Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
En özeli Kadıköy şampiyonluğu bence ve bu kolay kolay değişmez bence.

Hoca geçen sene açıklama yapmıştı benim için en özel şampiyonluk diye. TFF ile olan durumundan dolayıdır muhtemelen. TFF geçen seneye göre çok daha üstümüze geldi.

Hoca geçen sene açıklama yapmıştı benim için en özel şampiyonluk diye. TFF ile olan durumundan dolayıdır muhtemelen. TFF geçen seneye göre çok daha üstümüze geldi.
Ha kendi açısından olabilir tabiki. Kulüp olarak net tartışılır.

Bence bir Kadıköy şampiyonluğu iki ise Denizli'de 16 dakikalık uzatmalı maçtan sonra ki şampiyonluk gelir.

Kalp rahatsızlığı olan kişiler aramızda değillerdir herhalde o iki maç sonrasında.

Ha kendi açısından olabilir tabiki. Kulüp olarak net tartışılır.

Bence bir Kadıköy şampiyonluğu iki ise Denizli'de 16 dakikalık uzatmalı maçtan sonra ki şampiyonluk gelir.

Kalp rahatsızlığı olan kişiler aramızda değillerdir herhalde o iki maç sonrasında.

Katılıyorum bende.Kadıköy de ki şampiyonluk ve 16 dakikalık bekleme çok özeldi. Sadece hocanın görüşünü söyledim.

D5G0hnZWkAIiYxO.jpg

Merhaba hocam oraya bir şampiyonluk daha yazmanı rica edeceğiz

Adam STSL 'de bug buldu bildiğin hani FM 'de veya Pes Analig de filan bu kadar şampiyon olsam sıkılır kariyeri bırakır yeni bir kariyere geçerdim adam senelirdir bıkmadan usanmadan şampiyon oluyor bu ligde :asd:

Cidden yaw video oyunu yuzdesi gibi bu kadar rekabetci ve farkli sampiyonlara gebe bir ligde 9 sezonda 8 sampiyonluk yapacak bu ne yani

Yine,yeniden.Kaybettiği savaş yok.

Adamın idolü Alex Ferguson,uluslararası alanda rekabet ettiği ve dost olduğu isimler belli.

Kısacası bu adam bu lige çok fazla.

Hoca 0-1 olsada o konya macini almaliyiz. Alirsak 1. lige yükselip basaki tam bitiririz. Kalir bjk

Imparator önderliginde bir kez daha Sampiyon Cimbom yazdiracagiz

Ne şanlı adam ya şu terim,taktik fln bilmeden şampiyon oluyor her sene,üstelik sürekli kafa golü yinen takım onun şansına kafa golu yemiyor,top şans eseri her maç yüzde 55-60 bizde.
Bu kadar bal olmaz kardeşim!

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt