Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fatih Terim başkan olsun. Arkasında taraftar ile Liseli bunakların anasını ağlatırız. ;) Hem başkan hem hoca olarak işi yürütmelidir.

Üstad arada taksiye de çıksın mı adam bu yaşta :)
Dostum Galatasaray menfaatleri için gerekirse çöp toplayacak. Görevden kaçmayacak. Unutmayalım ki Galatasaray sayesinde Fatih Terim oldu. Borcunu defalarca hoca olarak ödedi. Hatta ödemeye devam ediyor. Ama birde Başkan olarak borcunu ödemelidir.

Dostum Galatasaray menfaatleri için gerekirse çöp toplayacak. Görevden kaçmayacak.
Doğru söylüyorsun fakat bu liselilerle uğraşmak insanı yorar tff ile ayrı uğraş takımdaki kazmalarla ayrı uğraş. Bence futbol şubesini tamamen kendisi düzenlemeye devam edip o şubenin geleceğini kurtarsın yeterli.

FLAŞ HABER | Fatih Terim, ibra krizi sonrası 5 yıllık resmi sözleşmeyi imzalamayacağını bildirdi. Seçime kadar imza atmayacağını daha sonra tekrar görüşüleceğini yönetime iletti. (Takvim - Özel Haber)

Soktugumun lisesi

Arif su anda kinalar yakiyordur, halaylar cekiyordur. Ondan sonra tudor v2 geldiginde kiliflarini okumak isterim

Senol Günes denilen dansöz ve serefsiz herif Terimin lige dönmesiyle birlikte milli takima kacti adeta. Meydani bos bulup kendilerini bi b.k saniyorlardi.

Terim lige döndükten sonra adam futbola küstü adeta.

Mevcut yönetimin imzalamak istediği 2 + 3 yıl opsiyonlu sözleşmeydi. Yönetim normal süresini tamamladıktan sonra başka bir yönetim gelse de opsiyonu kullanmazdı mesela. Mahkeme sonuçlansın, önümüzü bir görelim de imza dert değil. Niyet önemli. Hoca her türlü devam eder.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt