Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İyi top oynamıyoruz hoca kalan haftalarda bişeyler yapar inşallah diyeceğim de pek ümidim yok, sene başından beri iyi değiliz. Bireysel futbolcu çabalarıyla bişeyler yaptık diyelim seneye yine aynı senaryo olacak. Bazı konuları hocanın köklü değiştirmesi lazım, ben bilirim ben yaptım tarzı yaklaşımlar artık pek geçerli olmuyor Benfica gibi ortalama bir avrupa takımı bizi terlemeden eleyemez. Vizyoncu tayfa gibi boktan mizahi lafları bir kenara bırakıp top oynamadığımızı ve taktiksel olarak özellikle avrupada ezildiğimizi görün bence.

Var.

2011-2012'de 2-0 yenmişti.Futbol dersi vermişti adeta.
Başka? Kaç müsabakadan?
Milli takımda niye tepe takla uçtu avcı? Orada ders verdiler galiba avcıya tff ve hükümet desteği olmayınca rakip tarafında.

Hadi üni okutan kişiler arınıyor ise şu resime bakmak yeterli olur aslında dünya futbolunda...

Buradan birisini seçe biliriz aslında... dur hele bir dakika...hm
7a6e1927fca24f40a2a57cc429d294aa.webp

Başka? Kaç müsabakadan?
Milli takımda niye tepe takla uçtu avcı? Orada ders verdiler galiba avcıya tff ve hükümet desteği olmayınca rakip tarafında.

Hadi üni okutan kişiler arınıyor ise şu resime bakmak yeterli olur aslında dünya futbolunda...

Buradan birisini seçe biliriz aslında... dur hele bir dakika...hm Ekli dosyayı görüntüle 43209

Etikete bakma sahaya bak.

Bize ilkokul,lise değil üniversite okutacak hoca lazım.Onun da anahtarı futbolu bilen bir yabancı hoca.Yerlilerden bir tek Avcı olur.

Etikete bakma sahaya bak.

Bize ilkokul,lise değil üniversite okutacak hoca lazım.Onun da anahtarı futbolu bilen bir yabancı hoca.Yerlilerden bir tek Avcı olur.
Avcı kötü değil ama Fatih Terim'in tırnağı olamaz açıkçası totalde.

Üstün olduğu yönleri olabilir ama kıyaslamak da doğru olmaz bence.

Çok farklı futbol bakışları mevcut.

Avcı kötü değil ama Fatih Terim'in tırnağı olamaz açıkçası totalde.

Üstün olduğu yönleri olabilir ama kıyaslamak da doğru olmaz bence.

Çok farklı futbol bakışları mevcut.

Terim hep ballı oldu.İlk döneminde Hagi,Taffarel vardı.Sonrasında Sneijder,Drogba,Selçuk,Melo vb. vardı.Geçen yılda da Tudor'un ekmeğini yedi.

Terim hep ballı oldu.İlk döneminde Hagi,Taffarel vardı.Sonrasında Sneijder,Drogba,Selçuk,Melo vb. vardı.Geçen yılda da Tudor'un ekmeğini yedi.
Yok daha neler...

Böyle saçma yorumlara tav oluyorum açıkçası.

O vakit x hoca x futbolcu veya futbolculara denk geldiği için ballıydı demek zorundayız.

Avcı da visca ya dua etsin o vakit. Çıkart viscayı ne oluyor o uni okutan hocana bakalım.

Ben fstih terimi sampion yapamadı diye elestirmem hüryol şampiyon olacağız diye birşey yok ama ben daha alinmadan dediğim için rahatlikla soyleyebilicehim birsey osoyliyim HER YIL Net ÇOP transferler yaptirmak zorundamisiniz SINYOR TERIM? diangne çöpünü kitleyerek 14 milyon euro daha verdirdin... karışma transfere karışma.herseyi bilemez insan sen futbolcudan anlamiyorsun

hersey

Ben fstih terimi sampion yapamadı diye elestirmem hüryol şampiyon olacağız diye birşey yok ama ben daha alinmadan dediğim için rahatlikla soyleyebilicehim birsey osoyliyim HER YIL Net ÇOP transferler yaptirmak zorundamisiniz SINYOR TERIM? diangne çöpünü kitleyerek 14 milyon euro daha verdirdin... karışma transfere karışma.herseyi bilemez insan sen futbolcudan anlamiyorsun

hersey

Yahu Diagne'yi apo ve cengo aldı bunu göremiyecek kadar kör müsünüz cidden yetti be

Oyunumuzun kötüye gittiğini hocanın da herkesin de görmesi gerekiyor.

Bütün oyun 1-2 adamın o gün göstereceği performansa ve rakibin direncine bağlı.

Takım olarak bu maçı alıp götürdük diyemiyoruz.

İç saha oyunumuz da geriledi.

Bugün de sahneye Muslera ve Feghouli çıktı.

Tabiki büyük takımların yetenekli oyuncualra bu akdar para vermesinin sebebi takım kötüyken çıkıp fark yaratmaları ama bizde durum takımın hep kötü olduğu 1-2 adamın yapabilirse rakibe göre maçı aldığı ama karşıda sıkı ekipler vars onların da yapacaklarının sınırlı kaldığı bir çıkmaz.

Neredeyse bütün takım değişti hala hocanın takımı değil diye gidiyoruz.

Bu arada takımın hemen hemen tamamını değiştirmek ve sürekli transfer istemek, çözüm için sürekli transferi işaret etmek nasıl bir özeleştiri oluyor merak ettim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt