Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hakemlerin olayın icinde oldugu baska lig göremezsin. Devlet odaklı bunlar, talimat alıp kafalarındaki olayı sahada uyguluyorlar. Yok taraftar cıldırmıs yok kac milyon taraftarı varmıs bunlar hikaye. Ne belirleniyorsa o oynatılıyo.

Türkiye ligi izlenmez normalde. Ve şunu söyleyelim yeni nesil bu pis olayları görüp Türk liglerinden filan uzaklasıyo. Yabancı bir takıma sempati duymaya basladı cogu insan. Doğru yapıyolar bencede. Burda yazılmıs bir senaryoyu izlemek yerine orda hak ve adaletli bir takımı tutup hem futbol izlemek hemde streslerini atmak istiyolar.
Hata uefada fifada asla ama asla müdahele etmiyorlar yapacak bi şey yok premier lig izlemeye devam

Yav onu kov bunu kov hic mi ders almaz bir taraftar ?
Tudor gitsin Terim gelsin adam geldi sampiyon yaptı
Ondan önce hamza gitsin şu gelsin
Mancini gitsin bu gelsin
Sanki fm oynuyoruz burda

Bu işler saha kenarında ki adamla bir yere kadar. Bunu en iyi Galatasaray taraftarının bilmesi lazım yasadığı tecrübelerle ama kendini tekrarlayan bir topluluk ile karşı karsıyayız.

Bu arada Terim hoca olarak emekli olmamışken ve bu kadar güçlüyken gelecek her hoca tehdit altında olur.

Bu da yeni hoca fikrinden önce düşünülmesi gereken bir durum.

bizden gönderilirse ya da başarısız olup bırakırsa direkt emekli olur.

bize gelirken tekrardan kendini ispat etmek istiyordu ki bu anlamda geçen seneki şampiyonluğu çok istedi. rüşdünü ispat etmiş oldu bir nevi.

yaş da geldi zaten. bundan sonra çok uzun bir gelecek düşündüğünü sanmıyorum futbolda. bizle bağı koptuğu an kariyerini bitirir.

ama güzel bir finish yapmasını isterim. aşırı başarısız olup istifa etmek ya da gönderilmek üzücü olacaktır herkes için.

Mancini gitsin bu gelsin
Sanki fm oynuyoruz burda

Bu işler saha kenarında ki adamla bir yere kadar. Bunu en iyi Galatasaray taraftarının bilmesi lazım yasadığı tecrübelerle ama kendini tekrarlayan bir topluluk ile karşı karsıyayız.
Bir de bütün bunlar bir kenara Türkiye'de sistem takımı oluşturacak bir iklim yok, bir anda kendini düşme hattında buluverirsin şekil A'da görüldüğü üzere. Bu saçma dönem hoca ile geçirilmeli ben bunu savunuyorum.

Eleştirmeye sonuna kadar varım, bu ayrı bir konu zaten.

bizden gönderilirse ya da başarısız olup bırakırsa direkt emekli olur.

bize gelirken tekrardan kendini ispat etmek istiyordu ki bu anlamda geçen seneki şampiyonluğu çok istedi. rüşdünü ispat etmiş oldu bir nevi.

yaş da geldi zaten. bundan sonra çok uzun bir gelecek düşündüğünü sanmıyorum futbolda. bizle bağı koptuğu an kariyerini bitirir.

ama güzel bir finish yapmasını isterim. aşırı başarısız olup istifa etmek ya da gönderilmek üzücü olacaktır herkes için.

Terimi sadece başkanlık keser... Ki ben iyi futbol seyretmek uğruna ve geçmişin hatrina ona dünden razıyım...

Mancini gitsin bu gelsin
Sanki fm oynuyoruz burda

Tudor olayi sanki Terim in ayagindan cikmadi mi? geldigi gibi hemen Galatasaray bu kadar maglubiyet almamali gibi cok ahli sözler...
Tudor 5 yedi Basak dan, ve Feneri evde yenemedigi icin gitti. Eh tudor Galatasaray i biraktigi zaman kac puan gerideydi? Terim bu sezon Feneri yenebildi evde? hele tarihin en rezil fenerini... Yani Terim olunca objektiv olunmuyor.

Aklıma gelmişken hocadan daha tez elden bu albayragin def edilip takımın yanına yanastirilmamasi gerekiyor.bu sene takımı adı belli guruha sattığı hissini söküp atamıyorum icimden

Bir de bütün bunlar bir kenara Türkiye'de sistem takımı oluşturacak bir iklim yok, bir anda kendini düşme hattında buluverirsin şekil A'da görüldüğü üzere. Bu saçma dönem hoca ile geçirilmeli ben bunu savunuyorum.

Eleştirmeye sonuna kadar varım, bu ayrı bir konu zaten.
Hepimiz elestiriyoruz. Aklı basında adam elestirir zaten. Elestiri yapmayan toplum biat üzerine kuruludur.
Sorun şu ki Terim gider baskası gelir mancini gider baskası gelir. Sorun burda degil. Sorun bu ülkenin futbol ülkesi olmaması. Cok güzel hayallere dalıp avrupa liginde ki takımların oynadığı topu bizim takımlarımızla kıyaslıyoruz. O hocaya hayranlıkla bakıyoruz.
Bu ülkede öyle bir sistem olması icin önce baştan sistemin degismesi gerekir.

Insanlarımız degisir mi? Degismez.
Belki bu nesil ölüp gittikten sonra bundan 100 200 sene sonra baskaları degistirir. Biz göremeyiz bunları bosa hayal kurmayalım.

belki kus oldugun yüzünden banlandin ;)
adam kuş olsa senın gibi uefa kupası abartılmısdır der yannız renkdaş. gecen uefa kupası abartılmıs bi balondurdiyip linc yediğinden beri sesin cıkmıyordu. keyfın yerınde baya bugun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt