Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ulan adam bizi 7 kere şampiyon yaptı diye 100 yaşına kadar takımın başında kalacak diye bir kural var sanki! olmuyor yapamıyorsun bırak git işte arkadaş tonla para kazandın hala para peşindesin!

ah be doya doya yine futbol izliyoruz. Vallahi buna birisi futbol diyorsa, baskalari ne oynuyor?

Bu kadar takip edip bu kadar altyapi transferi yapiliyor artik yazdan itibaren ilk 11 degilse de rotasyonda oynayacak gencolar istiyoruz

Oynatmazsan zaten hicbiri sözlesmesini uzatmaz. Bence gelecek sezonun kadrosu max 20 oyuncu(Yunus bu 20nin icinde sayilmali) olmali. Geri kalan yerleri sirf altyapi oyuncusuyla dolmali. O zaman artik zorla oynarlar ve Ahmet gibi cöplere para yedirmeyiz

En azindan kornerleri kullaniyoruz. Orta saha bok

bunca futbolcunun rezil oyun oynaması futbolculara bağlı değil.

luyindama marcao bile dökülüyor. tamam 3-5 tane kalitesiz olur da bizim takım, takım olarak ne yaptığını bilmiyor.

bugün futbolcu görünümlü sadece muslera var bizden, ama 2. ismi sayamam. başka futbolcuya benzer adam yok bizde. hatayspor çok mu kaliteliydi paspas ettiler bizi.

Olmuyor 4-1-4-1 oynuyoruz ndiaye tek basina orta sahada savas verecek bu nasil is ya adamlar elini kolunu sallaya sallaya orta sahayi geciyor. Yeni sezon bu ilk 11 level atlatacak oyuncular gelse daha birsey olmaz cünkü takim oyunu sifir. Ne oynadimiz cidden beli degil. Inanilmaz sikici maclari izlemekden biktim. Haydi bu futbol ile basarili ve suan lider durumda olsak bir nevi hosgörü ile bakardim ama ne iyi futbol var ne basari birseyler ters gidiyor.

SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Olmuyor 4-1-4-1 oynuyoruz ndiaye tek basina orta sahada savas verecek bu nasil is ya adamlar elini kolunu sallaya sallaya orta sahayi geciyor. Yeni sezon bu ilk 11 level atlatacak oyuncular gelse daha birsey olmaz cünkü takim oyunu sifir. Ne oynadimiz cidden beli degil. Inanilmaz sikici maclari izlemekden biktim. Haydi bu futbol ile basarili ve suan lider durumda olsak bir nevi hosgörü ile bakardim ama ne iyi futbol var ne basari birseyler ters gidiyor.

SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Istersen Manchester city I getir. Üç ay Terim ile hepsi futbolu unutur

İmparator Fatih Terim.
43197

her hafta DONK ilk 11de ilk yazılacak adam diye yazıyoruz

bugün maçı olağanüstü şekilde muslera kurtardı

taktik, teknik, oyun okuma falan yok sende

bizim gördüğümüzü sen göremiyorsun

sezon sonu defol

sensiz çok şampiyon olduk yine oluruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt