Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu maçtan sonra şampiyon olsak da hocam basirisizdir.bu dusunce degismiyecek.takim hafizadan oyun oynayamiyor.tek pas yapamiyor.takimda blok diye kavram yokki.su ruhsuz maçın mazereti yok.yeni yönetim yeni TD.

Bonservis ve borç konusunda en son eleştiriyi hak eden bu adam açıkçası. Yakaladığı tüm başarıları getirdiği madi kaynağı tartıya koyarsak bu tür mesajlarınız ile utanırsınız. Ama boş peşin salamak daha basittir tabiki.

Bu sezon hatalari oldu, gerek oyuncu secme olsun gerek oyuncu degisikligi olsun, lakin en azindan gelecek sezon da takimin calistirilmasi dogrudur. takimi küme düsürse bile kredisi dolayi o sezonu hak ediyor. yanindakileri gönderip yerine futboldan az cok anlayan ve yardimci olan insanlara ihtiyaci var, mesela hamit altintop bu konuda dogru tercih olur hem futboldan anliyor hem yardimci td profiline uygun.

beyler net olarak görülen şudur takımın belli bir oyun düzeni yok, press yapan takımlara karşı direnç cok düşük saglam bir oyun zekası olmadıgı için oyun içersinde çözüm üretilemiyor. Cünki hoca nında net bir oyun planı ve düzeni yok.. Acilen çözülmesi gereken sorunlar var

Getiri götürü olayına bakarsak Lucescu efsane olur hiç girmeyin o toplara... Canaydın o borçları ödeyeceğim diye öldü rahmetli...

Sakin olunması gereken dönemlerden biri, hoca özelinde özellikle bu sezon ile sınırlı çoğu eleştiriye katılıyorum ama sakin kalmakta yarar var. Her sene şampiyon olacağız diye bir şey yok zaten bu sezon tuhaf işler oluyor, şampiyon olamayalım da Türkiye bir rahatlasın öyle tuhaf bir hava var diğer kulüplerin tutumundan net şekilde anlaşılıyor bu.

Her ne kadar Belhanda vs gibi futbolculara güvenerek hata etmiş olsa da bu kadroyu kendisi kurmadı, orta saha ve belli başlı mevkiler hakikaten rezalet. Bireysel olarak bakıldığında ligin hemen hemen her takımında banko oynar gibi gözüken adamlar bir bütün oluşturduğunda ortaya saçma sapan bir takım çıkıyor. Hocanın ikide bir değişim vurgusu yapması boşuna değil.

Bir sezon daha hakkı var, yazın kafasındaki kadroyu imkanlar dahilinde oluşturacaktır yine olduramazsa kendi gider zaten.

"Sampiyon olamayalımda Türkiye bir rahatlasın."

Icimi okudun resmen. Bu kadar düsmanlık yapılan bir sezon görmemistim daha önce.

Yalnız helal olsun, bazıları yalamayı bırakmış resmen mürit olmuş, yakında "badele bizi hocam" diye pankart da yaptırır bunlar... Anlayın artık hoca dayamış arkasını Galatasaray ima ekmek elden su gölden gidiyor... Devre arası verilen bonservis 20 m euro... Alooo sesim geliyor mu.... BAŞKA ARSA YOK....

Ayıp ayıp. Sen kendine yakıştırıyor olabilirsin böyle şeyler yazmayı ama kimse seni çekmek zorunda değil, düzgünce edepli bir şekilde yazı yazmak çok zor olmamalı.

Hoca yelkenleri suya indirmiş gerçi bunu çok önce yapmıştı ama biz acaba 1 umut diyorduk hayırlısı olsun Fener'e şampiyonluk kaybetsek zaten üzülmedim bu kadar resmen emirle proje takımına kaybettik haram lokmalarinizda bogulun it soyları

Şampiyon olmamanın hoca değiştirmek için her zaman bahane olmaması gerekliliğine ben de katılıyorum.

Skorları da ligin saçma sapan gidişatını da bir yere kadar tolere edelim.

Bu takımı kendisinin kuramadığı da kısmen doğru.

Ama hocanın takımın başına gelmesiyle iyi oyun arasında bariz bir ters orantı var.

Geçen sene ilk maçlarında da kendisinin takımı değildi ama bundan iyiydi. Kendi transferlerini yaptıkça oyun da geriye gitti.

İşte bunu anlamıyorum.

Bu takım Akhisar'ı zor bela yenip devre arası toplanmış Erzurum'un başabaş oynayacağı bir takım ve kadro mu?

Hoca yelkenleri suya indirmiş gerçi bunu çok önce yapmıştı ama biz acaba 1 umut diyorduk hayırlısı olsun Fener'e şampiyonluk kaybetsek zaten üzülmedim bu kadar resmen emirle proje takımına kaybettik haram lokmalarinizda bogulun it soyları
sadece bizim değil fb veya bjknin yönetimleri bu kadar ağır saçmalamasa bunlar şampiyon falan olamazdı tamam ittiriyor hakemler ama biz kendimiz verdik şampiyonluğu

Sakin olunması gereken dönemlerden biri, hoca özelinde özellikle bu sezon ile sınırlı çoğu eleştiriye katılıyorum ama sakin kalmakta yarar var. Her sene şampiyon olacağız diye bir şey yok zaten bu sezon tuhaf işler oluyor, şampiyon olamayalım da Türkiye bir rahatlasın öyle tuhaf bir hava var diğer kulüplerin tutumundan net şekilde anlaşılıyor bu.

Her ne kadar Belhanda vs gibi futbolculara güvenerek hata etmiş olsa da bu kadroyu kendisi kurmadı, orta saha ve belli başlı mevkiler hakikaten rezalet. Bireysel olarak bakıldığında ligin hemen hemen her takımında banko oynar gibi gözüken adamlar bir bütün oluşturduğunda ortaya saçma sapan bir takım çıkıyor. Hocanın ikide bir değişim vurgusu yapması boşuna değil.

Bir sezon daha hakkı var, yazın kafasındaki kadroyu imkanlar dahilinde oluşturacaktır yine olduramazsa kendi gider zaten.

seneye de diagne ve emre akbaba gibi 3-5 çöp daha iteleyip hadi bana eyvallah der!

Ayıp ayıp. Sen kendine yakıştırıyor olabilirsin böyle şeyler yazmayı ama kimse seni çekmek zorunda değil, düzgünce edepli bir şekilde yazı yazmak çok zor olmamalı.

Benim lafım Terimi koruyacağım diye sadece rakibe koymuyor yazanlara... Aynı üslupla cevap vereceksin ki anlasinlar... Rahatsız oluyorsan yoksay butonu aşağıda... Aaaaa tabi sizin gibi düşünenler için üslup problem olmuyor sanırım....

Bu sezon hatalari oldu, gerek oyuncu secme olsun gerek oyuncu degisikligi olsun, lakin en azindan gelecek sezon da takimin calistirilmasi dogrudur. takimi küme düsürse bile kredisi dolayi o sezonu hak ediyor. yanindakileri gönderip yerine futboldan az cok anlayan ve yardimci olan insanlara ihtiyaci var, mesela hamit altintop bu konuda dogru tercih olur hem futboldan anliyor hem yardimci td profiline uygun.

siz kafayi yemissiniz

seneye de diagne ve emre akbaba gibi 3-5 çöp daha iteleyip hadi bana eyvallah der!
Demez inşallah. Daha iyi bir alternatifimiz olduğunu düşünmüyorum açıkçası. Diagne ve Emre transferleri konusunda %100 katılıyorum, o paraların yarısı etmez ikisi de.

Bizim takım bu sezon cidden çok dengesiz lakin bütün lig bize karşı değil bizim yerimizde 2.fener olsa misal yine aynı durumlar olacakti akbilin şampiyon yapılıp sezon sonu satılacağı Ekim ayında yazmıştı gazeteciler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt