Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İlk yarıdaki oyunu beğendiyse ne diyelim ki artık en iyisi sadece izlemek

Terimci degilim ama sa.
Turkiyenin en overrated hocasi demenle ne kadar sacma sapan konustugunu gosterdin aslinda. Cevaplama geregini duymuyorum

Bir moderator olarak bir uyeyi ''mal'' kelemesine nasil kullaniyorsun?

raporladim

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bu kadar Alman hoca gelsin diyosunuz.O adamlarda gelse 4-5 yılda sistemi oturtacak ve ligi tanıması 1-2 yıl sürecek.Fatih hoca geldiği gibi şampiyon yaptı.2. senesinde kadronun maç sayısını kaldıramaması, kondisyon, kırmızı kartlar, penaltıların etkisi var.Hakemlerin 4-5 maçımızda puan kaybettirdiğini unutmayın.İstediğiniz Alman hocası gelse bile 1 yıl kupa alamadı diye istifaya çağıracaksınız.Kaybettiğimiz maç sonrası ortalığı karıştıranların olduğunu forumda açılan köstebek konusunda öğrendik.Biri bi şey diyo siz de gaza geliyosunuz.Yapmayın..

Ulan ayni takim cmtesi Malatyayi iyi bir oyunla yenerse yerim sizi. Kupa macinda AS oyuncular maci hic takmaz

Şampiyon olunca çil yavrusu gibi dağılıyorlar hocam sen bunlara bakma

Siz oynanan futboldan ileriye dönük umutlumusunuz? Ben degilim. Takim gün gectikce daha kötüye gidiyor. Hic bir oyun kurgusu yok , süratli futbol desen heralde en son onu 3 yil önce gördük. Bir takim kapalan bir takima bukadar mi aciz kalir? Takimin yarisi degismis olsa bile futbol ayni kalir. Cünkü dogru düzgün bir taktiki yok bizim takimin. Gününde olan bir iki futbolcuya bakiyorsuz ancak o sekilde maclari kopariyoruz

SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu ülkeye çok bile.

Vizyoner kimlikleriyle tuhaf tuhaf isimleri isteyen arkadaşlar nerede yaşıyorlar merak ediyorum. Mancini geldi, Rijkaard geldi dönemin en iyileriydi. Bugün bu takımın başına Zidane geçse gelecek sezon ortasında ana avrat küfür edeceksiniz!

Başta ülkenin futbol ahlakı, sonrasında Galatasaray'ın yapısı değişmeden gelen her türlü yabancı hocanın işe yaramayacağını artık öğrenin!

Malatya, Akhisar gibi kapanan takımlara karşı Fatih Terim'in herhangi bir sistemi yok. Antalya gibi açık oynayan takımlara karşı özellikle ilk golü de erken bulursa maçı farka götürüyor. Ancak defans yapan, topu rakibe verip 11 kişi ile kendi yarı sahasında bekleyen takımlara karşı oynattığı tek oyun Muslera Marcao'ya, Marcao Luyindama'ya, Luyindama Mariano'ya, Mariano tekrar kaleci Muslera'ya. Başka hiç bir stratejisi yok. O gol de bir türlü gelmeyince panikleyen oyuncular hep birden ileriye gidip arkalarında büyük boşluklar bırakıyor ve kontra'dan bir gol yiyoruz. Böyle takımlara karşı kilidi açacak tek sistem, oyunun yönünü hızlı değiştirip ver-kaçlarla çizgilerden kanatlara inerek ortalarla gol bulmaktır. Ancak takım da orta açma özürlü zaten. O yüzden defans yapan takımlara karşı işimiz çok zor.

Ooo Aşırı Vizyoncular gelmiş yine Kamyon yüküyle tazminat verip göndermek için Bu sefer kimi Getiriyorsunuz Arkadaşlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt