Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu futbolun suçlusu sene başı forvetsizlik, sonra Mustafa Cengiz ve Apo, sonra çalışmayan furbolcular, sonra sakatlanan futbolcular, sonra hakemler, sonra Fener maçı, sonra cezalar, sonra genel kuruldaki kaos, sonra dış güçler, şimdi de muhtemelen en son olarak ülkedeki seçim telaşıydı.

sent via GSC

aponun ex yardımcısına karşı henüz gol bulamadı bu sezon ve 2 maçta da çalık evladını oyuna soktu

bakalım kalan 2 maçta bulabilecek mi

İSTİFA ET BAS GİT ŞU TAKIMDAN GİDERKEN DE MANEVİ EVLADIN ONYEKURU'YU DA YANINA ALMAYI UNUTMA:mad:

artik yeni genc hoca lazim, terim in modern futbol la isi yok, takim her hafta daha da berbat görntü veriyor...

Seneye takımı futbol oynatacağına dair söz verirse (daha doğrusu plan yaparsa) devam edebilir. Bu sezon ki gibi olacaksa boşuna 5 yıllık kontrat yapmasın.. Sabır sabır artık nereye kadar?

İmparator Fatih Terim
fatihterimgs.webp

Turkiyenin en overrated hocasi, 1,5 senedir takimda 0 etki var suana kadar, kocaman bir 0.

Hucum setleri yok
Alan daraltma yok
duran toplar rezalet
Oyuncular ne yaptiklarina bilmiyorlar
hala stoperler oyun kuruyor.

Utanmadan senede 3M euro aliyor, suanki kurla 19M TL cebe koyuyor.

Utanmaz rezil herif seni, senin ve seni allah goren gibi taraftardan cekti yillardir bu kulup. Diagne ve emre copune 15m euro verdir, rezalet yonetimle topla ve defol bu kulupten.

Kocaman, Hikmet Karaman, Okan, Sergen en azindan gittigi takimlarda dokunuslari ve takimlara ne yaptiklarina biliyorlar ve goruyorsun. Bizimki sovmen gibi sinirlenip, 80 dakkika bekleyip oyuncu degisitiriyor.

Bu sezon Türkiye kupası & Süper kupası bir daha kazanamayacağız mı???

Geçmiş başarılara ve değerlere bakmıyorum. Şu anki antrenörümüzün Avrupa'nın en büyük kulüplerinden birini yönetme yeteneğine sahip olmadığı konusunda kesin olarak söyleyebilirim.

Bu sezon Türkiye kupası & Süper kupası bir daha kazanamayacağız mı???

Geçmiş başarılara ve değerlere bakmıyorum. Şu anki antrenörümüzün Avrupa'nın en büyük kulüplerinden birini yönetme yeteneğine sahip olmadığı konusunda kesin olarak söyleyebilirim.

Avrupanın en büyük klüblerinden biri değiliz. İlk önce bunu kabullenin. Bu taraftar-yönetim profiliyle sadece Türkiyenin Avrupadaki en iyi temsilcisi oluruz. Bu 2 tanım farklı dikkatini çekerim

Nerdesiniz terimciler?

savunsaniz ya hocanizi

Linnes sol bek oynadığı maçların hepsinde iyiydi. Neden Nagatomo olmadığı zaman yedek bekletiyor anlamıyorum. Ligin ilk yarısında da üst üste kaybedilen maçlarda hep Ömer Bayram'ı oynattı sol bekte.

TRT-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt