Mehmet Ocak
10 Numara!
- 13 Ocak 2013
- 10.109
- 4.565
- 1.198
Bu senin demen komik olmus renktasFarkli dusunsen bile, HAKARET ETME HAKKİN YOK baskalarina.
Yillarin kufurbazi, tovbe etmis kufur edenlere ban veriyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu senin demen komik olmus renktasFarkli dusunsen bile, HAKARET ETME HAKKİN YOK baskalarina.
Gerekirse veririm var mi diyecegin? İsterse Dunyanin en buyuk kufurbazi bunu der sana. Kim oluyorsun baskalarina hakaret etme Luksunu goruyorsun kendinde? Habire seninle pisliklerini temizlemek ile mi ugrasalim? Uyeler bikmis artik senin hakaretlerinden.Bu senin demen komik olmus renktas
Yillarin kufurbazi, tovbe etmis kufur edenlere ban veriyor.
Çaban Galatasaray ise hakaret edemezsin.Beğenmediğin bi mesaj olur (hakaret gibi) raporlarsın.Cabamiz Galatasaray renktas.
Ben farkli dusunurum, benim icin X isim deger tasimaz, Galatasaray onemlidir.
Galatasarayin menfaati icin ol deseler oluruz.
Cabamiz Galatasaray renktas.
Ben farkli dusunurum, benim icin X isim deger tasimaz, Galatasaray onemlidir.
Galatasarayin menfaati icin ol deseler oluruz.
Art niyetli elistiri ne oluyor? Transferleri elestirince mi? Yoksa Yardimcilari bile kukla oldugunu söylemek mi? Ya da futbol oynamadigimiz gibi olay mi? Dogru dürüz takimin calistirilmadigini mi? Ya da Hoca nin kendi dediklerini kendisine söyleyip, ve kendisi bundan ders cikarmayaip ayni seyi durmadan denemesi mi?
Ayni performansi sezon basinda hakli sekilde elestirirken bana fenerli diyenlere karsi gosterseydin keske Musap.Gerekirse veririm var mi diyecegin? İsterse Dunyanin en buyuk kufurbazi bunu der sana. Kim oluyorsun baskalarina hakaret etme Luksunu goruyorsun kendinde? Habire seninle pisliklerini temizlemek ile mi ugrasalim? Uyeler bikmis artik senin hakaretlerinden.
Karsi gorusutlu ol demiyor kimse, ama insan gibi dile getir. Niye baskalarina saldiriyorsun?
Bu arkadaş konu dışına atılmamış demek ki zamanında boşuna.Gerekirse veririm var mi diyecegin? İsterse Dunyanin en buyuk kufurbazi bunu der sana. Kim oluyorsun baskalarina hakaret etme Luksunu goruyorsun kendinde? Habire seninle pisliklerini temizlemek ile mi ugrasalim? Uyeler bikmis artik senin hakaretlerinden.
Karsi gorusutlu ol demiyor kimse, ama insan gibi dile getir. Niye baskalarina saldiriyorsun?
Defalarca kendisine ceki duzen vermesini, yanindaki VAZO ve evetci tayfasini gonderip yerlerine isini iyi yapan, teknik ve taktiksel bir ekip kurup devam etmelidir diye bir cok sever konustuk burda renktaslarimizla birlikte.
Terim devamli inad ediyor, ve bu inad bize zarar veriyor. Sezon basindan beri takim dokuluyordu, kosacak halleri yoktu. Kondisyoner stajyer cikti, ve kondisyon sorumlusu olarak ortalikda gezdi. Bu kadar kotu bir kondisyona sahip olan takim her ikili mucadele sonrasi sakat veriyordu.
Raporlayip durumuna bakardim. Kendi kendini ele veriyorsun , vermeye devam ediyorsun. Bu kafayla daha cok problem yasarsinAyni performansi sezon basinda hakli sekilde elestirirken bana fenerli diyenlere karsi gosterseydin keske Musap.
![]()
Harbiden ne bos sozler bu simdi? Kendin suclu olmana ragmen, magdur olarak gosterme cabalari bunlar. Sacma sapan hakaretlere basvurmasaydin kimse yuklenmezdi sanaDoğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar
Özellikle çıkarlarını düşünen insanların çoğaldığı, fedakârlığın azaldığı yerlerde yalan dolan, hile, ahlâksızlık artar ve insanlar iki yüzlü olurlar. Böyle bir ortamda doğru sözlü olan, sözünü esirgemeyen ve sakınmadan herkesi eleştiren kişiyi kimse sevmez. Herkes onu kınar, yanından ve yöresinden uzaklaştırmaya çalışır. Çünkü bu kişi doğru sözleriyle ahlâksızlık üzerine bina edilmiş menfaat düzenini bozmaya çalışır ve çok kimseyi rahatsız eder. Dolayısıyla çıkarları zedelenen, kusurları yüzüne söylenen, ikiyüzlülükleri yüzlerine çarpılan insanlar tarafından hor görülüp kovulurlar.
Eleştirdiğin için değil hakaret ve aşağılayıcı eleştirilerin için tepki alıyosun.Bizim Fatih hocadan ne gibi bi menfaatimiz olacak?Burada konuşmuyoruz, yazıyoruz.Yazarken konuşmaya göre daha az argo ve aşağılayıcı kelimeler kullanırız.Az dikkat..Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar
Özellikle çıkarlarını düşünen insanların çoğaldığı, fedakârlığın azaldığı yerlerde yalan dolan, hile, ahlâksızlık artar ve insanlar iki yüzlü olurlar. Böyle bir ortamda doğru sözlü olan, sözünü esirgemeyen ve sakınmadan herkesi eleştiren kişiyi kimse sevmez. Herkes onu kınar, yanından ve yöresinden uzaklaştırmaya çalışır. Çünkü bu kişi doğru sözleriyle ahlâksızlık üzerine bina edilmiş menfaat düzenini bozmaya çalışır ve çok kimseyi rahatsız eder. Dolayısıyla çıkarları zedelenen, kusurları yüzüne söylenen, ikiyüzlülükleri yüzlerine çarpılan insanlar tarafından hor görülüp kovulurlar.
Gecen sezon puan biraktigimiz maclarda ayni hakaretleri yapan,bu takim sampiyon olursa ben futboldan anlamiyorum diyenlerin simdi gelip te hakli ciktim bilmem ne yaptim diye zirvalamalari art niyettir
Elestiri insanlarin en dogal hakkidir bende elestiriyorum fener macindan sonra yanlis isler kovalandi,ama biatci vazo parator gibi hakaretler yazmiyorum cunku burasi antu degil
Aradaki uslup farkini anlamayanin zaten derdi bellidir