Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ligi domine mi ediyoruz? hangi Futbol ile? Yabanci olmali degil, Okan da benim icin olur, hem daha az maas, hem de ac. Hoca dogru dürüz oyun oynatmiyor, oynatsa, ben ne laf edeyim ki? Üc mac iyi oynadik, gerisi rezil, futbol bile demek istemiyoruz. Yana oyna, geriye oyna, sonra uzun top ve top rakipte... Bu mu büyük hocalik?
Gecen sezon sampiyon yapti, bu sezon yine yaparsa ne diyeceksin?

Okan'i gecelim, Okan bu sezon basarili ama biz de ayni Bulent Korkmaz ve Hagi gibi basarisiz olma ihtimali yuksek, taraftarlarimiz sabirli olmadigi icin Okan dogru bir isim degil, uzun vade icin olabilir ama dedigim gibi taraftar sabirli degil.

Luyindama ve Marcao ile degisimin ilk adimini attik, bu degisim gelecek sezon devam edecek, birakalim da hoca kendi istedigi orta sahayi kursun, kendi istedigi kanat oyunculari alsin.

günümüz futbolu tamamen ortasaha üstünlüğüne dayalı. çift forvete dönme saçmalığını artık bırak hocam

bende aynısını söylüyorum da hakemleri başarılı mı buldun diye soru geliyor karşısında lol
Olaylari carpitma Berkaycim. Ben sana farkli birsey sordum ona ithafen cevabini verdin. Smiley at gec yoksa sonra niye Fenerli damgasi yiyorum deme uyeler seni rahatsiz ederse. Takimi farkli elestirmek lazim, ama hakemlerin yaptigi bariz hatayi da gormezden gelirsen art niyetli oldugunu gosterirsin bana. Penalti + kirmizi kart verilse suan cok farkli seyleri konusur olurduk. Mete denen hakemin de ayrica bize yapilan faulleri vermemesi de dusundurucu olmasi lazim, tabiki maci dikkatlice izleyenler bunu bilir. Surekli oyuncularimizin ayaklarina basmalari falan es gecmesi, bunlar kucuk seyler gibi duruyor ama mac esnasinda oyle olmuyor iste. Hocaya da gelirsek, zaten bu Konyayi nasil yenemeyiz diye kafasini taslara vurmasi gereken ta kendisidir, cunku bu kadar kotu bir takimi yenememek de ayri bir ' basari' .

günümüz futbolu tamamen ortasaha üstünlüğüne dayalı. çift forvete dönme saçmalığını artık bırak hocam
Haklisin. Iyi orta saha ile ustunluk kurarsin ve orta sahayi domine edersin. Fernando-Ndiaye-Belhanda orta sahasindan sezon geneline bakarsak memnun olan var mi? Bu ucluden biri gelecek sezon takimda olmazsa kimse uzulmez.

Orta sahayi komple yenilemeliyiz. Benfica maclarinda ocakta alt yapidan a takima dahil olan ve yuksek seviye de ilk maclarini oynayan Florentino + Gedson Fernandes ve Joao Felix orta sahasina karsi iki macta da Fernando-Ndiaye-Belhanda orta sahasi ezildi, bu maclarda gorduk ki bu orta saha ile avrupa'da basarili olmak zor, ki ligde bile zaman zaman zorlaniyoruz.

insanlar ciddi ciddi rakip kapanıyor diye eleştiriyor.. Arkadaş neden bu kadar sığsınız ya? Burnley-MCity maçında Burnley adeta ordu kurdu savunmaya. Ancak MCity denedi,denedi ve en sonunda o orduyu aştı.

Sen ne yaptın. Hiç deneme yapamadın. Tek çözümün ileri uzun oyuncu atıp şişirmek. Bu kadar mı plansızsın Fatih hoca?

2-3 tane duran top calismasi 3 hikayede zaten biri on direge orta digeri arka direge orta.

Birde şu hoca mi var, mancini prandelli yorumlari kabak tadi veriyor.
Vallahi istesenizde istemesenizde 4 senedir basaksehir gibi bir takimla sampiyonluk mucadelesi veren bir hoca, besiktasa geldiginden geri yine 4 senedir sampiyonluk kovalayan baska bir hoca varken coculara kadar gitmeye gerek yok.

Onumuzde essek gibi olumlu ornekler varken olumsuz ornekleri one serme işi komedirir.

Bu adam furbolu birakinca veya olunce sictik heralde bir daha şampiyonluk yüzü göremeyiz gelecek 5-10 yıli iyi değerlendirelim daha sonrasinda şampiyonluk hayal bir 14 yil daha şampiyonsuz yillar bizi bekler

Duran top konusunda ben de çok eleştirdim lakin hocaya da çok kızamıyorum artık. İstediğin kadar çalıştır takımı. Takımında eğer orta kesmeyi bilen oyuncu yoksa bi boka yaramıyor işte. FB'de Valbuena, BJK'de Ljajic, TS'de Yusuf, K.Paşa'da Trezeguet filan adamların ağzına ağzına atıyor ortaları çoğu zaman. Bizde tek bir tane böyle adam yok maalesef. Bu gerçeği kabul etmemiz lazım.

Ben de Onur ile aynı fikirdeyim duran top konusunda.

Sapla samanı karıştırmamak lazım.

Hocayı eleştirecek onlarca konu var ve eleştiriyorum da ama duran top onlardan biri değil çünkü sorun duran top organizasyonsuzluğunda değil topu kullanacak adamlarda.

Saçma sapan top kesiyorlar görmüyor musunuz?

Sabah akşam duran top çalışsan ne olur bu adamların yaptığı ortalarla?

Orta sahaya daha çok önem vermesi lazım. Bazen sıkışınca orta saha oyuncuları çıkartıp forvetleri oyuna sokuyor. Uzun top atabilen stoperlerin olsa bile rakibe orta sahayı boşaltarak avantaj sağlıyorsun

Geri kalan maçlarda doğru hazırlıklar yaparak hepsini kazandırır umarım. Hoca zor maçlar için yaşıyor.

Uzatmaya gerek yok... Sene sonu sonuç ne olursa olsun plaket verip teşekkür edilmeli... Futbol Terimi bırakalı çok olmuş... Başarıya aç bir hoca gelmelidir. Hazır ezikler ekonomik olarak çökmüşken yeni bir oluşum içerisine girilmeli...

5 yıl daha TD olarak devam ettikten sonra başkan olmalı kral, Bu sezon 2 kupayı da alıp düşman çatlatacağından hiç şüphem yok. Bu takım deplasmanlarda yıllardır kırılgan kadro yapısı itibariyle. Bu sezon daha çok topa sakin olup sabırlı bir top oynuyoruz ve 2. yarı hiç yenilmedik deplasmanda elbette kazanmalıydık Konya maçını ama oldu bitti herşey hala bizim elimizde. Rize ve Sivas deplasmanlarından 4 puan bile şampiyon yapar bizi.

D5d7ERwW0AA0OhL.jpg

Evet gazetelerin dile getirmesi iyi oldu bu olayı

Konyaspor maçı sonrası Fatih Terim'in, maçın hakemi Mete Kalkavan'a; "Bakın temsilci de burada. Size hakaret etmiyorum, küfür etmiyorum. Tek bir şey soruyorum: Ankaragücü - Fenerbahçe maçında Dirar'a sarı kartı neden göstermedi?" dediği öğrenildi. (Hürriyet)

D5dkaYaXkAA0UXv.jpg

Konyaspor maçı sonrası Fatih Terim'in, maçın hakemi Mete Kalkavan'a; "Bakın temsilci de burada. Size hakaret etmiyorum, küfür etmiyorum. Tek bir şey soruyorum: Ankaragücü - Fenerbahçe maçında Dirar'a sarı kartı neden göstermedi?" dediği öğrenildi. (Hürriyet)

D5dkaYaXkAA0UXv.jpg

haydaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Linnes-Mitro oynamalı artık.Nagatomo-Diagne verimli olamıyorlar.Linnes oynadığında hem daha iyi hücum ediyoruz hem de Onyekuru ile daha iyi anlaşıyolar çizgiye kadar inebiliyoruz.Kalan 5 maçı da kazanıp 2 kupayı da kazandırmalı bize.Bunu daha önceden yaptı yine başarabileceğini düşünüyorum.Trabzon maçındaki gibi bi başlangıç lazım pazar günü.O şekilde istekli ve baskılı başlarsak golü de bulup istediğimizi oyunu daha rahat oynarız ki taraftarın desteğini de arkamıza alacağız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt