Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Durduk yere başlığını hortlatmak gibi olmasında, Galatasaray'da işe yaramaz adamları barındırmasından gına geldi. Galatasaray torpille adam alınacak yer değil. Terim'in at koşturacağı çiftliği olmamalı.

Okan dururken Hasan&Ümit gibi takıma zarar vermekten başka işe yaramayan adamları, sırf Terim'in egosu tatmin olsun diye beslemek ne kadar doğru?

Demeyim diyorum ama insan gördükçe dayanamıyor. Kibarca söylemek gerekirse eğer, emeklilik yaşı geldi artık. Belki yeni bir efsane hoca çıkaracağız önünü kesmezse. Kendisi veliaht olarak Hasan'ı görüyor ama bu taraftar Hasan'ı kabul etmez. Boşuna uğraşıyor, 10 maçı çıkaramaz Hasan bu kulüpte.

Okan gelip niye yardimci hocalik yapsin? Adam 1-2 senedir boy gezse anlardimda, ama adam hem akhisar hem simdi rizede iyi is yapiyor.

uzunu gökseli falan da geçtim adam teknik direktörlük yaparken gayet de iyi yaparken neden gelip yardımcılık yapsın ki ftye

Seni ulke futbolunun realitesiyle yuzlesmeye davet ediyorum

Okan Buruk ise Goksel Gumusdag, Basaksehir, Abdullah Avci, Adam Tayfa ve Uzun’un kankasi

Bir dönem Terim'de sevmediğimiz adamlarla kanka idi. Ülke realitesi bu işte. Benimde ilk tercihim "futbolu bilen Alman hoca" olurdu. Lakin yabancı hoca tutmuyor bu ülkede.

Okan gelip niye yardimci hocalik yapsin? Adam 1-2 senedir boy gezse anlardimda, ama adam hem akhisar hem simdi rizede iyi is yapiyor.
2020 de görevi devralmak için. Malum dino hocamızın emeklilik yaşı geldi. Mesela zamanında Hamza Akhisar TD'si iken milli takıma FT'nin yardımcısı olmuştu. Bjk ye filan gitmeden bir şekilde bağlamalıyız bu adamı.

Benimde tercihim doğrudan TD olması, ama FT istifa etmediği sürece olmaz.

Okan artik caylak hoca degil, adam kac zamandir Süperlig de takim calistiriyor. Yardimci hoca olarak yillar önce Hasan ve Ümit'in yerine alinabilirdi simdi biraz gec ama Okan'in durumu kritik oyunculuk döneminden kalan sorunlar ve taraftar tepkisi vs. var.

O dönemki tavirlarindan dolayi ben de rahatsizim ama hakkini vermek lazim gercekten iyi hoca oldu / oluyor. Bülent kaptan dan iyi hoca olur diye ümit ediyordum eskiden ama olamadi bir türlü. Bir de nefret ettigimiz Emre B. iyi hoca olabilir diye düsünüyorum gelecekte.

Hasan ve Ümit'in tek vasiflari hocanin sag ve sol kolu olmalari. Gönül isterdi ki hoca yillardir yaninda birini yetistirsin hoca olarak kendisinden sonra bizim kulübe yillarca hizmet edebilmesi icin ama bu gerceklesmedi maalesef simdiye kadar.

Hoca artık şu takım futbol oynasın be. Lütfen elini ayağını öpeyim. Çok şey istemiyoruz dam dum dan sıkıldık vallahi. Artık gönül rahatlığıyla deplasman maçı kazanalım be. Sadece evdeki maçları taraftarla kazanmak yetmiyor ve yetmeyecek malesef. Lütfen.

Hagi'nin 04/05 takımına acayip haksızlık ediliyor, Terim'in 11/12'siyle rahat kapışır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt