP ÇALIŞTIR.

tek bildiğin çöplere para saçmak ve artislik yapmak.

Neyse elbet gideceksin umarım bize daha fazla zarar vermeden gidersin.
Ve her zaman ki gibi arkadan dünya kadar borç birakmazsin.

Bırak TD olmayı futboldan azıcık anlayan sokaktaki bebeler bile Galatasaray'ın duran top kullanamadıgını göruyor.. Bir goremeyen adam var o da FT..

Yahu her mac en az 10 korner atıyoruz.. Daglara taşlara.. Bunu nasıl görmez bir adam.. Inanılır gibi degil..

Bırak TD olmayı futboldan azıcık anlayan sokaktaki bebeler bile Galatasaray'ın duran top kullanamadıgını göruyor.. Bir goremeyen adam var o da FT..

Yahu her mac en az 10 korner atıyoruz.. Daglara taşlara.. Bunu nasıl görmez bir adam.. Inanılır gibi degil..
10 Korner den zaten 9 u ilk diregi gecmiyor...

Sakin olunması gereken dönemlerden biri, hoca özelinde özellikle bu sezon ile sınırlı çoğu eleştiriye katılıyorum ama sakin kalmakta yarar var. Her sene şampiyon olacağız diye bir şey yok zaten bu sezon tuhaf işler oluyor, şampiyon olamayalım da Türkiye bir rahatlasın öyle tuhaf bir hava var diğer kulüplerin tutumundan net şekilde anlaşılıyor bu.

Her ne kadar Belhanda vs gibi futbolculara güvenerek hata etmiş olsa da bu kadroyu kendisi kurmadı, orta saha ve belli başlı mevkiler hakikaten rezalet. Bireysel olarak bakıldığında ligin hemen hemen her takımında banko oynar gibi gözüken adamlar bir bütün oluşturduğunda ortaya saçma sapan bir takım çıkıyor. Hocanın ikide bir değişim vurgusu yapması boşuna değil.

Bir sezon daha hakkı var, yazın kafasındaki kadroyu imkanlar dahilinde oluşturacaktır yine olduramazsa kendi gider zaten.

abdullah avcı gelsin

ibbyi sevmesek de nefret de etsek yapacak bir şey yok

en kötü takımın sahada bir dizilişi olur

kim hangi mevkide oynuyor, ne yapmaya çalışıyor, görevi ne

takım ne oynuyor biliriz görürüz ve anlarız

kaos futboluyla şansa bala yenmekten bıktım usandım

bize sahayı parselleten bir hoca lazım

bu kalite zaten 1. olur eğer sahaya yaılımı iyi yapan çağı takip eden 1 hoca gelirse

Beyfendinin şeyinde değil ki. Antremanda biraz gaz biraz doğum günü biraz da taşak muhabbeti yapıp torun sevmeye gidiyordur

Olmayan sistem corba gibi bi takım semihi selcugu zengin et komisyonda götür oh

Sakin olunması gereken dönemlerden biri, hoca ile ilgili özellikle bu sezon ile sınırlı çoğu eleştiriye katılıyorum ama sakin kalmakta yarar var. Her sene şampiyon olacağız diye bir şey yok zaten bu sezon tuhaf işler oluyor, şampiyon olamayalım da Türkiye bir rahatlasın öyle tuhaf bir hava var diğer kulüplerin tutumundan net şekilde anlaşılıyor bu.

Her ne kadar Belhanda vs gibi futbolculara güvenerek hata etmiş olsa da bu kadroyu kendisi kurmadı, orta saha ve belli başlı mevkiler hakikaten rezalet. Bireysel olarak bakıldığında ligin hemen hemen her takımında banko oynar gibi gözüken adamlar bir bütün oluşturduğunda ortaya saçma sapan bir takım çıkıyor. Hocanın ikide bir değişim vurgusu yapması boşuna değil.

Bir sezon daha hakkı var, yazın kafasındaki kadroyu imkanlar dahilinde oluşturacaktır yine olduramazsa kendi gider zaten.
İmza!

oh ne güzel bir sezon hakki daha :D ve en az 30-50 milyon cöpe
Öyle bir yazmışsın ki sanki 5 yıldır başımızda 4 senedir şampiyon olamıyoruz. Hepi topu 1.5 senedir başımızda, geçen sene de şampiyon olduk zaten.

abdullah avcı gelsin

bu kalite zaten 1. olur eğer sahaya yaılımı iyi yapan çağı takip eden 1 hoca gelirse

canimi ye refik abi

Sakin olunması gereken dönemlerden biri, hoca özelinde özellikle bu sezon ile sınırlı çoğu eleştiriye katılıyorum ama sakin kalmakta yarar var. Her sene şampiyon olacağız diye bir şey yok zaten bu sezon tuhaf işler oluyor, şampiyon olamayalım da Türkiye bir rahatlasın öyle tuhaf bir hava var diğer kulüplerin tutumundan net şekilde anlaşılıyor bu.

Kadroyu Kendi kurmadımı takımına yarısından cogu degişti nasıl Kendi kurmadı

abdullah avcı gelsin

bence hocayı gönderirsek ya da bırakırsa kesinlikle yabancı birini getirmek lazım.

avcı'yı medya ve taraftar yer. bir de bana beşiktaş'a gidecek gibi geliyor yeni sezonda.

Yalnız helal olsun, bazıları yalamayı bırakmış resmen mürit olmuş, yakında "badele bizi hocam" diye pankart da yaptırır bunlar... Anlayın artık hoca dayamış arkasını Galatasaray ima ekmek elden su gölden gidiyor... Devre arası verilen bonservis 20 m euro... Alooo sesim geliyor mu.... BAŞKA ARSA YOK....

Yeni sezonda ayni rezil futbolu izlemek istemiyorsak görevini birakmali. Yenilirsin veya berabere kalirsin ama bu göze hos futbolla olursa en azindan ne oynadik dersin ama puanlar kaybedip birde her hafta rezil futbol oynarsan bunu kimse cekemez

SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Fatih Terim gitse uçacağız sanki. Genel kurul belli, seçtikleri yönetimler belli. O yönetimlerin seçeceği teknik direktörler belli. Bakın yakın geçmişe neler olmuş. Toplumsal hafıza cidden yok bu ülkede.

Antrenman pikniğine biz de gelelim mi?

Donk’u oynatmaması hataydı.. Fakat hatasıyla sevabıyla Hocama güvenimiz tam.. başarıya ulaşacağından şüphem yok..

ikinci yarı başlayınca gol atana kadar ne kadar baskılı oynadık değil mi

sonra da golü attık

golü atınca noldu peki

erzurumspor full saha baskı yaptı bize ecel terleri döktük

yani biz golü de erzurum sayesinde attık

terimin futboldan artık emekli olması gerektiğini ve vefa göstermenin bize zarar verdiğini anladığımızda takım toparlanır bana göre

Yazin Apoyu kovsunlar ve hocayi 2. baskan yapsinlar. Gelecek secimde Cengiz aday olmasin ve baskanliga aday olsun.

Yazin yerine Okan Buruk yada Kenan Kocak gelsin. Hoca antrenör olmadigi an spor direktörünede hayir demezler artik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt