Burak Yildirim
Tecrübeli Üye
- 6 Ağustos 2009
- 5.569
- 1.832
- 1.748
Hoca form tutar filan da ilk kez burda duydumhoca formsuz beyler
3 kilo verse siz o zaman görün terimi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hoca form tutar filan da ilk kez burda duydumhoca formsuz beyler
3 kilo verse siz o zaman görün terimi
Demez inşallah. Daha iyi bir alternatifimiz olduğunu düşünmüyorum açıkçası. Diagne ve Emre transferleri konusunda %100 katılıyorum, o paraların yarısı etmez ikisi de.
OkayYarın maçta puan kaybedeceğimizi düşünen aramızdaki kuşlara selam olsun..
Futbolda nankörlük filan yotur, Futbol profesyonel bir is. Isini yaparsin, hersey okay, yapmasan gidersin, olay bu kadar kolay. Bunu nanköre filan baglayip borc bataginda bogluyoruz sayenizdenankör olanlar yedi
veya son 2 saatte 500 kere ayni msji yazan veledler
toplumun ilgisini futboldan çekmesini istemiyorlar o yüzden ambargoya izin vermezler burda her sene biri olur işte sıraylaVe sunu söylemekte fayda var bu ülkede arayı acıp gitmene bayern filan olmana kesinlikle izin vermezler. Hep rekabet olmalı hep birbirine denk olmalı ekipler.
Şu 2 senede daha iyi anladım ki Galatasaray'ın üst üste sampiyonlukları kesinlikle ülkenin huzurunu bozuyo. Devletinden her alanına ülkede bir kaos ve huzursuzluk oluyo. Bir düsmanlık al asagı etme. Terör örgütleri ile benzetme fransız kökenine kadar Galatasaray gercekten sevilmiyo bu ülkede onu cok iyi anladım 2 senede.
Futbolda nankörlük filan yotur, Futbol profesyonel bir is. Isini yaparsin, hersey okay, yapmasan gidersin, olay bu kadar kolay. Bunu nanköre filan baglayip borc bataginda bogluyoruz sayenizde
Kimeyse kime orası ile ilgilenmiyorum, Terimci falan da değilim ayrıca o bahsettiğin kişiler daha önce açtığım hocanın aldığı yüksek maaş konulu başlıkta demediğini bırakmamıştı. hoca bizi s*k diye pankart açarlar diyorsun mesajında, buradaki çoğu insan badelenmek'in anlamını bilmiyordur sence bu normal bir mesaj mı ? Bu üslup müslüp konusu değil düpe düz terbiyesizlik. Savunma bari şunu.Benim lafım Terimi koruyacağım diye sadece rakibe koymuyor yazanlara... Aynı üslupla cevap vereceksin ki anlasinlar... Rahatsız oluyorsan yoksay butonu aşağıda... Aaaaa tabi sizin gibi düşünenler için üslup problem olmuyor sanırım....
Doğrudur katılıyorum, transfer konusunda başarısız hakikaten. Abdürrahim yerine güçlü biri gelmeli futbol şubenin başına.transferler hocaya bırakılmamalı.her geldiğinde işin kolayına kaçıp lig içindeki bir anda parlamış vasıfsız topçulara milyon eurolar döküyor.
Kimeyse kime orası ile ilgilenmiyorum, Terimci falan da değilim ayrıca o bahsettiğin kişiler daha önce açtığım hocanın aldığı yüksek maaş konulu başlıkta demediğini bırakmamıştı. hoca bizi s*k diye pankart açarlar diyorsun mesajında, buradaki çoğu insan badelenmek'in anlamını bilmiyordur sence bu normal bir mesaj mı ? Bu üslup müslüp konusu değil düpe düz terbiyesizlik. Savunma bari şunu.
Kimeyse kime orası ile ilgilenmiyorum, Terimci falan da değilim ayrıca o bahsettiğin kişiler daha önce açtığım hocanın aldığı yüksek maaş konulu başlıkta demediğini bırakmamıştı. hoca bizi s*k diye pankart açarlar diyorsun mesajında, buradaki çoğu insan badelenmek'in anlamını bilmiyordur sence bu normal bir mesaj mı ? Bu üslup müslüp konusu değil düpe düz terbiyesizlik. Savunma bari şunu.
Hakemlerin olayın icinde oldugu baska lig göremezsin. Devlet odaklı bunlar, talimat alıp kafalarındaki olayı sahada uyguluyorlar. Yok taraftar cıldırmıs yok kac milyon taraftarı varmıs bunlar hikaye. Ne belirleniyorsa o oynatılıyo.toplumun ilgisini futboldan çekmesini istemiyorlar o yüzden ambargoya izin vermezler burda her sene biri olur işte sırayla
abdullah avcı gelsin
ibbyi sevmesek de nefret de etsek yapacak bir şey yok
en kötü takımın sahada bir dizilişi olur
kim hangi mevkide oynuyor, ne yapmaya çalışıyor, görevi ne
takım ne oynuyor biliriz görürüz ve anlarız
kaos futboluyla şansa bala yenmekten bıktım usandım
bize sahayı parselleten bir hoca lazım
bu kalite zaten 1. olur eğer sahaya yaılımı iyi yapan çağı takip eden 1 hoca gelirse
Doğrudur katılıyorum, transfer konusunda başarısız hakikaten. Abdürrahim yerine güçlü biri gelmeli futbol şubenin başına.
Ya futbolda dün yoktur, bunu hala romantik olarak ne katmaya calisiyorsunuz? Gecen sezon geldi, bugüne güzel oyun yok, ancak kahroluyoruz. Oynadigimiz da cok ahim sahim bir lig degil, puan biraktigimiz rakip de ligin 17 sirasinda. Senin Hocan 1996 geldi bu hocaya takim olarak, son kullanma tarihi en az 2015 de gecmis...7 kere sampiyon yapmis adam 1 kötü sezon ardindan 1 sezon daha takimi yönetmeye hak ediyor.
mehmet renktas haklisin.
Galatasaray taraftarina kavgada soylenmeyecek seyler soyleyen bu adami banlarmisiniz.
Fatih terimin burada takimi iyi calistiramadigini sevdigimiz halde soyluyoruz ,su serefsizin dedigine bakin!