Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada 2-0 olmadan Antalya bizden Kat ve Kat daha iyidi. 3 tane Kritik sutlari vardı, bizim sans golumuz disinda bisey yoktu, sonra yine sans ile golü bulup Antalya dagildi. Antalya nin da yani okadar kiskanilcak futbolcusu da yok

Hoca ozelestiri yapmiyor narratifini ele alalim

"Ben tam bir essegim bu maci sadece benim yuzumden verdik o yuzden sampiyon olamayacagiz taraftarimizdan ozur dilerim coplerden vazgecip vizyoner olacagim" demesini bekliyorlar

Ozelestiri demek kadroyla oynamak, transferler yapmak, farkli oyuncular ve taktikler denemek, hatta devre arasi kondisyoner getirmektir

Hata yapmiyor demiyoruz zaten biz, kendisi de hic bunu soylemiyor. Aksiyonlari ozelestiri yaptigina isaret ediyor zaten. Israrla kadro degisimine ve taraftarin sabrina isaret etmesi de bosuna degil. Umarim internette giderek yayginlasmakta olan ergenlik kulubun yonetilisine sirayet etmez. Yoksa bu sonumuz olacak.

Yaw bu adamlarin umrunda mi gercekler duymak istediklerini duyuyor gormek istediklerini goruyorlar

Biri gecen sen yokken UEFA kupasi abartilmis balondur bile dedi

Narratif yaratip kovaliyorlar mutemadiyen

Bunun gibi bir ton yorum vardı maç başlığında o kadar nefret bürümüş ki gözlerini inanılır gibi değil ya

Fener'de biri bu kadar şampiyonluk kazandırsa yüceltmek için her şeyi yaparlardı

Fatih Terim: "Beraber yaptığımız puan hesaplamalarında zaten Başakşehir’in Fenerbahçe’ye kendi sahasında puan kaybetmesini beklemiyorduk, bu maçta üç puan yazmıştık. Başakşehir’in puan kaybedeceği haftalar şimdi geldi çattı…”

:asd:
Hoca psikolojik baskıyı vermiş ama adamlar acaip kollanıyor.

Dogru ama hep soyledigim 1 laf vardir

Futbol her seye ragmen sahada oynanir

Hanz öylede, adamlar göz göre göre kollanıyor. Ben şampiyonluk için bir umut seçimleri bekliyorum. Genel olmasada yerel değişiklikler belki bu adamların biraz futbol üzerinden gitmelerini sağlar.
Fb maçında bile kollandılar kaç yıldır maç izlerim Fb'nin kollanmadığı tek maç oldu bu akbil maçı.

Her şey aslında sezon başı ayarlanmış. Göksel boşuna yırtınmamış Var sistemini getirecem diye. Var olmasa şampiyon olabilirdik.

Hasan Şaş,Ümit davala bu işi yürütemez Leventten de bir bok olmaz.

Hoca Okan'ı çağırsın yetistirirsin

biz fenerden puan dahi alamayız geçiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt