Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Harikulade
IMG_20190329_232217.webp

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Tarık Hodziç: "Ben yıllar önce Edin Dzeko’yu getirdim Galatasaray’a, alın bunu dedim ama almadılar. Sonra dünya yıldızı oldu bu futbolcu. Şans, kader, kısmet işte…"

Tarık Hodzic: "Fatih Terim, dünya çapında bir hoca. Türk futbolu ve Galatasaray için büyük şans. Onun kıymetini bilin."

D25l4DkW0AAAp3l.jpg

Tarık Hodziç: "Ben yıllar önce Edin Dzeko’yu getirdim Galatasaray’a, alın bunu dedim ama almadılar. Sonra dünya yıldızı oldu bu futbolcu. Şans, kader, kısmet işte…"

Tarık Hodzic: "Fatih Terim, dünya çapında bir hoca. Türk futbolu ve Galatasaray için büyük şans. Onun kıymetini bilin."

D25l4DkW0AAAp3l.jpg
Ve o Edin Dzeko seneye Başakşehir'de..

bu ikili tartissalar'da cok ama cok iyi iki arkadaslar. GS icin herseyi yapiyorlar
Hayır Abdürrahim herkesi sinir ediyor ama karşıdan gelen tepkilere küsmüyor yani sorun yaratan da o sorunu uzatmayan da.

Sorun yaratıp üstüne sırt çevirse zaten bu konumda olamazdı.

Senol kendisinden daha iyi hoca,daha basarili degil ama kesinlikle daha iyi bir teknik direktör.Bu sene fena batırdı terim o eskiden terim varsa icim rahat modunu bitirdi insanlarda ki.

Transfer transfer transfer takımın bütün problemini buna bagliyor da her yil on tane adam almakla olmuyor.Sorun kendisi bence

Senol kendisinden daha iyi hoca,daha basarili degil ama kesinlikle daha iyi bir teknik direktör.Bu sene fena batırdı terim o eskiden terim varsa icim rahat modunu bitirdi insanlarda ki.

Transfer transfer transfer takımın bütün problemini buna bagliyor da her yil on tane adam almakla olmuyor.Sorun kendisi bence
Hı hı..

Senol mu daha iyi? Neremle güleyim karar veremedim. Türkiyede tüm teknik adamlari topla 1 Terim etmezler. Onlar ugrassin yabanci sinirlamasiyla.

Terim acik ara birinci sirada.

Aralarinda ucurum kadar fark olmasiyla birlikte bence ne kadar sevmesem de Senol ülkenin en iyi ikinci teknik direktörü.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt